canım bırak lütfen dünyada kötü durumda kalmış kim varsa sevgilin mi kurtarıcak.vicdanın rahat olsun o kız sevgilisi olan adama ilanı aşk etmeden düşünüceki bunları..iyilikten maraz doğar bak diyim sana bu kız sağlam ayakkabı değil.ne maddi ne manevi peşinize takmayın böyle insanları..yalnızmış falan sarar sevgiline size..huzurunuz kaçar..
eğer vicdanın el vermiyorsa sevgilini onunla yalnız bırakmayıp birlikte yardım edin.
konuşulacaksa sen konuş, gidilecekse birlikte gidin.
cnm evet ya ben vardım o zamanlar kız benı bılıyordu hatta ay ıste ben mı fazla safım ya
kız ben varken kalkıp ılanı ask edıyo benı yok sayıyo bende kalkmısım suan onu düşünüyorum
Kız sadece ilan-ı aşk etmiş, bir karşılık beklememiş, aralarında ki muhabbet sona ermiş, kız üstelemeye devam etmiş mi ? Ya da musallat olmuş mu ? Hayır. Bu zamana kadar görüşmemişler, art niyetli bir insan olsan zaten musallat olurdu, üstelerdi diye düşünüyorum. Sadece yanlızlıktan dolayı, kendine yakın gördüğü kişiye karşı bu duyguları hissetmiş. O yüzden art niyet aramamak lazım.
bence görüşmeye beraber gidin canım için de vicdanının da rahat olur
Nerden biliyoruz esnaf abinin o kıza yardım etmediğini ya da kızın o abiyi kullanmadığını?
Asla ama asla tek başına gidip konuşmasına izin vermezdim. Eğer içime sinmezse ben de yanlarında gider varlığımı hissettirirdim. Evet arkadaşlar zor günler içindir ama arkadaşlık durumunu aşmış sizin olayınız. Sevgiliniz efendi cocukmuş gelip anlatmış herşeyi, aferin ona.
Ben olsam kesin tavrimi koyar, sevgilimi gondermezdim ona gelene kadar eminim kizin bir suru yakini vardir..
Hem simdi yardima gitse yarin obur gun baska bisi isteyecek aman diyip uzak dursun sevgilin
ay cnm aynen ıste ben üzülüyorum gene de aceba cok mmu kötü birisiyim kuruntu mu yaptım belkı kız aklını basına almıstır fılan dıye gelıyo aklıma
bı yandan da ıcım rahat etmıyo tekrar gorusme ısıne
kız sevgilisi varken ilanı ask etmis bende bunda art niyet ararım erkek tamam ozaman ben ayrılıyım senle birlikte olıyım deseydi hayır demezdi heralde neticede asık..kotu dusunmeyen bir kız sevgilisi olan bir erkege onu sevdigini soylemezkız ozaman musallat olmamıs ama simdi olup olmayacagını kimse bilemez boyle bir duruma dusmemek icinde onceden onlem alıp gorusmemek daha mantıklı ortaya bir laf atar sonra bir suru huzursuzluk cıkar gerek yok
Çok saçma bana görede bende olsam sevgilimi görüştürmezdim herkesin sorunu derdi var sevgili çözcek deil ya sonuçta
Canım bak için rahat etmiyorsa, ilerde de etmeyecekse, vicdan yapıcaksan (ki şuanda yapıyorsun), yardım edilcekse erkek arkdasın ile beraber edin, onunla beraber görüşün, beraber muhattap olun, bundan inan hiç bir zarar gelmez. Tam tersi hem kızda seni erkek arkdasının yanında gördüğü ve sana bağlı olduğunu bildiği müddetçe en azından ilerde benzerlerini yaşamazsınız. Ama şimdi bak esnafa kadar düşmüş bu durum, belki başka yerlerden de kulağınıza gelicek sürekli huzursuz olucaksınız böylesi daha kötü.
cnm cok tesekkurler bende oyle dusundum ama gene de kafam karısık vıcdanı yonden herkese danısıyım dedım
kafanı karıştırck birşey yok bence bu konuyu gidip o yardım et diyen adama anlatın zamanında böle yaptı şimdi yardım istiyosunuz ters tepmesin diye şimdi kimseye güven olmuo çünkü ve ben sevgilimi kimseyle paylaşmam öyle bi durum yaşamışsa benleyken gelip aşk ilan etmişse ben adını sevgilimin ağzına aldırmam yani
ne alaksı var ki yani maddi ve manevi yönden sana ihtiyacı var ne demek ya ?bence senle alaksı yok zaten erkek arkadaşının görüşmemesi lazım yani .senin erkek arkadaşın dert babası falan mı ki anlamadım ilgilenmek zorunda değil yani.kız zaten aşık olmuş bağlanmış dediğine göre .senin rahatsız olduğun durum erkek arkadaşının ona karşı birşey hissedip hissetmemesi bence .canım sen ne yapabilirsin ki bu noktada .kaç yaşında erkek arkadaşın bilmiyorum ama nerde ne yapacağını biliyordur heralde .
kız sevgilisi varken ilanı ask etmis bende bunda art niyet ararım erkek tamam ozaman ben ayrılıyım senle birlikte olıyım deseydi hayır demezdi heralde neticede asık..kotu dusunmeyen bir kız sevgilisi olan bir erkege onu sevdigini soylemezkız ozaman musallat olmamıs ama simdi olup olmayacagını kimse bilemez boyle bir duruma dusmemek icinde onceden onlem alıp gorusmemek daha mantıklı ortaya bir laf atar sonra bir suru huzursuzluk cıkar gerek yok
bılemıyorum cnm sen de haklısın cunku neler oluyo neler ınsanlar cok bozuldu zaten guven olmuyo ben iii dusunsem karsımdakını bılemıyorumm
Canım bak, o kızın yerinde olmadığımız için bilemiyoruz, düşünsene anne baba akraba para hiç bir şey, yıllar önce olmuş, e yaşıda küçük. Böyle bir durumda olan insan duygularını sığdıramaz, mantıklı düşünemez. Yaptığı yanlış, ama bu psikolojide ki insan bunu düşünemez ki, bırak yok sevgilisinden ayrılır benle beraber olur diye düşünsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?