Kızlar yardım eşimin iş arkadaşı

Gereksiz samimiyetten nefret ediyorummmm, ben eşimle sevgiliyken işyerinden bir kadın vardı o da bekardı sürekli eşimle yemek istiyordu öğle yemeğini ben olsam bile beraber yiyelim diyordu ben istemiyordum bir gün yine yanına gittim beraber gidelim dediler gittik ben surat astım yemek falan yemedim onlar yedi tabi bir güzel sonra kadın bir daha yanaşmadı ne eşime ne bana :D hemen sonrasında evlendi gitti ama kurtulabildim mi hayır sürekli mesaj atar 3 çocuk yaptı hepsinde bak çocuğum diye gösterir :D
Yuh yani o da ayrı bir yılışıkmış ya eşinizin tavrı nasıl

Hepiniz haklısınız gerçekten bende bu durumdan çok rahatsız oluyorum acaba eşimin iş yerine gidip bu kadının tavırlarını gözlemeli miyim
gitsen ne fark ederki kadinin ardamari catlamis kocana cok gözünü koymussa bu durumda esinin onun tuzaklarina düsmemesi icin ne kadar is vs yakinsa okadar uzak kalmasi gerekiyor her is aslinda esinde bittecek

Eşiniz sınır koyamamış belli ki. elin kadınına instagramdan yazan kişiyle konuşmak ona mı kalmış? En başta eşinizde sorun, kadının hareketleri zaten anormal

gitsen ne fark ederki kadinin ardamari catlamis kocana cok gözünü koymussa bu durumda esinin onun tuzaklarina düsmemesi icin ne kadar is vs yakinsa okadar uzak kalmasi gerekiyor her is aslinda esinde bittecek
Aynen iş eşimde bitiyor da söylüyorum Allah bilir artık beni dinliyor mu dinlemiyor mu

Kızlar kendimi yiyip bitirmektense buraya yazmak istedim acaba çok mu kuruntu yapıyorum diyorum konuya gelirsek eşim memur ve iş yerinde sorumlusu olduğu çalışanlar var bunlardan biri de 35 li yaşlarda ( eşim 26 yaşında ) bir kadın bu kadın geçenlerde eşimi aradı eşim bir süre başka bir yerde geçici görevdeydi bir haftalık ve ne zaman geliyorsun sensiz çekilmiyor buralar özlettin kendini gibi cümleler kurdu ben çok sinirlendim kadın evli çocukları varmış eşim onun öyle bir niyeti yok ben biliyorum tanıyorum diyo daha önce de Instagramdan biri bu kadını rahatsız ediyormuş eşime şöylemiş eşimde rahatsız eden kişiye yazmış ben bundan da rahatsızlık duydum açıkçası kadın neden kocasına değilde eşime söylüyor garip geldi eşim hep abla diyerek konuşuyor ve ben eşime güveniyorum genel olarak öyle karakterde biri değil ama kadın için bilemiyorum tanımıyorum çünkü çok mu kuruntu yapıyorum sizce de garip mi okuyanlara ve yorumlayanlara şimdiden teşekkür ederim ❤️
Kadın onları eşinize söyleyecek cesareti nerden bulmuş soru bu olmalı bence. Ne münasebet inst rahatsız edeni söyleyecekmiş.

Ne alaka ne acayip konu bu.Kadinin kocası dururken eşinize ne.Bunu kim anlattı size böyle esinizmi.Esiniz ne kadar iyi niyetli gözlerim doldu.Kadinin dedikleri ne neyini özlemiş eşinizin iş idaresinmi.Ne ablası yahu anne baba birmi her sakallı dedemmi.Valla çok sakin ve inanmış geldiniz bana.Genelde ben sakın yorum yaparım senin kuruntun derim öyle ise.Hayir bu konuda ben kandırıldığınızi düşünüyorum fikrim bu

Kızlar kendimi yiyip bitirmektense buraya yazmak istedim acaba çok mu kuruntu yapıyorum diyorum konuya gelirsek eşim memur ve iş yerinde sorumlusu olduğu çalışanlar var bunlardan biri de 35 li yaşlarda ( eşim 26 yaşında ) bir kadın bu kadın geçenlerde eşimi aradı eşim bir süre başka bir yerde geçici görevdeydi bir haftalık ve ne zaman geliyorsun sensiz çekilmiyor buralar özlettin kendini gibi cümleler kurdu ben çok sinirlendim kadın evli çocukları varmış eşim onun öyle bir niyeti yok ben biliyorum tanıyorum diyo daha önce de Instagramdan biri bu kadını rahatsız ediyormuş eşime şöylemiş eşimde rahatsız eden kişiye yazmış ben bundan da rahatsızlık duydum açıkçası kadın neden kocasına değilde eşime söylüyor garip geldi eşim hep abla diyerek konuşuyor ve ben eşime güveniyorum genel olarak öyle karakterde biri değil ama kadın için bilemiyorum tanımıyorum çünkü çok mu kuruntu yapıyorum sizce de garip mi okuyanlara ve yorumlayanlara şimdiden teşekkür ederim ❤️
Eşinizle konuşun aynı şeyi ben yapsam kabul edecek misin edersen buyur devam et diye. Ne saçmalık ya özlettin kendini demek ne cesaret, kadın kadındır erkek erkektir yaşı maşı yok. Tabiki mesai arkadaşı olur, arkadaşta olunur ama bir sınırı olmalı arayıp sensiz buralar çekilmiyor diyecek cesarete bak. EşinizE ne oluyor onu rahatsız eden adama yazıyor ne alaka ya kocası kardeşi babası bilmem nesi yokmu eşinize gelinceye kadar. Hiçte kuruntu yapmıyorsunuz tavrınızı net koyun.

Gereksiz samimiyetten nefret ediyorummmm, ben eşimle sevgiliyken işyerinden bir kadın vardı o da bekardı sürekli eşimle yemek istiyordu öğle yemeğini ben olsam bile beraber yiyelim diyordu ben istemiyordum bir gün yine yanına gittim beraber gidelim dediler gittik ben surat astım yemek falan yemedim onlar yedi tabi bir güzel sonra kadın bir daha yanaşmadı ne eşime ne bana :KK70: hemen sonrasında evlendi gitti ama kurtulabildim mi hayır sürekli mesaj atar 3 çocuk yaptı hepsinde bak çocuğum diye gösterir :KK70:
Be kadar iğrenç insanlar var ya. Kendine saygısı yok Anladık onu da eşine çocuklarınada mı saygısı yok. Allahım sen koru yarabbim🤲🏻

Back
X