- 10 Ağustos 2016
- 1.431
- 375
- 53
- Konu Sahibi melegim_06
-
Canım yakınlaştırdığında hiç görünmüyor uzaktan bakınca hafif var dikkatli bakman lazım yani çok zor görünüyor2. çizgiyi göremedim ben.
.Canım bu Arada bir soru sorsam yanıtlayabilir misin buradaysan ilk zamanlar adete yakın kaşık ağrıların 2 taraflı mı oldu yoksa tek taraflı mı ve tek taraf hissettiysen şayet o tarafta mı döllenme oldu acaba
2.attığımda Yok canım malesef ben arkadaşlar baksın bel ki ben göremedim diye attım ilk attığım resimde uzaktan bakınca görülüyor çok az bişey2. çizgiyi göremedim ben.
Eki Görüntüle 2074412 Kızlar 1 saat önce hcg testi yaptım dayanamadım malesef ilk 5 dk çıkan sonuç değil bakar mısınız nolur???Biraz zorgörünüyor uzaktan bakılirsa farkedilir diye tahmin ediyorum
Bölmek zorunda kaldım çünkü alan format için büyük diye uyarı geldi bende mecburi kestimO testi neden böldünüz öyle?
Ben birşey göremedim malesef..
Teşekkür ederim kısmet bekleyip görelim hayırlısı olsunO testi neden böldünüz öyle?
Ben birşey göremedim malesef..
Bölmek zorunda kaldım çünkü alan format için büyük diye uyarı geldi bende mecburi kestim
Teşekkür ederim canım benim çok sağol.
Benim tek taraftaydi canım kasık batması gibi agri
Yok canım bilakis kesince net değil uzaktan olsa belki daha net olurdu 10 11 Aralık canım Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsinAnladım şimdi.. bende çizgi görmek için kestiniz zannettim.
Ama göremedim malesef adetinize de var daha sanırım değil mı? Biraz daha bekleyin
Yok canım bilakis kesince net değil uzaktan olsa belki daha net olurdu 10 11 Aralık canım Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsinteşekkür ediyorum
Allah sana da nasip etsin canım benim
Stres yapma sakin ol ve oluruna bırak. Zor bir dönem istiyorsun ve hep bir umutla test yapıyorsun ama stres yaparsan etkiler hamile kalmanı..
teşekkür ederim dileklerin için :)
Yazdım sandım boş gitmişAllah sana da nasip etsin canım benim
Stres yapma sakin ol ve oluruna bırak. Zor bir dönem istiyorsun ve hep bir umutla test yapıyorsun ama stres yaparsan etkiler hamile kalmanı..
teşekkür ederim dileklerin için :)
Ben gorduum cizgiyii,,ilk bakista gorememistim uzaklastirinca gordum
Birde gerçek olsa o çizgi bende sevineceğim ama net olmayınca kendimi avutuyorum gibime geliyoSeviyorum seni
İlk attığıma mı baktın canım ikinci attığıma mı?Ben gorduum cizgiyii,,ilk bakista gorememistim uzaklastirinca gordum
Tamam canım teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?