- Konu Sahibi uyuyan_gxuxzel
-
kızlar ayrılamam zaten çok seviyorum,ben sadece ailemin de rızası olsun üzülmesinler istiyorum,arada olan en çok anneme oluyor,babam anneme çatıyor sürekli,sen iyi yetiştiremedin bu çocukları diye.sevgilime de çok üzülüyorum,çünkü onun babası oğlum çok borcumuz var düğün için biraz bekleyin dedi de,ben hemen beni istemiyorlar mı acaba diye üzüldüm,o ailemin bu tavrı karşısında kimbilir ne kadar üzülüyordur ama bana karşı bi şey belli etmiyor,beni teselli ediyor daha,güçlü ol nasıl olsa razı olacaklar,herşey güzel olacak falan diyor.çok yoruldum inanın,herşeyimiz bitti, alevimiz-sünnimiz kaldı. madem sünnilik bu kadar iyi bi şeyse sen niye insan ayırımı yapıyorsun değil mi? :1no2: elalemin kızları hep yüksekten uçuyormuş iyi koca bulmak için ben para pul mevki önemsemiyormuşum gözüm hep alçaktaymış,ne biçim insanmışım,kızlar bu benim hayatım dğeil mi isteyen mantık evliliği yapsın ama ben bu adamı seçtim bu adamı sevdim,doktor değil diye bırakayım mı yani. insan sevdiğinden durduk yere vazgeçer mi etiket için? en çok kızdığım da bak elalemin kızlarına lafı. ya banane millet ne yapıyorsa yapsın,banane !
oo arada mezhep farklılığı varmış kardeşinde etrafta bu yüzden rahat rahat bilp bilmeden dolduruşa getiriyorlar...
Canım bende aleviyim... Çokta net kefil olabilirim sevdiğine (tanımasam da) ailende biraz sabredip tanımak isterlerse onlarda görecektir aslında abartıkları gibi bir şeyin olmadığını... gelinlerini , kızlarını el üstünde tutarlar, başın kapalı olsa başını aç bile demezler. herkesin düşüncesine saygı gösterirler... haa o kulaktan dolma saçma salak laflar var yok şöylelermiş yok böyle yapıolarmış. bunları söyleyerek babanı doldurup bide üstüne baban inanıyorsa, işin çoook sor kızım. cehalet bambaşka birşey, yıkılmaz bir duvar.. biz bu cehalettn çon yandık yıkıldık katledildik çünkü
bol şansalr umarım sevdiğinle güzel ve istediğin gibi bir hayat kurarsın
aleviye kız mı verilirmiş demek,ne demek bunu bi açıklar mısın?ya bu konular kapandıkça bir yenisi daha ekleniyo,bu ne cehalettir yaa,aleviyle evlenin de rahatlığı çağdaşlığı bi görün derim ben...baskı ve zorlama diye bişeye tanık olmadı kimse şu ana kadar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?