Inşallah tek çizgi cikan test seni yanıltiyodur.. bu iki testi birden cektigin resimde o cikan ikinci cizgi sanki biraz daha silinmiş niye acabaCanım anlamadım bugüne kadar hangi testi yaptıysam hiç iki çizgi silik bile belrmemisti beni umutlendirende o oldu sabah ama tekrar yaptım tek çizgi anlam veremiorum
Insallah görürsün canım.. benim idrar testim gölge gibiydi sonradan koyulaştı seninki bariz ben burdayim diyo:) ben inaniyorum ki negatif olan test seni yaniltiyor. Bebegin seninle dir insallah:)Sabah iki cizgiyi görürüm ınsalah
İnan canım anlamadım hiç bişey suan çok Üzgünüm ama nie öğle çıktı ki ozman anlamıorumInşallah tek çizgi cikan test seni yanıltiyodur.. bu iki testi birden cektigin resimde o cikan ikinci cizgi sanki biraz daha silinmiş niye acaba
Belkide daha çok yenidir hcg hormonu oyuzden olabilir. Cunku benim testimdeki 2.ci cizgi de aksam yok olmustu kendiliginden.İnan canım anlamadım hiç bişey suan çok Üzgünüm ama nie öğle çıktı ki ozman anlamıorum
Hamilesiiiiiiiin ❤Kızlar oldu vallah yolladim
Hala belli oluyo 2.ci cizgi. Benimki tamamen negatife dönmüştüYani sabah yaptığım test
Ama o sabah yaptığım işte akşam yaptigim bir saat önce direk tek çizgi çıktı garip degilmiHala belli oluyo 2.ci cizgi. Benimki tamamen negatife dönmüştü
Hic gòlge cizgi falan da mi yokAma o sabah yaptığım işte akşam yaptigim bir saat önce direk tek çizgi çıktı garip degilmi
Hamilesiiiiiiiin ❤
Canım anlamadım ki ikinci yaptığım test tek çizgi cikitiHamilesiiiiiiiin ❤
Benin hiç degismemis ama dağılmış gibi kırmızılık ikinci olan evet Seninki de silik cikmisEki Görüntüle 1855270 bak canim benimki ilk boyle cikmisti aksam negatif olmustu. 2gun sonra takrar yaptigimda belirgin bi cizgi cikmisti
Yok canım yok ıkinci de hiç bişey yokHic gòlge cizgi falan da mi yok2.ci yaptigin test seni yanıltır insallah. Cunku bazi testler hcg hormonunu tam saptayamiyor. Ilk yaptigin hemen okumustur 2.ci yaptigin okuyamamiştir belki.
Yarin ola hayr ola canım Allahtan gelen herseyde vardir bi hayr.. dua et bol bol bende edecem insallahYok
Yok canım yok ıkinci de hiç bişey yok
İnşaallah canım benim herkeze çok teşekkür ederim zaman ayırıp baktığınız ve ilgilendiğiniz içinYarin ola hayr ola canım Allahtan gelen herseyde vardir bi hayr.. dua et bol bol bende edecem insallah
İnşaallah kızlar ınsalah yarın yazıcam haber vericem dua edin bana inş vardir bebegim meleğimCnm tek tek okudum cok sevndm ama nie ikinci oleki bnde 10gn once ogrendm belki yanlstr dedm bidaha yaptm ikiside ayniydi ikiside hemen cikti.. kiminin poZitif olsada negatf cikip hamile olabilio @avucdolusudua nin da pozif cikp yanltmsti.. bnm testimde bu seninkine benziod.. Allahim insallah sevincini yarida birakmaz ole ii anlyrmki seni o sevinc tarif edilemez.. umarim uzulmessin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?