olmadi canim arkadasim dis gebelikmis simdi dr dan geldim goremediler bebegi deger de cok yuksek dediler icim yaniyor beni en iyi sen anlarsin
Tuh yaa insanin sevinci kursaginda kaliyo, ben de okurken once sevindim herkes tebrik falan ediyo sonra da aaaa!!! diye kaldim dis gebelikmis diye yazdiginda offffff.ne kadar zordur tahmin edebiliyorum once kocaman bir sevinc ve ardindan huzun(( gecmis olsun canim biliyorum teselli etmek zor ama bi de su taraftan bak bu sefer olmadi ama bir dahakine bebisin sana insallah saglikla tutunacak soyle kucagina alacagin gunleri hayal et iste o zaman yilmayacaksin tamam tatlimkaydirigubbakcemile3
canım benım ınş bı gun bebegın gelınce unutursun bunları ınşşşşşşşşşşşşşş
amerikalım canım çokca geçmiş olsun.......Rabbim sabrını artırsın..................
en yakın zamanda alıcagın güzel bir haberle bunları hiç yaşamamışa dön............
evet canim ya daha hamileligime bile sevinemeden boyle oldu demek daha zamani var dun gittim kemo ignesi vurdular dusmesi icin bi koysunlar diye ugras bi dusursunler diye ne kadar tuhaf degilmi
evet valla ya rabbim nelerle siniyor bizi, cok tuhaf yaaa.bi tuhaflik da benden; her ay adet olmamak icin dua ederken simdi de adet olmak icin dua eder oldum ki tup bebege baslayabileyim, simdi de adet olmadim tabi ki hamile de degilim, kendimi yedim bitirdim niye boyle oldu diye, ama sunu anladim ki ne gelirse Allahtan gelir o ne isterse olur biz naciz kullari ondan bebis niyaz etmeye devam edip sabirla bekleyecez.aglamakla kahrolmakla gelmiyor bebislerimiz dert Allahtansa deva da ondan gelecek insallah...:Saruboceq:a.s.
çok üzüldüm ama sıkma canını inşallah bir dahaki sefere olumlu olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?