Kızlar yardım nolur sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim

melegim_06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2016
1.431
375
53
Kızlar 1 saat önce hcg testi yaptım dayanamadım malesef ilk 5 dk çıkan sonuç değil bakar mısınız nolur???Biraz zorgörünüyor uzaktan bakılirsa farkedilir diye tahmin ediyorum

Zar zor gördüm ama sonradan oluşmuş yanılma payı olabilir canım bu aralar böyle rastladım silik çizgi olupta kan da negatif olanlara ama geç dollnemedir belki adetin gectimi

Bilemedim şimdi işte hemen çıksaydı Ümit edecektim ama 1 saat geçmiş üstünden hani böyle oluşta gerçekten hamile olan olsaydı biraz umudum olurdu

Benim de 2 saat sonra falan silik çıkmıştı adetimden 4 gun onceydi ve hamileydim canim..
Ayyyyyy ne güzel çok teşekkür ederim umut oldun bana hamileysen sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin Rabbimdogum yaptıysanda Allah uzun ömürler versin yavruna inşallah benimde öyledir hayırlısı diyorum 3 düşüğüm var inşallah hamileysem hayırlı olur

11 haftalikken karnimda öldü bebeğim canım..14 gün oldu.Allah seninkine ömür versin İnşaAllah..
.
Bebeaspirini iç dusugun varsa.pihtilasma testlerini yaptirdinmi ?mutlaka yaptir.oyuzden dusmesin

Evet normal ama ne bileyim canım ya 30 31 günde adet periyodum 10 11 Aralık normal şartlarda regl dönemim başlar bu ay son ayımda gebelik oluşmazsa doktor laparoskopi yapacaktı inşallah gerek kalmaz seni burdan biliyorum çok okumuştum paylaşımlarını sonrada hamile olduğunu gördüm çoookk sevindim Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah benim içinde dua et kuzum nolur hayırlısıysa şayet hsmile olayım ve devam etsin süreç

11 haftalikken karnimda öldü bebeğim canım..14 gün oldu.Allah seninkine ömür versin İnşaAllah..
.
Bebeaspirini iç dusugun varsa.pihtilasma testlerini yaptirdinmi ?mutlaka yaptir.oyuzden dusmesin
Özür dilerim İnan bilsem sormazdım üzüldüm şimdi benimde 9 haftalık ken kalp atışı durdu kürtaj oldum o duyguyu bilirim Allah yardımcın olsun vakti Zana’nı gelince kucağını doldursun inşallah hepsine bakıldı hiçbir problem Yok canım

Zar zor gördüm ama sonradan oluşmuş yanılma payı olabilir canım bu aralar böyle rastladım silik çizgi olupta kan da negatif olanlara ama geç dollnemedir belki adetin gectimi
Canım bu Arada bir soru sorsam yanıtlayabilir misin buradaysan ilk zamanlar adete yakın kaşık ağrıların 2 taraflı mı oldu yoksa tek taraflı mı ve tek taraf hissettiysen şayet o tarafta mı döllenme oldu acaba

Dış gebelik geçirdiğim için tek tüpüm tıkalı ve benim daha çok kapalı olan tarafım baskın ağrıyor ama sağ kasığım da agrıyor baskın olan taraftan gebelik oluşursa tekrar nüksedenilir o yüzden sordum canım inşallah yoktur öyle birşey

.
Estağfirullah canım.Senin suçun yok ki..Varsa bebek Allah tamamına erdirsin sağlıkla inşaAllah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…