Bencede öyle olması gerekiyorNe alaka ?
Kadını rahatsız edem biri varsa gitsin eşine , abisine , annesine ya da babasına söylesin .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bencede öyle olması gerekiyorNe alaka ?
Kadını rahatsız edem biri varsa gitsin eşine , abisine , annesine ya da babasına söylesin .
Eşinizle ciddi ciddi konuştunuz mu?Bencede öyle olması gerekiyor
Yani tabiki sorunu önce eşimde aradım eşime kızdım mesafesini korumadigi için ama insan hemcinsinin de evli bir adama böyle konuşmasını da kaldiramiyor açıkçasıSorunu en başta eşinde mi arasan? Hani sana bağlılık sözü olan da eşin, sınır koyması gereken de eşin ya
Tabiki üç gündür konuşuyorum bıktı artık konusmamdan tamam anladım dikkat edicem falan dediEşinizle ciddi ciddi konuştunuz mu?
Evli bir adam seninle böyle konusabilir mi konu sahibi ? Sen evli adamlara yazan kadınlara Instagramdan selam yazıyor musun ? Ya da iş arkadaşların sensiz olmuyor diye seni ariyorlar mi ? Bu kadın gider başka kadın da yapar. Etrafta ahlaksiz insan çokYani tabiki sorunu önce eşimde aradım eşime kızdım mesafesini korumadigi için ama insan hemcinsinin de evli bir adama böyle konuşmasını da kaldiramiyor açıkçası
Doğru önce eşimin duzeltmesi lazım bu durumu mesafeyi korumalı haklısınız kaç defa söyledim artık anladığını düşünüyorum umarım bir daha böyle bir şey yaşamam eğer yaşarsam.bu sefer uyarmakla kalmamEvli bir adam seninle böyle konusabilir mi konu sahibi ? Sen evli adamlara yazan kadınlara Instagramdan selam yazıyor musun ? Ya da iş arkadaşların sensiz olmuyor diye seni ariyorlar mi ? Bu kadın gider başka kadın da yapar. Etrafta ahlaksiz insan çok
Bence çok aşırı. Eşiniz direkt tavır koymalı mesafeyi hissettirmeli. Ben olsam eşime sen samimi davrandın da o yüzden mi böyle yapıyor derdim. Kadının kendine çeki düzen vermesini eşinizin soğuk tavrı sağlar. Bilginiz olsun.Kızlar kendimi yiyip bitirmektense buraya yazmak istedim acaba çok mu kuruntu yapıyorum diyorum konuya gelirsek eşim memur ve iş yerinde sorumlusu olduğu çalışanlar var bunlardan biri de 35 li yaşlarda ( eşim 26 yaşında ) bir kadın bu kadın geçenlerde eşimi aradı eşim bir süre başka bir yerde geçici görevdeydi bir haftalık ve ne zaman geliyorsun sensiz çekilmiyor buralar özlettin kendini gibi cümleler kurdu ben çok sinirlendim kadın evli çocukları varmış eşim onun öyle bir niyeti yok ben biliyorum tanıyorum diyo daha önce de Instagramdan biri bu kadını rahatsız ediyormuş eşime şöylemiş eşimde rahatsız eden kişiye yazmış ben bundan da rahatsızlık duydum açıkçası kadın neden kocasına değilde eşime söylüyor garip geldi eşim hep abla diyerek konuşuyor ve ben eşime güveniyorum genel olarak öyle karakterde biri değil ama kadın için bilemiyorum tanımıyorum çünkü çok mu kuruntu yapıyorum sizce de garip mi okuyanlara ve yorumlayanlara şimdiden teşekkür ederim![]()
Sizin yorumunuz beni biraz rahatlattı açıkçası İnsaAllah durum öyledir yani eşimi kardeşi gibi görüyordur ondan öyle konuşmuştur eşim de genellikle ortamlarda sevilen birisi yani belki de dediğiniz gibidir ben kuruntu yapıyorumdur çok teşekkür ederimKadın senin eşini kardeş gibi görüyordur diye tahmin ediyorum kendimi kadının yerine koyarak benden 9 10 yaş küçük mesai arkadaşlarıma ben o gözle bakarım bir de namuslu zararsız fırsatçı olmadığını düşündüğüm bi çocuksa bakın erkek bile demiyorum. Benim işyerimde vardı öyle bi çocuk evliydi kardeşim gibi severdim bebği olunca özenle hediye aldım bebeğine. Eşi de bir kaç kere işyerimize gelmişti eşine de aynı sevgiyle yaklaştım. Eşiniz abla diyorsa bence sorun yok çünkü bana abla demeyen benden küçük erkeklere açıkcası o kadar yakın olmuyorum mesela. Eşinizi siz uzaktan değerlendiremezsiniz tabi fırsatçı görünen bi yanı yoksa başkalarının gözünde nasıl biri yani? Üzmeyin bence kendinizi. Siz de işyerinde eşinizi ziyaret edin aklınızda kötü bi düşünce olmadan bi gözlem yapın.
