Ama canim doktor hicbirsey demedi rahim kalinligi vsBu işler nasip moralinizi bozmayın 2 Eylül de 5. Gün 1. Kalite embriyo transferi oldum ama sonucum negatif yani olacağı varsa her şekilde oluyor olmayacağı varsa da olmuyor. Şuan yaptığınız stres etkiliyor onu. Ölme ihtimali değil de belki de Riske atmak istememiştir sayı az olduğundanhayırlı haberlerinizi bekliyoruz inşallah sımsıkı tutunur Bebişleriniz
Canim benim insallah ALLAH im sana da saglikli bebisler versinBu işler nasip moralinizi bozmayın 2 Eylül de 5. Gün 1. Kalite embriyo transferi oldum ama sonucum negatif yani olacağı varsa her şekilde oluyor olmayacağı varsa da olmuyor. Şuan yaptığınız stres etkiliyor onu. Ölme ihtimali değil de belki de Riske atmak istememiştir sayı az olduğundanhayırlı haberlerinizi bekliyoruz inşallah sımsıkı tutunur Bebişleriniz
ALLAH saglikla kucagina almayi nasip etsin canim bana yastan dolayi 2 embriyo transfer edildi. Hergun igne ve jellerim devam ediyor bekemek cok zorBenim de 3. Gün embriyosu ve tuttu tutacağı varsa oluyo belki laboratuvar ortamında yaşamıcaklar ama rahminde yaşıcaklar bilemezsinki
Amin hepimize inşallahCanim benim insallah ALLAH im sana da saglikli bebisler versin
Özel bir merkezde mi yaptırdın eğer öyleyse arayıp sor hemşireni ya Da doktoruna yaz aklında kalmasınAma canim doktor hicbirsey demedi rahim kalinligi vsembriyolog gunu onemli degil kalitesi onemli dedi ama sanmiyorum cunku olme riskinden dolayi acele edildigini dusunuyorum
Canim evet ozel tinaztepe hastanesinde yaptirdim izmirdeyim hemsirenin dedigi cok yumurta olmasi degil kaliteli olmasi onemli bir de gunune takilma embriyonun en guzel gelisecegi yer anne rahmidir dedi ama 2.gun transfer olmasi korkuttu beniÖzel bir merkezde mi yaptırdın eğer öyleyse arayıp sor hemşireni ya Da doktoruna yaz aklında kalmasın
Aynn canim ama 2.gun kalitesi tutma olasiligi yoksa transfer edilemeyebilirdi cunku internette bircok sayfada olebilme ihtimali yuksekse 2.gun yapilabilir diyor demekki ihtimal dusukHer embriyo 5. Gune ulasmiyor malesef
Niye boş yere üzüyorsunuz kendinizi, bunun bi matematiği yok ki. 2. Gün tutmaz 5. Gün tutar diye bi şey yok. Benim 4. Gün embriyosuydu iki adet ve kaliteliydi, rahim duvarı iyidi ama olmadı. Kimyasal gebelik yaşadım. Canınızı sıkmayın ihtiyacınız olan bi tane kaliteli yumurta ya da embriyo.Aynn canim ama 2.gun kalitesi tutma olasiligi yoksa transfer edilemeyebilirdi cunku internette bircok sayfada olebilme ihtimali yuksekse 2.gun yapilabilir diyor demekki ihtimal dusukbirsuru igne jel ve ilaca devam ediyorum transferimin 4.gunu bakalim ne olucak ama cok uzgunum ;(
Canim benim destegin icin tesekkur ederim doktor rahim filmimi cekilmesini istedi tedavi surecim baslamadan sonra sonucla ilgili nasil dedim varmi sikinti yok dedi ama embriyo kalitesi su bu hicbirsey demediler.Ben telefona cevap veremedigim icin embriyolog esimi aramis yarin transfer gunu demis transfer icin hastahaneye gittim 2 adet transfer edildi 2.gun embriyosu dendiNiye boş yere üzüyorsunuz kendinizi, bunun bi matematiği yok ki. 2. Gün tutmaz 5. Gün tutar diye bi şey yok. Benim 4. Gün embriyosuydu iki adet ve kaliteliydi, rahim duvarı iyidi ama olmadı. Kimyasal gebelik yaşadım. Canınızı sıkmayın ihtiyacınız olan bi tane kaliteli yumurta ya da embriyo.
