ya inanın başka biri olduğunu konduramıyorum. anlaşmalı boşanalım demiş çocuklar bende kalacak istediğin zaman gösteririm malların yarısında alırım demiş. ama işi çekişmeliye çevirirsen çocukalrı sadece yasal hakkın ne kadarsa o zaman görürsün demiş.Abiniz boşansın ve çocukların velayetlerini almaya baksın. Kadının psikolojisi bozuk belli bir de birden boşanmak istemesi başka birisinin hayatında olabileceğini gösteriyor.
ya bunu söyesin boşansın sudan sebepler sunması insanı çıldırtıyor. annemler ayağına gittiler konuşmak için yok nuh diyor peygamber demiyor.benim de aklıma direkt başka birisi var geldi.
tek derdimiz çocuklar ama velayet anneye veriliyormuş galiba nasıl alabiliriz bilmiyorumŞaşırtıcı bi durum bilmediginiz bi sorunları vardır belki
merhaba
kızlar benim şöyle bir sıkıntım var ailece çok şaşkınız ve ne yapacağımızı bilemiyoruz açıkçası. Abimin 11 yıllık evliliği var ve ikide güzel evladı. Çocuklar 8 ve 10 yaşlarında. Yengem yaklaşık iki hafta önce çat diye senden boşanmak istiyorum demiş abime.
Boşanmak için sunduğu sebepler ise şunlar; özgür olmak istiyormuş sosyalleşmek istiyormuş kimseden izin almadan istediği yere gitmek istiyormuş. Zaten özgür bir kadın istediği her yere gider. İzin almaktan kastı da mesela yarın arkadaşlarla kahvaltı organize ettik ne dersin? bu yani. sosyalleşme konusu da daha nasıl olabilir bilmiyorum. her sene kış tatiline yaz tatiline termaline ayrı ayrı giderler. haftasonu avm si sineması parkı sürekli giderler. Biz bir anlam veremedik öncesinde herhangi bir tartışma kavga gürültü şiddet aldatma hiçbirşey yok.
sonuç olarak boşanma davası açacakmış yengem ve çocuklarla tehdit ediyor. velayetini vermiyor ama çocuklara çok kötü davranıyor. kaç kez şahit oldum aptal gerizekalı ezikler sizi yatılı okula vericem filan dediğini. psikolojik şiddetin yanında fiziksel şiddet de uyguluyor.Ama bunları hiçbir zaman söylemedik abime araları açılmasın huzursuz olmasınlar diye. bu yüzden çocuklar bizde kalsın istiyoruz. kendisi çalışıyor ve bakacak anne babası yok . ama vermicem diye tutturdu.
ne yapabiliriz bir akıl verin nolur? unuttuğum şeylerde vardır sorarsanız cevaplamaya çalışırım.
Merhaba arkadaşlar ben yeni doğum yaptım doğum yapmadan önce herşey normaldi belkide ben öyle sandım. Dogurdum eşim ilgi göstermedi çok uykuluydu ne içerde ne dışarda duramıyorum dogurdum 10 gün sonra eşim benden boşanmak istedi nefret ediyorum sevmiyorum seni istemiyorum dedi zaten kaynanam da beni istemiyordu iki yıl görüşerek severek evlendik şimdi bu olanları hazmedemiyorum neden oldu başka biri mı var çok mu bunaldı ama ortada bir bebek var hangi vicdan düşünmez onu o bir melek 10 günlük bebekle attı beni şimdide dava bile acmiyor anlaşmalı boşanma istiyor bebeğini bile görmüyor bunun için kapılarda yatması lazım resim istemekle babalık olmuyor çok doluyum lohusa bir anneye bunlar yapılır mı ne yaptım bu kadar kötülük ben dolduruşa geldi zaten evlendikten sonra değişti belkide bende biraz kendimi saldım ama daha evleneli 2 yıl olmadı bu ne acele nasıl bıktın bir anda gerçekten sevmedi mı ama yaptıkları yasattiklari seviyor gibiydi hiç anlam veremiyorum bütün ailemi görmek bile istemiyor tüm zorluğu kendi ailesi çıkardı düğün yapılırken hiç yardım etmediler eşime şimdi onlar iyi oldu görümcem kaynatam kimse bu evlilik için uğraşmıyor kimse arayıp sormuyor bile
Yani sizin yeğenleriniz şiddet görüyor siz susuyorsunuz öyle mi? Pes vallahi bırakın boşansinlar sizi ilgilendiren bir durum değil iki yetişkin insan sonucta evlilikte bosanmakta haktir mahkemeye abin gerekli dosyaları verir çocuklarda babada kalmak isterse velayeti babaya verirlermerhaba
kızlar benim şöyle bir sıkıntım var ailece çok şaşkınız ve ne yapacağımızı bilemiyoruz açıkçası. Abimin 11 yıllık evliliği var ve ikide güzel evladı. Çocuklar 8 ve 10 yaşlarında. Yengem yaklaşık iki hafta önce çat diye senden boşanmak istiyorum demiş abime.
