Kızlar yardım nolur sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim

.
Benim tek taraftaydi canım kasık batması gibi agri

Anladım şimdi.. bende çizgi görmek için kestiniz zannettim.
Ama göremedim malesef adetinize de var daha sanırım değil mı? Biraz daha bekleyin
Yok canım bilakis kesince net değil uzaktan olsa belki daha net olurdu 10 11 Aralık canım Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin teşekkür ediyorum

Yok canım bilakis kesince net değil uzaktan olsa belki daha net olurdu 10 11 Aralık canım Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin teşekkür ediyorum

Allah sana da nasip etsin canım benim
Stres yapma sakin ol ve oluruna bırak. Zor bir dönem istiyorsun ve hep bir umutla test yapıyorsun ama stres yaparsan etkiler hamile kalmanı..
teşekkür ederim dileklerin için :)

Allah sana da nasip etsin canım benim
Stres yapma sakin ol ve oluruna bırak. Zor bir dönem istiyorsun ve hep bir umutla test yapıyorsun ama stres yaparsan etkiler hamile kalmanı..
teşekkür ederim dileklerin için :)
Yazdım sandım boş gitmişinşAllah canım hayırlısıyla inşallaholmuyor stres artık işlemiş beynime her ay 8 9 gün önceden yapmaya başlıyorum gebelik testlerini çıkmayacağını bile bile ilk defa bugün gördüm onuda sevindim paylaştım bu seferde sen göremedingerci gözlükle bakmak lazım

Bugün yumurtlamadan geçen 7.gün bu kadar erken çıkarmıydı bilemedimofff acaba göz yanılmasımıymış bende ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…