- 27 Eylül 2016
- 2.336
- 2.708
- 63
tek derdimiz çocuklar ama velayet anneye veriliyormuş galiba nasıl alabiliriz bilmiyorum
kaç yaşındaydınız o zaman ?Benim.annemle babamda boşandı o zaman ben 18 yasimi doldurmamistim ve mahkemede hakim bana sordu tabi salonda tek bıraktılar beni ne anne ne baba içeri girmiyor çocuk baskı altında kalmasın diye tekken bana sordu kimde kalmak istersin diye ben annem dedim neden dedi ve babamın durumunu istemedigimi anlattım yani bu sadece annenin istemesiyle olmuyor çocuklarında fikri alınıyor sizde annenin bakamayacagini aile ortamı saglayamayip ilgi gosteremeyecegini hakime sunun çalıştığı için bakicak kimse olmadığını çocuk bakmak için yeterli şartları olmadığını bu şekilde çocukları alabilirdiniz ama çocukların fikri çok önemli
Belkide zaten eşim internette çok vakit geçiriyordu okeyde belkide bu suçu mu var bilemedim ama bı mesaj geldi kardeşime bı kız onun yüzünden intihar etmis onun hesabı sorulacak diye mesaj geldi ben hamileyken sahte bir feyk hesaptan ne kadar doğru bilmiyorum sonra o mesaj donduruldu şimdi gözükmüyor
delil olarak sunabilmek için bak kayıt alıyorum demek gerekiyormuş yoksa delil gösteremiyormuşsun. zaten bu saatten sonra dikkatli davranır. birde 2 gündür evi terk etmiş aynı ortamda değiller.
13 yaşındaydım ama eğer 7 yaş altiysa bile pedegoglarla birlikte çalışarak çocuğun fikri alınıyor yani direk küçücük çocuğa sormuyorlar kimde kalırsın diye pedegog çocuğun durumuna göre karar veriyorkaç yaşındaydınız o zaman ?
Siz konduramıyorsunuz ama benim aklıma da başka birinin olması ihtimali geldi, hemen boşanmak istemesi, mantıklı bir sebep gösterememesi çok tuhaf, hayatında başkası olduğu ortaya çıkmadan boşanmaya çalışıyor bence. evliyken hayatında biri olduğu anlaşılırsa çocukları alamaz bu yüzden kestirip atmış sankiya inanın başka biri olduğunu konduramıyorum. anlaşmalı boşanalım demiş çocuklar bende kalacak istediğin zaman gösteririm malların yarısında alırım demiş. ama işi çekişmeliye çevirirsen çocukalrı sadece yasal hakkın ne kadarsa o zaman görürsün demiş.
Aynen 2 tane boşanmış arkadaşıyla çok sıkı fıkıymış. hatta şuan onlardan birinin avukatını tutmuş
teşekkür ederim sağolun13 yaşındaydım ama eğer 7 yaş altiysa bile pedegoglarla birlikte çalışarak çocuğun fikri alınıyor yani direk küçücük çocuğa sormuyorlar kimde kalırsın diye pedegog çocuğun durumuna göre karar veriyor
çok sağolun teşekkür ederim. 35 yaşında. şuan yanına yaklaşılmıyor. bizimle kesinlikle konuşmuyor avukatımla konuşun diyor. içinden çok farklı bir kadın çıktı. bu kadar çifkefleşir mi insan çok şaşkınız.Büyük ihtimalle arkadaşlarının etkisinde kalarak onlar gibi daha bir özgür hayat yaşama hayalleri peşinde evliliğini gözden çıkarıyor. Zaten ufak bir tartışmaları bile olsa doldurup taşırmışlardır kızı. O arkadaşlarından koparmak tek çare ama o da mümkün değil takdir edersiniz ki, kaç yaşında kadın.
Kolaylıklar diliyorum sizlere, çocuklar derin yaralanmadan atlatır bu süreci umarım.
eğer öyleyse de Allah bildiği gibi yapsın.Siz konduramıyorsunuz ama benim aklıma da başka birinin olması ihtimali geldi, hemen boşanmak istemesi, mantıklı bir sebep gösterememesi çok tuhaf, hayatında başkası olduğu ortaya çıkmadan boşanmaya çalışıyor bence. evliyken hayatında biri olduğu anlaşılırsa çocukları alamaz bu yüzden kestirip atmış sanki
İstediği kadar tehdit etsin mahkeme diye birşey var canım çocuklara bakamayacagini ispat ederseniz çocuklarda babayı isterse zaten mahkeme gerekli kararı verecektir böylelerine rahat battı galiba 3. Kişi olmasın sakınbence de boşansınlar zaten benim tek derdim çocuklar. onun elinde zebil olurlar. anlaşmazsan çocukları göstermem diye tehdit ediyor.
