Kizlar yardim lutfen :(

Ozlem8123

Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2019
247
100
18
43
Merhaba kk ozel bayanlari

Bugune nasip oldu uye olmak. Arkadaslar 38 yasindayim ve 3 yillik evliyim ilk tup bebek denememiz daha once asilama vs yaptirmadik dogal yollada bebisimiz olmadi

izmir tinaztepe erdal aktan a basvurdum ve 6 adet yumurtam toplandi 23.09.2019 tarihinde ve 24.09.2019 tarihinde yani 1 gun sonra embriyog arayip malesef 4 adet yumurtanin dollenmedigini sadece 2 tanesinin dollendigini soylediler

Ve 25.09.2019 sabah saat 9 da embriyo transferini yapalim dedi neden bu kadar erken dedigimde bu 2 embriyo saglam ve beklemeye gerek olmadigini soyledi

Oysaki internetten arastirdigimda 5.gun embriyolari daha saglikli ve kaliteli oluyormus.Benim 2. Gun embriyosu ve 4 hucreliymis 2 adet embriyo transferi yapildi doktorum rahim kalinligindan vs bahsetmedi suan igne ve jel kullaniyorum

Merak ettigim yumurta sayim az oldugu icin ve kalan 2 embriyonun olebilme ihtimali oldugu icinmi hemen 2. Gunde transfermi yaptilar

Benim gibi 2. Gun embriyo transferi olan varmi canlar

Bu işler nasip moralinizi bozmayın 2 Eylül de 5. Gün 1. Kalite embriyo transferi oldum ama sonucum negatif yani olacağı varsa her şekilde oluyor olmayacağı varsa da olmuyor. Şuan yaptığınız stres etkiliyor onu. Ölme ihtimali değil de belki de Riske atmak istememiştir sayı az olduğundanhayırlı haberlerinizi bekliyoruz inşallah sımsıkı tutunur Bebişleriniz

Ama canim doktor hicbirsey demedi rahim kalinligi vs embriyolog gunu onemli degil kalitesi onemli dedi ama sanmiyorum cunku olme riskinden dolayi acele edildigini dusunuyorum

Benim de 3. Gün embriyosu ve tuttu tutacağı varsa oluyo belki laboratuvar ortamında yaşamıcaklar ama rahminde yaşıcaklar bilemezsinki

Canim benim insallah ALLAH im sana da saglikli bebisler versin

Benim de 3. Gün embriyosu ve tuttu tutacağı varsa oluyo belki laboratuvar ortamında yaşamıcaklar ama rahminde yaşıcaklar bilemezsinki
ALLAH saglikla kucagina almayi nasip etsin canim bana yastan dolayi 2 embriyo transfer edildi. Hergun igne ve jellerim devam ediyor bekemek cok zor

Canim benim insallah ALLAH im sana da saglikli bebisler versin
Amin hepimize inşallah Ama bu süreçte ne kadar az düşünürsen stres yaparsan o kadar iyi olur bebeğin için. Aklına kötü getirme 2 tane koymuşlar biri olmazsa biri olur inşallah en azından şansın çok öyle düşün.

Ama canim doktor hicbirsey demedi rahim kalinligi vs embriyolog gunu onemli degil kalitesi onemli dedi ama sanmiyorum cunku olme riskinden dolayi acele edildigini dusunuyorum
Özel bir merkezde mi yaptırdın eğer öyleyse arayıp sor hemşireni ya Da doktoruna yaz aklında kalmasın

Özel bir merkezde mi yaptırdın eğer öyleyse arayıp sor hemşireni ya Da doktoruna yaz aklında kalmasın
Canim evet ozel tinaztepe hastanesinde yaptirdim izmirdeyim hemsirenin dedigi cok yumurta olmasi degil kaliteli olmasi onemli bir de gunune takilma embriyonun en guzel gelisecegi yer anne rahmidir dedi ama 2.gun transfer olmasi korkuttu beni cunku internette hic 2.gun embriyosu ile ilgili olumlu seyler yazmiyor canim sen tekrar deneyecekmisin hangi ildesin cnm

Her embriyo 5. Gune ulasmiyor malesef
Aynn canim ama 2.gun kalitesi tutma olasiligi yoksa transfer edilemeyebilirdi cunku internette bircok sayfada olebilme ihtimali yuksekse 2.gun yapilabilir diyor demekki ihtimal dusuk birsuru igne jel ve ilaca devam ediyorum transferimin 4.gunu bakalim ne olucak ama cok uzgunum ;(

Niye boş yere üzüyorsunuz kendinizi, bunun bi matematiği yok ki. 2. Gün tutmaz 5. Gün tutar diye bi şey yok. Benim 4. Gün embriyosuydu iki adet ve kaliteliydi, rahim duvarı iyidi ama olmadı. Kimyasal gebelik yaşadım. Canınızı sıkmayın ihtiyacınız olan bi tane kaliteli yumurta ya da embriyo.

