Kızlar yardım nolur sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim

20 24 27 kasım ilişki günleri oldu 27 Kasım yumurtlama diye gördüm takvim indirmiştim oradan yola çıkarak asıl 27 diye hesaplarsam dün 6.gün oluyorbuna göre erken değil mi

Peki sen gördün mü canım ilk attığım resimde?
canim 7 senedir cok cizgi gordum ben. yalniz tecrubeme dayanarak soyluyorum bazi testlerin c yeri idrar yuzunden koyu gibi cikiyo ama cizgi pembe olmali. ve testi suyun altinda yika hala cizgi pembeyse var demektir. benim yumdan on gun gecti 4 gun sonra adet gunum. insallah bende gamileyimdir 7 yillik evliyim umugla bekliyorum.

Testi attımsadece resmini çektim peşine gerek Yok diye attım pazartesi sabah ilk idrarla deneyeceğim yarın bata 6 gün kalıyor en kötü ihtimalle birde sabah deneyim umarım vardır bende çok istiyorum hayırlısı neyse o olsun senin ilk olacak sanırım Allah önce sana sonra bana versin inşallah vardır canım bu arada bende çok test yaparım ama ilk defa böyle belli gördüm onda da zaten hemen değil 1 saat sonrahayırlısı olsun ne deyim

Rabbim gonlune gore versin cnm. insallah olursa ilk olacak. Rabbim nasip ederse insallah. cok zor bir surec bu. hayirlisi ne diylrim.

Rabbim gonlune gore versin cnm. insallah olursa ilk olacak. Rabbim nasip ederse insallah. cok zor bir surec bu. hayirlisi ne diylrim.
Allah yardımcın olsun deneyimlerine dayanarak şimdi ilk attığım resimde Yok mu diyorsun yanı kuzum???dikkatli bak sen daha deneyimlisindir

Bende 2018 de 9 yıllık evli olacağımbenim Allah bağışlarsa 6buçuk yaşında kızım var teyzesi ikinciyi istiyorum ama ya olmuyor ya da düşükle sonuçlanıyor

Kızlar hamile olanlar özellikle nolur görürseniz dönüş yapın nolur çok özür dileyerek soru soruyorum idrarınız köpüklümüydü hamileliğinizi ilk öğrendiğinizde nolur hatırlayın daha önce hiç başıma gelmedi hani belirti aramaya çalışıyorum 2 gündür farkettim ama sormaya çekindim

Canım.belirtiler icin cook erken degil mi bence belirti arama şu anda twst falan da yapip moralini bozma cunku cok erken

Haklisın durulmuyor ama böyle de çokk yıpraniliyor canim ya
Aynen öyle canım artık belirti arıyorum kendimde herşeyi bıraktımaklım fikrim belirtide ama bu birkaç gündür farkettim idrarı belki biri çıkar aaaaaa bende de olmuştu hamile olabilirsin desene iyi olur

Zar zor gördüm ama sonradan oluşmuş yanılma payı olabilir canım bu aralar böyle rastladım silik çizgi olupta kan da negatif olanlara ama geç dollnemedir belki adetin gectimi
Canım iyi geceler Hani olursa gebelik söyle demiştin ya hatırladıysan yokmuş söylemeyi unuttum6 gün gecikmeli adet oldum yeni bitti hatta kısmette yokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…