- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.080
- 898
ortalarda erkek oldugu mu ortaya cıktı :d ılk mesajdan yola cıkıp yazdımkonuya bir daha göz atsan diyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ortalarda erkek oldugu mu ortaya cıktı :d ılk mesajdan yola cıkıp yazdımkonuya bir daha göz atsan diyorum![]()
grip olmuşum tavsiyesi olan varmı..konu sahibi konunu dağıtmış gibi olmayayımda kaç zamndır dert ediyordum bu gribi kendime..yeri gelmişken aradan çıksın dediydim![]()
Damtelli gecelik giy, romantik sofra hazırla, mum yak. Gribe bire bir. Forumun fix tavsiyesi.grip olmuşum tavsiyesi olan varmı..konu sahibi konunu dağıtmış gibi olmayayımda kaç zamndır dert ediyordum bu gribi kendime..yeri gelmişken aradan çıksın dediydim![]()
dantelli gecelik giyeceksin bebişim, kocan da röpteşambır giyecek![]()
Taze zencefili suda kaynat, bol limon sık, içini ısıtır, iyileşmeyi hızlandırır :)grip olmuşum tavsiyesi olan varmı..konu sahibi konunu dağıtmış gibi olmayayımda kaç zamndır dert ediyordum bu gribi kendime..yeri gelmişken aradan çıksın dediydim![]()
bu da iyimiş cutebence daha entrikalı bişiler yapmalısın misk
giyinmeden uyuya kal![]()
6 sayfa olmuş kimseye cevap vermemiş bir de sanki direk sormak istediği ilk gece gibi şüpheli yaniMillet şaka mı bu konu?
Yoksa 8. Üyeliği olan başka biri mi?
Tabi canım okuyunca direkt o anlaşılıyor zaten. Korkuyorum, utanıyorum kelimelerinden ne çıkar ki Türk kızından?6 sayfa olmuş kimseye cevap vermemiş bir de sanki direk sormak istediği ilk gece gibi şüpheli yani
Kız olduğu da şüpheli benceTabi canım okuyunca direkt o anlaşılıyor zaten. Korkuyorum, utanıyorum kelimelerinden ne çıkar ki Türk kızından?![]()
COk gecmis oldun baris manco cayi : )cok iyi geliyir,zencefil taze olursa birazda ihlamur eklersen missss gibi olurgrip olmuşum tavsiyesi olan varmı..konu sahibi konunu dağıtmış gibi olmayayımda kaç zamndır dert ediyordum bu gribi kendime..yeri gelmişken aradan çıksın dediydim![]()
Kız olduğu da şüpheli bence![]()
Birde topuklu ayakkabi var lutfen unutmayalimDamtelli gecelik giy, romantik sofra hazırla, mum yak. Gribe bire bir. Forumun fix tavsiyesi.
Ablacım leb demeden leblebiyi anlıyoruz iyi etmiyormuyuz ki <3Hayır olsun hanımlar, bilmediğim bir durum mu var? Önce bir tanışsaydınız, anlasaydınız konuyu, hemen geyikler başlamış![]()
6 sayfa olmuş kimseye cevap vermemiş bir de sanki direk sormak istediği ilk gece gibi şüpheli yani