Amerikaaaaliiiii........... Tebrikllerr kiizzzz,taze annisss.. :lepi: Masallah degerin cok guzel artmis bu arada ben daha yeni gordum actigin topigii,cook sevindim yaaa.. tekrar tebrikler,rabbim guzel bi hamilelik nasip etsin insallah..
amerikalı canım tebrik ederim...darısı hepimize inşalllah..
canım arkadaşım tebrik ederim inşallah seninle aynı gün mutlu haberi aldık aynı gündede doğururuz inşallah canım hayırlısıyla bitanem benimde değerlerim şu an iyi çarşamba veya perşembe ultrasyona gideceğim büyük ihtimalle bakalım bitanem dua et keseleri göreyim bebişlerin ya bak yine çoğul konuştum acaba ikizmi inşallah canım ikizdir benim evlenmeden önceki hayalim hep ikizdi ikiz olsun istiyordum bebişleri
Amerikalı günaydın canım, maşallah ne güzel haberler yazmışsın, Allah sağlıklı bir 9 ay versin ve bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah....
Ahhhh canimmm kucukk amerikalı geliyooo deseneeee tebikler
yok canım daha belli değil bugün gideceğim kese görmeye bakalım canım hayırlısı:Saruboceq:insallah canim ayni gun transferimiz oldu ayni gunde dogumumuz olur senin ikizmizMIS HADI HAYIRLISI rabbim kucagina almayi nasip etsin
tatlı cıcı anne adayım.................amerıkalım nasılsın.....................mınık kızın sana sımsıkı tutunacak.............bırakmıcak senı............haber ver..................
maşallah amerikalı......
sağlıklı bir gebelik geçirmeni dilerim.....
olmadi canim arkadasim dis gebelikmis simdi dr dan geldim goremediler bebegi deger de cok yuksek dediler icim yaniyor beni en iyi sen anlarsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?