Kızlar yardım nolur sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim

Aah ahh ben de 3 gün geçti benimki de kesin stresten hiç belirti yok ki
Baksana peki senin son altı ayda hiç gecikir miydi bi iki gün ?
Yok canım hiç gecikmedi hep 1 gün 2 gün önce lekelenme olur adet günündeyse olurdu ilk defa geldi çok ümid ettim Adet gecikmesinin 4.günü kanda 0.100 görünce umudu kestim ve 6.gün söküldü

Yok canım hiç gecikmedi hep 1 gün 2 gün önce lekelenme olur adet günündeyse olurdu ilk defa geldi çok ümid ettim Adet gecikmesinin 4.günü kanda 0.100 görünce umudu kestim ve 6.gün söküldü
Merhaba canım formda baska bisey ararken yazdıklarını en bastan okudum daha sonuna gelmeden hamile degildir diyodum ki doğru tahmin etmisim cünki yasadıklarının aynısını yaşadım. Testte ciddi anlamda 5-10 dk dan sonrasını sayma tam 3 kez 1 saat sonra silik cıktı bende ayrı ayrı markalardı birde hepsi negatifti kafana cok taktıkça stresten olmuyor ne zaman bırakır rahatlarsan o an oluyo iki ay bende senin gibiydim olmadı cok üzüldüm 3. ay erteleyelim sonra deneyelim dedik aklımda bile yok bi baktım hamileyim hemde adetten 5 gün once kopkoyu cizgilerle ama sonu hüsrandı melek olarak kaldı yavrum hayırlısı de bol bol dua et su iç aklından cıkart belirti arama bende hiiic belirti yoktu ne zaman rahatlarsn ozaman olur bak :)

Aynen öyle dediğin gibi canım dikkate almayacağım artık üzülüyorsun sonradan dediğin doğru ama aklımdan hiç çıkmıyor ki hep aklımda

Sevinmek için erken Test sağlıklı sonuç vermez beklediyse .. Hayırlı ve sağlıklı olan sizinle olsun Bi kan verseydiniz ?

Aynen öyle dediğin gibi canım dikkate almayacağım artık üzülüyorsun sonradan dediğin doğru ama aklımdan hiç çıkmıyor ki hep aklımda
Başka seye yogunlaş canım kalbini ruhunu beynini baska seyle doldur dualar sureler oku anlamlarına bak Rabbine sarıl ne kadar büyük bir hazinesi var bir ol emri ile oluyo hersey güzel düsün güzel iste güven ki ol emri nasip olsun hepimize ben sürekli dua ediyorum rahatlatiyo gercekten

Haklısın canım tekrar dışarıdan Üniversiteye yazıldım sırf derse yoğunlaşır unuturum diye ama yok aklım fikrim gebelikte

Sevinmek için erken Test sağlıklı sonuç vermez beklediyse .. Hayırlı ve sağlıklı olan sizinle olsun Bi kan verseydiniz ?
Yok canım zaten o ay yanı geçen ay olumsuz sonuçlandı geç adet oldum bu ay da bugün ovulasyon günüm kısmet inşallah hayırlısıysa şayet bugün olur

Haklısın canım tekrar dışarıdan Üniversiteye yazıldım sırf derse yoğunlaşır unuturum diye ama yok aklım fikrim gebelikte
Neyi cok istersen onunla sınanırsın zaten bende cok istiyordum kalbi durdu yavrumun hayırlısı de Allahın izniyle olacak acele etme :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…