kızlar yardım lütfen

tek derdimiz çocuklar ama velayet anneye veriliyormuş galiba nasıl alabiliriz bilmiyorum

Benim.annemle babamda boşandı o zaman ben 18 yasimi doldurmamistim ve mahkemede hakim bana sordu tabi salonda tek bıraktılar beni ne anne ne baba içeri girmiyor çocuk baskı altında kalmasın diye tekken bana sordu kimde kalmak istersin diye ben annem dedim neden dedi ve babamın durumunu istemedigimi anlattım yani bu sadece annenin istemesiyle olmuyor çocuklarında fikri alınıyor sizde annenin bakamayacagini aile ortamı saglayamayip ilgi gosteremeyecegini hakime sunun çalıştığı için bakicak kimse olmadığını çocuk bakmak için yeterli şartları olmadığını bu şekilde çocukları alabilirdiniz ama çocukların fikri çok önemli

kaç yaşındaydınız o zaman ?

Bi kız onun için intihar mi etmiş öyle bişey olsa fake hesaptan önce polis gelip esinizi alırdı bence böyle bişey yoktur

delil olarak sunabilmek için bak kayıt alıyorum demek gerekiyormuş yoksa delil gösteremiyormuşsun. zaten bu saatten sonra dikkatli davranır. birde 2 gündür evi terk etmiş aynı ortamda değiller.

Neden ki? Gizli gizli alırsanız mahkeme çocuklar dayak yese bile gizli çekim yaptığınız için sizi mi suclicak? İlk defa duyuyorum şaşırdım

kaç yaşındaydınız o zaman ?
13 yaşındaydım ama eğer 7 yaş altiysa bile pedegoglarla birlikte çalışarak çocuğun fikri alınıyor yani direk küçücük çocuğa sormuyorlar kimde kalırsın diye pedegog çocuğun durumuna göre karar veriyor

Siz konduramıyorsunuz ama benim aklıma da başka birinin olması ihtimali geldi, hemen boşanmak istemesi, mantıklı bir sebep gösterememesi çok tuhaf, hayatında başkası olduğu ortaya çıkmadan boşanmaya çalışıyor bence. evliyken hayatında biri olduğu anlaşılırsa çocukları alamaz bu yüzden kestirip atmış sanki

Aynen 2 tane boşanmış arkadaşıyla çok sıkı fıkıymış. hatta şuan onlardan birinin avukatını tutmuş

Büyük ihtimalle arkadaşlarının etkisinde kalarak onlar gibi daha bir özgür hayat yaşama hayalleri peşinde evliliğini gözden çıkarıyor. Zaten ufak bir tartışmaları bile olsa doldurup taşırmışlardır kızı. O arkadaşlarından koparmak tek çare ama o da mümkün değil takdir edersiniz ki, kaç yaşında kadın.

Kolaylıklar diliyorum sizlere, çocuklar derin yaralanmadan atlatır bu süreci umarım.

çok sağolun teşekkür ederim. 35 yaşında. şuan yanına yaklaşılmıyor. bizimle kesinlikle konuşmuyor avukatımla konuşun diyor. içinden çok farklı bir kadın çıktı. bu kadar çifkefleşir mi insan çok şaşkınız.

eğer öyleyse de Allah bildiği gibi yapsın.

bence de boşansınlar zaten benim tek derdim çocuklar. onun elinde zebil olurlar. anlaşmazsan çocukları göstermem diye tehdit ediyor.
İstediği kadar tehdit etsin mahkeme diye birşey var canım çocuklara bakamayacagini ispat ederseniz çocuklarda babayı isterse zaten mahkeme gerekli kararı verecektir böylelerine rahat battı galiba 3. Kişi olmasın sakın

inşallah bize verir. eğer başkası da varsa mertçe çıkıp dersin başkasına aşık oldum diye. ne bileyim ya Allah kimsenin başına vermesin.

Canım çok üzüldüm. Allahından bulsun inşallah. Sana ve bebeğine destek çıkacak kimse var mı? Bunun cezası ,tazminatı olmalı. Bir anne ve bebeği böylebortada savunmasız bırakmak bir erkeğin yanına kar kalmamalı. İnşallah yanında birileri vardır canım.

Canım bence konunu ayrı aç Allah yardımcın olsun ne oldu da bir anda boşanmak istedi
Canım bence konunu ayrı aç Allah yardımcın olsun ne oldu da bir anda boşanmak istedi
Annemden ailemden i
Bi kız onun için intihar mi etmiş öyle bişey olsa fake hesaptan önce polis gelip esinizi alırdı bence böyle bişey yoktur
Eki neden böyle bir mesaj geldi benim kardeşime atıldı bu mesaj ne amaç

hayatında başka biri olma ihtimalide olabilir.diyelim ki yok ve saydığı sebeplerden boşanmak istiyor.bu kararı almasına yardımcı olan en büyük etkenin boşanmış arkadaşlarının yaşam şekilleri özgürlükleri hayatta ayakta kalabilmekte gösterdikleri başarılar ve sadece kendilerine olan sorumlulukları cazip gelmiş boş anında onu yakalamış olabilir.bizzat boşanmış arkdaşından enerji alarak boşanan tanıdığım var. kararını verdiyse yapacak birşey yok. ama çocuklar konusunda gerçek şahitleriniz varsa ve baba mahkemeye geçerli bir dosya sunabilecekse ve çocuklarında fikirleri bu doğrultudaysa sonuç sizin lehinize olabilir.

Annemden ailemden i

Eki neden böyle bir mesaj geldi benim kardeşime atıldı bu mesaj ne amaç
Yazan kişinin arkadasiymis gerçekten bir hafta sonu asker arkadaşının hastane işlemlerini yaptırmaya gitti ve o gün hiç telefonu açmadı

annem ben ve babam şahidiz çocuklara kötü muamele ettiğine dair.

annem ben ve babam şahidiz çocuklara kötü muamele ettiğine dair.
yakın akraba statüsündeki kişilerin şahitliğini mahkeme dikkate alıyormu bilmiyorum ama eğer alıyorsa davanızın arkasında durursunuz. anlamıyorum ruhu özgür sorumluluktan uzak insanlar niye evlenir ve cocuk yapar ki..üzüldüm gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…