Kızlar yardım lütfen hamilemiyim çok istiyorum

Miratech canım baktım şimdi silik çıkan test bozuktu belki
Miratech marka testlerden hep dogru sonuc alindigini duymustum bir iki aydir ben de surekli ondan kullaniyorum. Insallah bebis vardir canim kanaman reglinden az yada kisa falan olduysa ustune gormus olabilirsin. Rabbim isteyen herkesin kucaklarina bebislerini almayi nasip etsin.

İnşallah canim bakalım yarın kan testi sonucu alicam herlede pozitif çıkarsa benim için çok ilginç olur şok olurum yani üstüne görme duymuştum inşallah oda beni bulur

Ben reglimden once ve tamamen farkli gordum 9 gun olmus amma. Adettir degilmi?

Merhaba test tekrarladınız mı?

Hamile misiniz merak ettim..

Kızlar test sonucu aldım prolaktin 97.57 çıktı kafayı yicem d vitamin eksikliği varmış bide

Birde lym die o yüksek cikmis
Canımın içi bende 3aylık evliyken adetim 10gün gecikmişti ve doktora gittigimde benimde prolaktinim yüksek çıkmıştı ve bana ilaç vermişti ďüşmesi için.. prolaktin süt hormonu demek. Yani bu hormon yüksek oldugu sürece adetin hep gecikir ve gebe kalamazsın.. benim ilacımın adı dostinex di. Istersen bir dokdoruna daniş. O ilaci kullandiktan 2ay sonra düşmüştü

Çok moralim bozuldu çok hicc okadar yükseldiğini hatırlamıyorum demkki ondan bu ay okdar gecikti zaten hoc düzenli gelmio da

Doktorumu mu degistirsem die dusunuorum suan arıyorum ulaşamıyorum hastanede hep yoğun hep yogun sinir oldum bu prolaktin ne zor bişiy off ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…