Hiç karartma içini lütfen, prof’lar bile bu şekilde söylüyor inan ki. Amh’ım tsh’ım iyi olmasına rağmen sadece 3 yumurtam oldu üçü de döllendi ve 5. Güne ulaştı, 2’si transfer edilmişti, her sey yolundaydı ama olmadı bak. Bazılarının on yumurtası oluyor sadece 2 tanesi dölleniyor; bu işin kuralı yok maalesef. Benim bi tane dondurulmuş var şu anda onun transferini yapacağız ekimin ortası gibi. Hiç ara vermiyorum ben 2. Denemem olacak. Güzel dua ve dileklerine amin diyorum senin için hepimiz içinCanim benim destegin icin tesekkur ederim doktor rahim filmimi cekilmesini istedi tedavi surecim baslamadan sonra sonucla ilgili nasil dedim varmi sikinti yok dedi ama embriyo kalitesi su bu hicbirsey demediler.Ben telefona cevap veremedigim icin embriyolog esimi aramis yarin transfer gunu demis transfer icin hastahaneye gittim 2 adet transfer edildi 2.gun embriyosu dendi
Kuzum bircok internet sayfasinda ya 3. Gun ya da 5. Gun embriyo transferi ile ilgili bilgi ve cogunlukla pozitif yorumlar var
Icimi karartmak istemiyorum ama bekliyorum ins olumlu olur canim
Dilerim senin de tez vakitte saglikli uzun omurlu nur topu gibi bir bebisin olur sen tekrar denedinmi cnm
Canimsin ya :) ALLAH razi olsun destek verdin birde canim carsamba transfer oldum bugun pazar 5 gun oldu dune kadar kasik agrisi karin agrisi goguslerim sisti bugun mesela kasik ve karin agrim hic olmadi sadece goguslerimde azda olsa sislik ve aci var gerci hergun igne ve jel kullaniyorum bunlarinda yan etkileri olarak yaziyor internetteHiç karartma içini lütfen, prof’lar bile bu şekilde söylüyor inan ki. Amh’ım tsh’ım iyi olmasına rağmen sadece 3 yumurtam oldu üçü de döllendi ve 5. Güne ulaştı, 2’si transfer edilmişti, her sey yolundaydı ama olmadı bak. Bazılarının on yumurtası oluyor sadece 2 tanesi dölleniyor; bu işin kuralı yok maalesef. Benim bi tane dondurulmuş var şu anda onun transferini yapacağız ekimin ortası gibi. Hiç ara vermiyorum ben 2. Denemem olacak. Güzel dua ve dileklerine amin diyorum senin için hepimiz için
Nasip bence bak benim 5. Gün ve 1. Kalite diyorum canım olacaksa olsa 5. GÜN benimki olurdu. Yani Allah nasip edince oluyor birazda kötüyü çağırma derim. Evet dondurulmuş var onları deneyeceğim şuan ilaç kullanıyorumCanim evet ozel tinaztepe hastanesinde yaptirdim izmirdeyim hemsirenin dedigi cok yumurta olmasi degil kaliteli olmasi onemli bir de gunune takilma embriyonun en guzel gelisecegi yer anne rahmidir dedi ama 2.gun transfer olmasi korkuttu benicunku internette hic 2.gun embriyosu ile ilgili olumlu seyler yazmiyor canim sen tekrar deneyecekmisin hangi ildesin cnm
ALLAH im insallah bu sefer gobegini bebisle doldursun saglikla uzun omurlu hayirli eli yuzu duzgun bir evlat versin canimNasip bence bak benim 5. Gün ve 1. Kalite diyorum canım olacaksa olsa 5. GÜN benimki olurdu. Yani Allah nasip edince oluyor birazda kötüyü çağırma derim. Evet dondurulmuş var onları deneyeceğim şuan ilaç kullanıyorum
AMinnnnnn canımmALLAH im insallah bu sefer gobegini bebisle doldursun saglikla uzun omurlu hayirli eli yuzu duzgun bir evlat versin canim
Ben topiklerde okuduklarimdan sonra hep negatif dusundum cnm elimde olmayarak sonra kendi kendimi telkin edip kotuyu cagirma diyorum ama elimde degil
Ama insALLAH bebegim benimledir
Canimsin ya bende sizler icin guzel haberler almak icin dua ediyorum ALLAH im hepimize minnak bir bebis versin insALLAH :) Hangi ildesin cnmAMinnnnnn canımmRabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Kötü düşünme bebeğin seninle inşallah bize çok güzel haberler vereceksin. Kendini iyi hissedeceğin birşeyler yap film izle kitap oku ya da eşinle oyun oyna yalnız değilsin bak bizler seninleyiz rabbim kucağını boş bırakmasın
SelamlarCanimsin ya :) ALLAH razi olsun destek verdin birde canim carsamba transfer oldum bugun pazar 5 gun oldu dune kadar kasik agrisi karin agrisi goguslerim sisti bugun mesela kasik ve karin agrim hic olmadi sadece goguslerimde azda olsa sislik ve aci var gerci hergun igne ve jel kullaniyorum bunlarinda yan etkileri olarak yaziyor internette
Fakat bugune kadar agrilarin olupta bugun agrilarin son bulmasida sasirtici
Senin ilk transferde varmiydi cnm boyle agrilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?