• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar yardım lütfen....

ask2532

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2014
8
1
1
34
selam kızlar benim iki ay sonra düğünümü olacak ama ben hiç bişey bilmiyorum ne yapacağımı ne giyecegimi nasıl davranacağimi hiç bilmiyorum :( ustelik hem utanyor hemde korkuyorum daha önce hiç sevgilim ilişkim olmadı nişanlım benim ilkim çok seviyorum o da beni çok seviyor ama dediğim gibi işte ne olur bana yardımcı olursanız cok sevinirim şimdiden teşşekkr ederim herkese

selam kızlar benim iki ay sonra düğünümü olacak ama ben hiç bişey bilmiyorum ne yapacağımı ne giyecegimi nasıl davranacağimi hiç bilmiyorum :KK43: ustelik hem utanyor hemde korkuyorum daha önce hiç sevgilim ilişkim olmadı nişanlım benim ilkim çok seviyorum o da beni çok seviyor ama dediğim gibi işte ne olur bana yardımcı olursanız cok sevinirim şimdiden teşşekkr ederim herkese

ne konuda yardımcı olalım canım anlamadım ilişkinde neler yapacağına mı düğün hazırlıkları hakkında mı ?

selam kızlar benim iki ay sonra düğünümü olacak ama ben hiç bişey bilmiyorum ne yapacağımı ne giyecegimi nasıl davranacağimi hiç bilmiyorum :KK43: ustelik hem utanyor hemde korkuyorum daha önce hiç sevgilim ilişkim olmadı nişanlım benim ilkim çok seviyorum o da beni çok seviyor ama dediğim gibi işte ne olur bana yardımcı olursanız cok sevinirim şimdiden teşşekkr ederim herkese
Gelinlik giyeceksin :KK53:
Yeni üye olup böyle konu açarsan buralar karışır dostum.

Akıl veren çok olur normalde size kimse bir şey söylemedi mi?

Ne konuda yardim istedigini acikca yaz ki anlayalim ona gore yardimci olalim.

Buarada benim bebiklerim
hatın diyorki gece ne giyeceğim
sanırım onu bir tek ben anladım :KK50:

bugün yeni üye patlaması yaşanıyor ya?

kardeşimiz ne giyeceğini bilmediğini söylemiş düğünde ama sanki konu gerdeğe gelicek gibi :KK59:

Arkadaş düğünde ne giyeceğim değil ilk gece ne giyineyim nasıl olacak korkuyorum fikir verin demek istiyor. Ama nedense konu sahibi bana erkekmişte bayanların fikirlerini merak ediyormuş gibi geldi.

Back
X