Evet kesinlikle bende sizin gibi düşündüğüm için artık gereksiz samimiyet kurmamasini mesafeli olmasını söyledimBence çok aşırı. Eşiniz direkt tavır koymalı mesafeyi hissettirmeli. Ben olsam eşime sen samimi davrandın da o yüzden mi böyle yapıyor derdim. Kadının kendine çeki düzen vermesini eşinizin soğuk tavrı sağlar. Bilginiz olsun.
O. İşte bizim çalıştığımız bi yerde de vardı 35 yaşında biri eşime (ozaman daha yeni yeni tabışıyorduk tabi) dönmüş meme felan anlatıyor eşim ozaman onu tersleyince gözüme girdi kadın kuduruktu böyle sırnaşıyordu herkese evli olmasına rağmen. Sonra bu adma benim gözüme girince sevgili olduk evlendikkKızlar kendimi yiyip bitirmektense buraya yazmak istedim acaba çok mu kuruntu yapıyorum diyorum konuya gelirsek eşim memur ve iş yerinde sorumlusu olduğu çalışanlar var bunlardan biri de 35 li yaşlarda ( eşim 26 yaşında ) bir kadın bu kadın geçenlerde eşimi aradı eşim bir süre başka bir yerde geçici görevdeydi bir haftalık ve ne zaman geliyorsun sensiz çekilmiyor buralar özlettin kendini gibi cümleler kurdu ben çok sinirlendim kadın evli çocukları varmış eşim onun öyle bir niyeti yok ben biliyorum tanıyorum diyo daha önce de Instagramdan biri bu kadını rahatsız ediyormuş eşime şöylemiş eşimde rahatsız eden kişiye yazmış ben bundan da rahatsızlık duydum açıkçası kadın neden kocasına değilde eşime söylüyor garip geldi eşim hep abla diyerek konuşuyor ve ben eşime güveniyorum genel olarak öyle karakterde biri değil ama kadın için bilemiyorum tanımıyorum çünkü çok mu kuruntu yapıyorum sizce de garip mi okuyanlara ve yorumlayanlara şimdiden teşekkür ederim![]()
Çok iyi yapmışsınızEvet kesinlikle bende sizin gibi düşündüğüm için artık gereksiz samimiyet kurmamasini mesafeli olmasını söyledim
Valla helal olsun Allah sizi mutlu mesut etsinO. İşte bizim çalıştığımız bi yerde de vardı 35 yaşında biri eşime (ozaman daha yeni yeni tabışıyorduk tabi) dönmüş meme felan anlatıyor eşim ozaman onu tersleyince gözüme girdi kadın kuduruktu böyle sırnaşıyordu herkese evli olmasına rağmen. Sonra bu adma benim gözüme girince sevgili olduk evlendikk
Eşiniz karakterli ahlaklı biriyse ona güvenin, farz edin ki kadının amacı çok başka sanmıyorum ama diyelim öyle, eşiniz ahlaklıysa tavrını koyar kadına haddini yerini bildirir.Sizin yorumunuz beni biraz rahatlattı açıkçası İnsaAllah durum öyledir yani eşimi kardeşi gibi görüyordur ondan öyle konuşmuştur eşim de genellikle ortamlarda sevilen birisi yani belki de dediğiniz gibidir ben kuruntu yapıyorumdur çok teşekkür ederim
Haklısınız fevri kararlar vermemeliyimSakın kadınla muhattap olmayın. Rezil olursunuz eşiniz de öyle
Sizin muhatabınız eşiniz ona söyleyin.