kızlar yardım lütfen

İyi de anlaşmalıyı ondan istiyordur zaten.

Hiç konduramıyorum deme benim yakınım üç çocuğu vardı eve adam aldı Kocası yakaladı adamı evinde Abinin Gözünü açın gerekirse takip edin varsa böyle birşey anlaşmalı falan olmaz abinden mal alma derdinde en azından beş Kuruş para alamaz, bence çovuklarıda nafaka için istiyor, araştırın derim

neden 11 yıl evli kalır? aklımız almıyor?

nafakıyı söylemiş zaten çocuk başı 500 tl istiyor. herşeyi düşünmüş planlamış

Çok zor bir durum. Umarım çalışan bir kadınsınızdır. Yoksa altından kalkmanız çok zor.

Öyle araızlaşıyorlarki adamı evine alıyor birde boşandıktan sonra ev istiyor ne çocukları alabildi ne nafaka nede mal Mülk anlaşmalı boşanmazsan zina Davası açarım dedi her pisliğin dökülür dedi anlaşmalı boşanmak zorunda kaldı ama boşandıktan sonra çirkefleşti arayıp tehditler savurdu sanki eşi yatakta basıldı..

of of bizimki de çirkefleşme yolunda ilerliyor.

Ailem yanımda durumumuz iyi bebeğim daha 3 aylık 10 günlük Ken başıma geldi daha sonra ise baslicam umarım bulurum
O zaman daha ne olsun. Seni ve çocuğunu istemeyen insanların peşine düşme. O çocuğu bal gibi yetiştirirsin sen.

Kadının hayatında biri var.. Bunun başka bir açıklaması ne yazıkki yok.. Abiniz boşansın bence

Kadının hayatında biri var.. Bunun başka bir açıklaması ne yazıkki yok.. Abiniz boşansın bence
zaten boşanmak istiyor oda. ama çocuklar elimizi kolumuzu bağlıyor. özgür olmak istiyormuş ya diyorum çocuklar ona ayakbağı olur bıraksın bize ama yok.

zaten boşanmak istiyor oda. ama çocuklar elimizi kolumuzu bağlıyor. özgür olmak istiyormuş ya diyorum çocuklar ona ayakbağı olur bıraksın bize ama yok.

Siz anne olsanız çocuklarınızı bırakırmıydınız? Ona da o konuda hak verin bence çocuklar onda kalsın..

Siz anne olsanız çocuklarınızı bırakırmıydınız? Ona da o konuda hak verin bence çocuklar onda kalsın..
bakacak kimsesi olsa eyvallah. kendisi çalışıyor annesi babası bakmam diyor. iki çocuk nasıl bakacak. bir de çocuklara kötü muamele ediyor. bunlar olmasa kalsınlar annesini yanında. ama bu sebepler varken çok endişeliyiz.

bosanmak ıstıyorsa acsın dsvayı. abınıze bunu soyleyın. şahıt olarak sız ve sızın dısında kım varsa veleyet davasında bunu da dava dılekceye yazın..
yada mahkemeye gıtmeden aralarında bunu konuşsunlar. kopruyu gecene kadar dıyıp veleyat mevzusunda karısını ikna etsin.

Şimdi anladım ozaman bırakmamakta haklısınız tabi .. Hayırlısı olsun..

Ortak velayet icin
Dikkat edilmesi gereken husus tamamen çocuk menfaatidir. Bu konuda hakime geniş bir yetki tanınmış bulunmaktadır. Çocuğun psikolojik, sağlık, eğitim ve gelişimine en uygun hangisi ise hakim o tedbiri almakla yetkilidir. Bu karar yeni bir durum. Kanunda düzenlenmemiş bir durum. Hem anne hem de babanın şüphesiz velayet hakkı vardır. Çocuğun menfaati hem anne hem de baba açısından birlikte götürülmesini gerektiriyorsa hakim onu takdir edebilir."
Yakin bir davada anne baba da velayetten vazgecmiyor mahkeme yillar suruyor anne babanin ortak velayet istegiyle hakim cocugun menfatine olacak ve gonulluluk esasina dayali olarak kabul ediyor.anne baba cocuklarin kalma surelerini zamanlarini anlasabiliyorlar. masraflar da ortak oluyor.
Ancak bu karar benim acimdan kabul etmem zor. annelerin aleyhine gibi geldi bana.ben sahsen vermem velayeti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…