• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar yardım lütfen....

bence daha entrikalı bişiler yapmalısın misk
giyinmeden uyuya kal :D

Hayır olsun hanımlar, bilmediğim bir durum mu var? Önce bir tanışsaydınız, anlasaydınız konuyu, hemen geyikler başlamış:KK14:

grip olmuşum tavsiyesi olan varmı..konu sahibi konunu dağıtmış gibi olmayayımda kaç zamndır dert ediyordum bu gribi kendime..yeri gelmişken aradan çıksın dediydim:KK30::KK30::KK30:
Taze zencefili suda kaynat, bol limon sık, içini ısıtır, iyileşmeyi hızlandırır :)

Millet şaka mı bu konu?

Yoksa 8. Üyeliği olan başka biri mi?

6 sayfa olmuş kimseye cevap vermemiş bir de sanki direk sormak istediği ilk gece gibi şüpheli yani
Tabi canım okuyunca direkt o anlaşılıyor zaten. Korkuyorum, utanıyorum kelimelerinden ne çıkar ki Türk kızından?:KK45:

çok güldüm ilk mesaj ilk konu :) Bu kadar meraklısınız azıcıkta uyanık olsaydınız ya :) minnacık akıl yaa :KK51:

grip olmuşum tavsiyesi olan varmı..konu sahibi konunu dağıtmış gibi olmayayımda kaç zamndır dert ediyordum bu gribi kendime..yeri gelmişken aradan çıksın dediydim:KK30::KK30::KK30:
COk gecmis oldun baris manco cayi : )cok iyi geliyir,zencefil taze olursa birazda ihlamur eklersen missss gibi olur

Hayır olsun hanımlar, bilmediğim bir durum mu var? Önce bir tanışsaydınız, anlasaydınız konuyu, hemen geyikler başlamış:KK14:
Ablacım leb demeden leblebiyi anlıyoruz iyi etmiyormuyuz ki <3

6 sayfa olmuş kimseye cevap vermemiş bir de sanki direk sormak istediği ilk gece gibi şüpheli yani

Konu sahibinin şimdiye kadar sadece 2 mesajı var.

1- Adanalı kızlar gelin tanışalım
2- Evleniyorum, ilk gece için bana yardımcı olun :KK53:

Back
X