Boşanmak için sunduğu sebepler ise şunlar; özgür olmak istiyormuş sosyalleşmek istiyormuş kimseden izin almadan istediği yere gitmek istiyormuş. Zaten özgür bir kadın istediği her yere gider. İzin almaktan kastı da mesela yarın arkadaşlarla kahvaltı organize ettik ne dersin? bu yani. sosyalleşme konusu da daha nasıl olabilir bilmiyorum. her sene kış tatiline yaz tatiline termaline ayrı ayrı giderler. haftasonu avm si sineması parkı sürekli giderler. Biz bir anlam veremedik öncesinde herhangi bir tartışma kavga gürültü şiddet aldatma hiçbirşey yok.
sonuç olarak boşanma davası açacakmış yengem ve çocuklarla tehdit ediyor. velayetini vermiyor ama çocuklara çok kötü davranıyor. kaç kez şahit oldum aptal gerizekalı ezikler sizi yatılı okula vericem filan dediğini. psikolojik şiddetin yanında fiziksel şiddet de uyguluyor.Ama bunları hiçbir zaman söylemedik abime araları açılmasın huzursuz olmasınlar diye. bu yüzden çocuklar bizde kalsın istiyoruz. kendisi çalışıyor ve bakacak anne babası yok . ama vermicem diye tutturdu.
ne yapabiliriz bir akıl verin nolur? unuttuğum şeylerde vardır sorarsanız cevaplamaya çalışırım.
Merhaba arkadaşlar ben yeni doğum yaptım doğum yapmadan önce herşey normaldi belkide ben öyle sandım. Dogurdum eşim ilgi göstermedi çok uykuluydu ne içerde ne dışarda duramıyorum dogurdum 10 gün sonra eşim benden boşanmak istedi nefret ediyorum sevmiyorum seni istemiyorum dedi zaten kaynanam da beni istemiyordu iki yıl görüşerek severek evlendik şimdi bu olanları hazmedemiyorum neden oldu başka biri mı var çok mu bunaldı ama ortada bir bebek var hangi vicdan düşünmez onu o bir melek 10 günlük bebekle attı beni şimdide dava bile acmiyor anlaşmalı boşanma istiyor bebeğini bile görmüyor bunun için kapılarda yatması lazım resim istemekle babalık olmuyor çok doluyum lohusa bir anneye bunlar yapılır mı ne yaptım bu kadar kötülük ben dolduruşa geldi zaten evlendikten sonra değişti belkide bende biraz kendimi saldım ama daha evleneli 2 yıl olmadı bu ne acele nasıl bıktın bir anda gerçekten sevmedi mı ama yaptıkları yasattiklari seviyor gibiydi hiç anlam veremiyorum bütün ailemi görmek bile istemiyor tüm zorluğu kendi ailesi çıkardı düğün yapılırken hiç yardım etmediler eşime şimdi onlar iyi oldu görümcem kaynatam kimse bu evlilik için uğraşmıyor kimse arayıp sormuyor bile
Belkide zaten eşim internette çok vakit geçiriyordu okeyde belkide bu suçu mu var bilemedim ama bı mesaj geldi kardeşime bı kız onun yüzünden intihar etmis onun hesabı sorulacak diye mesaj geldi ben hamileyken sahte bir feyk hesaptan ne kadar doğru bilmiyorum sonra o mesaj donduruldu şimdi gözükmüyorŞaşırtıcı bi durum bilmediginiz bi sorunları vardır belki
Açamadım konuyu beceremedim ondan yazdm kusura bakmayınAltında yatan sebepleri olmalı öncesinde
Birde yeni bir konu açın isterseniz arkadaşın konusu görünmeyebilir herkes size yorum yapabilir
bence de boşansınlar zaten benim tek derdim çocuklar. onun elinde zebil olurlar. anlaşmazsan çocukları göstermem diye tehdit ediyor.Yani sizin yeğenleriniz şiddet görüyor siz susuyorsunuz öyle mi? Pes vallahi bırakın boşansinlar sizi ilgilendiren bir durum değil iki yetişkin insan sonucta evlilikte bosanmakta haktir mahkemeye abin gerekli dosyaları verir çocuklarda babada kalmak isterse velayeti babaya verirler
delil olarak sunabilmek için bak kayıt alıyorum demek gerekiyormuş yoksa delil gösteremiyormuşsun. zaten bu saatten sonra dikkatli davranır. birde 2 gündür evi terk etmiş aynı ortamda değiller.Yeni bi yasa çıkmış sanırım geçen gün haberlerde göz ucuyla bakmıştım velayet hem anneye hem babaya verilebilcekmis. Eğer gerçekten şiddet falan varsa bence hemen bi ses kaydı alın ya da video görüntüsü mahkemede delil olarak sunarsiniz
Yengenizin arkadaşları nasıldır, arkadaş çevresini bilir misiniz?
Bunun bir benzerini annemin arkadaşının gelini de yaşadı; bir anda boşanmaya karar verdi. Evlilikleri kötü değildi, iki çocuğu vardı, hatta biri tam ergenliğe girmek üzereydi. O kadar sarsıldı ki yavrucaklar.
Sonradan sonraya değişen arkadaş çevresinin boşanma kararında etkili olduğunu fark ettiler. Uzun hikaye, ama özetle, boşanmış iki arkadaşının izinden gidiyor diyebiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?