kizlar yardim lutfen

olmadi canim arkadasim dis gebelikmis simdi dr dan geldim goremediler bebegi deger de cok yuksek dediler icim yaniyor beni en iyi sen anlarsin

canım çok geçmiş olsun değerlerin senin güzeldi bitanem çok geçmiş olsun canım arkadaşım valla şok yaşadım bir an yazını görünce başka bi doktora görün belki orda görürler keseyi belki geç yerleşme olmuştur canım benim:çok üzgünüm:

ayyy canım yaa çok üzüldüm....Allahım.......
herşeyde bir hayır vardır canım.erken farkedilmesi iyi olmuş......
ya ne diyeyim bilemiyorum.....Rabbim sabır,şifa versin.....

canım ya degerın cok guzel gıdıyodu azcık beklesen mı acaba..................canım ne olur uzme kendını..........ınş bı gun kapıyı calacak melegın ınş bı gun....................bol dua .................

Tuh yaa insanin sevinci kursaginda kaliyo, ben de okurken once sevindim herkes tebrik falan ediyo sonra da aaaa!!! diye kaldim dis gebelikmis diye yazdiginda offffff.ne kadar zordur tahmin edebiliyorum once kocaman bir sevinc ve ardindan huzun(( gecmis olsun canim biliyorum teselli etmek zor ama bi de su taraftan bak bu sefer olmadi ama bir dahakine bebisin sana insallah saglikla tutunacak soyle kucagina alacagin gunleri hayal et iste o zaman yilmayacaksin tamam tatlimkaydirigubbakcemile3

evet canim ya daha hamileligime bile sevinemeden boyle oldu demek daha zamani var dun gittim kemo ignesi vurdular dusmesi icin bi koysunlar diye ugras bi dusursunler diye ne kadar tuhaf degilmi

amerikalım canım çokca geçmiş olsun.......Rabbim sabrını artırsın..................
en yakın zamanda alıcagın güzel bir haberle bunları hiç yaşamamışa dön............

canim cok gecmis olsun gercekten uzucu olmus senin icin ama basta boyle oldugu icinde sukuretmelisin ilerlemeden olmasi senin icin daha iyi bence
allahim insallah bir dahaki sefere saglikli gebelik nasip eder

evet canim ya daha hamileligime bile sevinemeden boyle oldu demek daha zamani var dun gittim kemo ignesi vurdular dusmesi icin bi koysunlar diye ugras bi dusursunler diye ne kadar tuhaf degilmi

evet valla ya rabbim nelerle siniyor bizi, cok tuhaf yaaa.bi tuhaflik da benden; her ay adet olmamak icin dua ederken simdi de adet olmak icin dua eder oldum ki tup bebege baslayabileyim, simdi de adet olmadim tabi ki hamile de degilim, kendimi yedim bitirdim niye boyle oldu diye, ama sunu anladim ki ne gelirse Allahtan gelir o ne isterse olur biz naciz kullari ondan bebis niyaz etmeye devam edip sabirla bekleyecez.aglamakla kahrolmakla gelmiyor bebislerimiz dert Allahtansa deva da ondan gelecek insallah...:Saruboceq:a.s.

amerikalı cnm cok geçmiş olsun allahım en yakın zamanda anne olmayı nasıp etsın inşallah

bende bebek dussun diye dua ediyorum iste ne garip cunki kurtaj olmak istemiyorum cuma gunu igne vurdular hala bekliyorum ne agri ne sizi var ne zaman dusecek bu bebek

çok üzüldüm ama sıkma canını inşallah bir dahaki sefere olumlu olur

amerikalım canım geçmiş olsun sakın üzülme Allah ım büyük senin için hayırlı değilmiş herzaman hayırlısını versin rabbim inşallah bu acıları unutursun kucağında bebişinle:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…