Canim benim destegin icin tesekkur ederim doktor rahim filmimi cekilmesini istedi tedavi surecim baslamadan sonra sonucla ilgili nasil dedim varmi sikinti yok dedi ama embriyo kalitesi su bu hicbirsey demediler.Ben telefona cevap veremedigim icin embriyolog esimi aramis yarin transfer gunu demis transfer icin hastahaneye gittim 2 adet transfer edildi 2.gun embriyosu dendi

Kuzum bircok internet sayfasinda ya 3. Gun ya da 5. Gun embriyo transferi ile ilgili bilgi ve cogunlukla pozitif yorumlar var

Icimi karartmak istemiyorum ama bekliyorum ins olumlu olur canim

Dilerim senin de tez vakitte saglikli uzun omurlu nur topu gibi bir bebisin olur sen tekrar denedinmi cnm

Hiç karartma içini lütfen, prof’lar bile bu şekilde söylüyor inan ki. Amh’ım tsh’ım iyi olmasına rağmen sadece 3 yumurtam oldu üçü de döllendi ve 5. Güne ulaştı, 2’si transfer edilmişti, her sey yolundaydı ama olmadı bak. Bazılarının on yumurtası oluyor sadece 2 tanesi dölleniyor; bu işin kuralı yok maalesef. Benim bi tane dondurulmuş var şu anda onun transferini yapacağız ekimin ortası gibi. Hiç ara vermiyorum ben 2. Denemem olacak. Güzel dua ve dileklerine amin diyorum senin için hepimiz için

Canimsin ya :) ALLAH razi olsun destek verdin birde canim carsamba transfer oldum bugun pazar 5 gun oldu dune kadar kasik agrisi karin agrisi goguslerim sisti bugun mesela kasik ve karin agrim hic olmadi sadece goguslerimde azda olsa sislik ve aci var gerci hergun igne ve jel kullaniyorum bunlarinda yan etkileri olarak yaziyor internette

Fakat bugune kadar agrilarin olupta bugun agrilarin son bulmasida sasirtici

Senin ilk transferde varmiydi cnm boyle agrilar

Nasip bence bak benim 5. Gün ve 1. Kalite diyorum canım olacaksa olsa 5. GÜN benimki olurdu. Yani Allah nasip edince oluyor birazda kötüyü çağırma derim. Evet dondurulmuş var onları deneyeceğim şuan ilaç kullanıyorum

ALLAH im insallah bu sefer gobegini bebisle doldursun saglikla uzun omurlu hayirli eli yuzu duzgun bir evlat versin canim

Ben topiklerde okuduklarimdan sonra hep negatif dusundum cnm elimde olmayarak sonra kendi kendimi telkin edip kotuyu cagirma diyorum ama elimde degil

Ama insALLAH bebegim benimledir

AMinnnnnn canımm Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Kötü düşünme bebeğin seninle inşallah bize çok güzel haberler vereceksin. Kendini iyi hissedeceğin birşeyler yap film izle kitap oku ya da eşinle oyun oyna yalnız değilsin bak bizler seninleyiz rabbim kucağını boş bırakmasın

Canimsin ya bende sizler icin guzel haberler almak icin dua ediyorum ALLAH im hepimize minnak bir bebis versin insALLAH :) Hangi ildesin cnm

Selamlar bu değişiklikler bende de vardı, en çok da şişlik ve dokununca acı vardı, arada adet sancısının hafifi şeklinde sancı, sol kasıkta batmalar da vardı. Ama ilaçların yan etkisi olduğunu söylemişti doktor, bu kısa sürede gebelik belirtisi olmaz kendini dinleme demişti. Dediği gibi de oldu sonuç kimyasal gebelik. Çok şükür şurda 4-5 günün kalmış, inşallah tutmuştur canım çok içten dualarım -tanımasam da kader arkadaşıyız :)))- seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…