Kızlar yardım lütfen hamilemiyim çok istiyorum

Canım anlamadım bugüne kadar hangi testi yaptıysam hiç iki çizgi silik bile belrmemisti beni umutlendirende o oldu sabah ama tekrar yaptım tek çizgi anlam veremiorum
Inşallah tek çizgi cikan test seni yanıltiyodur.. bu iki testi birden cektigin resimde o cikan ikinci cizgi sanki biraz daha silinmiş niye acaba

İnan canım anlamadım hiç bişey suan çok Üzgünüm ama nie öğle çıktı ki ozman anlamıorum
Belkide daha çok yenidir hcg hormonu oyuzden olabilir. Cunku benim testimdeki 2.ci cizgi de aksam yok olmustu kendiliginden.
Sen stres yapma ve rahat olmaya calis canim, Allah herseyin en iyisini ve en guzelini bilendir

bak canim benimki ilk boyle cikmisti aksam negatif olmustu. 2gun sonra takrar yaptigimda belirgin bi cizgi cikmisti

Ama o sabah yaptığım işte akşam yaptigim bir saat önce direk tek çizgi çıktı garip degilmi
Hic gòlge cizgi falan da mi yok 2.ci yaptigin test seni yanıltır insallah. Cunku bazi testler hcg hormonunu tam saptayamiyor. Ilk yaptigin hemen okumustur 2.ci yaptigin okuyamamiştir belki.

Cnm tek tek okudum cok sevndm ama nie ikinci oleki bnde 10gn once ogrendm belki yanlstr dedm bidaha yaptm ikiside ayniydi ikiside hemen cikti.. kiminin poZitif olsada negatf cikip hamile olabilio @avucdolusudua nin da pozif cikp yanltmsti.. bnm testimde bu seninkine benziod.. Allahim insallah sevincini yarida birakmaz ole ii anlyrmki seni o sevinc tarif edilemez.. umarim uzulmessin

İnşaallah kızlar ınsalah yarın yazıcam haber vericem dua edin bana inş vardir bebegim meleğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…