inşallah bize verir. eğer başkası da varsa mertçe çıkıp dersin başkasına aşık oldum diye. ne bileyim ya Allah kimsenin başına vermesin.İstediği kadar tehdit etsin mahkeme diye birşey var canım çocuklara bakamayacagini ispat ederseniz çocuklarda babayı isterse zaten mahkeme gerekli kararı verecektir böylelerine rahat battı galiba 3. Kişi olmasın sakın
Canım çok üzüldüm. Allahından bulsun inşallah. Sana ve bebeğine destek çıkacak kimse var mı? Bunun cezası ,tazminatı olmalı. Bir anne ve bebeği böylebortada savunmasız bırakmak bir erkeğin yanına kar kalmamalı. İnşallah yanında birileri vardır canım.Merhaba arkadaşlar ben yeni doğum yaptım doğum yapmadan önce herşey normaldi belkide ben öyle sandım. Dogurdum eşim ilgi göstermedi çok uykuluydu ne içerde ne dışarda duramıyorum dogurdum 10 gün sonra eşim benden boşanmak istedi nefret ediyorum sevmiyorum seni istemiyorum dedi zaten kaynanam da beni istemiyordu iki yıl görüşerek severek evlendik şimdi bu olanları hazmedemiyorum neden oldu başka biri mı var çok mu bunaldı ama ortada bir bebek var hangi vicdan düşünmez onu o bir melek 10 günlük bebekle attı beni şimdide dava bile acmiyor anlaşmalı boşanma istiyor bebeğini bile görmüyor bunun için kapılarda yatması lazım resim istemekle babalık olmuyor çok doluyum lohusa bir anneye bunlar yapılır mı ne yaptım bu kadar kötülük ben dolduruşa geldi zaten evlendikten sonra değişti belkide bende biraz kendimi saldım ama daha evleneli 2 yıl olmadı bu ne acele nasıl bıktın bir anda gerçekten sevmedi mı ama yaptıkları yasattiklari seviyor gibiydi hiç anlam veremiyorum bütün ailemi görmek bile istemiyor tüm zorluğu kendi ailesi çıkardı düğün yapılırken hiç yardım etmediler eşime şimdi onlar iyi oldu görümcem kaynatam kimse bu evlilik için uğraşmıyor kimse arayıp sormuyor bile
Canım bence konunu ayrı aç Allah yardımcın olsun ne oldu da bir anda boşanmak istedi
Annemden ailemden iCanım bence konunu ayrı aç Allah yardımcın olsun ne oldu da bir anda boşanmak istedi
Eki neden böyle bir mesaj geldi benim kardeşime atıldı bu mesaj ne amaçBi kız onun için intihar mi etmiş öyle bişey olsa fake hesaptan önce polis gelip esinizi alırdı bence böyle bişey yoktur
Yazan kişinin arkadasiymis gerçekten bir hafta sonu asker arkadaşının hastane işlemlerini yaptırmaya gitti ve o gün hiç telefonu açmadıAnnemden ailemden i
Eki neden böyle bir mesaj geldi benim kardeşime atıldı bu mesaj ne amaç
annem ben ve babam şahidiz çocuklara kötü muamele ettiğine dair.hayatında başka biri olma ihtimalide olabilir.diyelim ki yok ve saydığı sebeplerden boşanmak istiyor.bu kararı almasına yardımcı olan en büyük etkenin boşanmış arkadaşlarının yaşam şekilleri özgürlükleri hayatta ayakta kalabilmekte gösterdikleri başarılar ve sadece kendilerine olan sorumlulukları cazip gelmiş boş anında onu yakalamış olabilir.bizzat boşanmış arkdaşından enerji alarak boşanan tanıdığım var. kararını verdiyse yapacak birşey yok. ama çocuklar konusunda gerçek şahitleriniz varsa ve baba mahkemeye geçerli bir dosya sunabilecekse ve çocuklarında fikirleri bu doğrultudaysa sonuç sizin lehinize olabilir.
Canım çok üzüldüm. Allahından bulsun inşallah. Sana ve bebeğine destek çıkacak kimse var mı? Bunun cezası ,tazminatı olmalı. Bir anne ve bebeği böylebortada savunmasız bırakmak bir erkeğin yanına kar kalmamalı. İnşallah yanında birileri vardır canım. Ailem hatta tüm köylüler arkamda haklıyım çünkü çok kötü bir suçum olmalı ki böyle yapsın ama yok durumumuz da iyi ama ben sevdim bunları hak etmedim ben ona evlat verdim
yakın akraba statüsündeki kişilerin şahitliğini mahkeme dikkate alıyormu bilmiyorum ama eğer alıyorsa davanızın arkasında durursunuz. anlamıyorum ruhu özgür sorumluluktan uzak insanlar niye evlenir ve cocuk yapar ki..üzüldüm gerçektenannem ben ve babam şahidiz çocuklara kötü muamele ettiğine dair.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?