- 24 Şubat 2017
- 79
- 38
- 3
- 41
- Konu Sahibi melegim_06
-
imkansiz 8 gunde kana 12 gunde idrara karisir.Bugün yumurtlamadan geçen 7.gün bu kadar erken çıkarmıydı bilemedimofff acaba göz yanılmasımıymış bende ki
Peki sen gördün mü canım ilk attığım resimde?ne sevin ne uzul beklemede kal canim 2 gunsonrailk idrarla tekrarla.
canim 7 senedir cok cizgi gordum ben. yalniz tecrubeme dayanarak soyluyorum bazi testlerin c yeri idrar yuzunden koyu gibi cikiyo ama cizgi pembe olmali. ve testi suyun altinda yika hala cizgi pembeyse var demektir. benim yumdan on gun gecti 4 gun sonra adet gunum. insallah bende gamileyimdir 7 yillik evliyim umugla bekliyorum.Peki sen gördün mü canım ilk attığım resimde?
Testi attımcanim 7 senedir cok cizgi gordum ben. yalniz tecrubeme dayanarak soyluyorum bazi testlerin c yeri idrar yuzunden koyu gibi cikiyo ama cizgi pembe olmali. ve testi suyun altinda yika hala cizgi pembeyse var demektir. benim yumdan on gun gecti 4 gun sonra adet gunum. insallah bende gamileyimdir 7 yillik evliyim umugla bekliyorum.
Rabbim gonlune gore versin cnm. insallah olursa ilk olacak. Rabbim nasip ederse insallah. cok zor bir surec bu. hayirlisi ne diylrim.Testi attımsadece resmini çektim peşine gerek Yok diye attım pazartesi sabah ilk idrarla deneyeceğim yarın bata 6 gün kalıyor en kötü ihtimalle birde sabah deneyim umarım vardır bende çok istiyorum hayırlısı neyse o olsun senin ilk olacak sanırım Allah önce sana sonra bana versin inşallah vardır canım bu arada bende çok test yaparım ama ilk defa böyle belli gördüm onda da zaten hemen değil 1 saat sonra hayırlısı olsun ne deyim
Allah yardımcın olsun deneyimlerine dayanarak şimdi ilk attığım resimde Yok mu diyorsun yanı kuzum???Rabbim gonlune gore versin cnm. insallah olursa ilk olacak. Rabbim nasip ederse insallah. cok zor bir surec bu. hayirlisi ne diylrim.
Kızlar hamile olanlar özellikle nolur görürseniz dönüş yapın nolur çok özür dileyerek soru soruyorum idrarınız köpüklümüydü hamileliğinizi ilk öğrendiğinizde nolur hatırlayın daha önce hiç başıma gelmedi hani belirti aramaya çalışıyorum 2 gündür farkettim ama sormaya çekindim
Canım.belirtiler icin cook erken degil mi bence belirti arama şu anda twst falan da yapip moralini bozma cunku cok erken
İşte olsa keşke nerde duramıyorum ki
Aynen öyle canım artık belirti arıyorum kendimdeHaklisın durulmuyor ama böyle de çokk yıpraniliyor canim ya
Aynen öyle canım artık belirti arıyorum kendimdeherşeyi bıraktım aklım fikrim belirtide ama bu birkaç gündür farkettim idrarı belki biri çıkar aaaaaa bende de olmuştu hamile olabilirsin dese ne iyi olur
Canım iyi geceler Hani olursa gebelik söyle demiştin ya hatırladıysan yokmuş söylemeyi unuttumZar zor gördüm ama sonradan oluşmuş yanılma payı olabilir canım bu aralar böyle rastladım silik çizgi olupta kan da negatif olanlara ama geç dollnemedir belki adetin gectimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?