kızlar yardım siz olsanız ne derdiniz?

aynen cnm bende huzurumuz bozulsun ıstemıyorum zaten okul yuzunden bırbırımıze uzaktayız yeterınce uzuyo bu bızı
bı de bu durum ortaya cıksın ıstemıyorum

eğer vicdanın el vermiyorsa sevgilini onunla yalnız bırakmayıp birlikte yardım edin.
konuşulacaksa sen konuş, gidilecekse birlikte gidin.

ay cnm aynen ıste ben üzülüyorum gene de aceba cok mmu kötü birisiyim kuruntu mu yaptım belkı kız aklını basına almıstır fılan dıye gelıyo aklıma
bı yandan da ıcım rahat etmıyo tekrar gorusme ısıne

cnm evet ya ben vardım o zamanlar kız benı bılıyordu hatta ay ıste ben mı fazla safım ya
kız ben varken kalkıp ılanı ask edıyo benı yok sayıyo bende kalkmısım suan onu düşünüyorum

kız sevgilisi varken ilanı ask etmis bende bunda art niyet ararım erkek tamam ozaman ben ayrılıyım senle birlikte olıyım deseydi hayır demezdi heralde neticede asık..kotu dusunmeyen bir kız sevgilisi olan bir erkege onu sevdigini soylemez kız ozaman musallat olmamıs ama simdi olup olmayacagını kimse bilemez boyle bir duruma dusmemek icinde onceden onlem alıp gorusmemek daha mantıklı ortaya bir laf atar sonra bir suru huzursuzluk cıkar gerek yok

Son düzenleme:
bence görüşmeye beraber gidin canım için de vicdanının da rahat olur

ay cnm maddı yardım gızlıden olur manevı destek de ancak telefondan netten fılan olur zaten yuz yuze gelmelerı ımkansız
zaten sevgılım uzakta fılan hem ben ıstemem yan yana gelmelerını ama bu devırde telefonda ınternette fılan bi sürü kötü seyler aldatmalar oluyo

cnm masllah oyledır sevgılım hıc gızlemez uzulecegımı bılse bıle herseyını anlatır Allah ondan razı olsun
adam yardım etmıstır ama yasıtı olmayınca ve aralarında samımıyet olmayınca yardım ancak maddı olarak oluyo o adamın derdı de destek olmak fılan yanı

Çok saçma bana görede bende olsam sevgilimi görüştürmezdim herkesin sorunu derdi var sevgili çözcek deil ya sonuçta

Ben olsam kesin tavrimi koyar, sevgilimi gondermezdim ona gelene kadar eminim kizin bir suru yakini vardir..

Hem simdi yardima gitse yarin obur gun baska bisi isteyecek aman diyip uzak dursun sevgilin

cnm tesekkurler ıyılıkten maraz dogar demıs ya bı arkadas bende ondan korkuyorum ıste
zamanında sevgılım kızın her derdıyle ılgılendı elınnden geldıgı kadar bende gorustum destek ıcın ama olanlaran bak ıste gene aynısını yasamak ıstemıyorum

Canım bak için rahat etmiyorsa, ilerde de etmeyecekse, vicdan yapıcaksan (ki şuanda yapıyorsun), yardım edilcekse erkek arkdasın ile beraber edin, onunla beraber görüşün, beraber muhattap olun, bundan inan hiç bir zarar gelmez. Tam tersi hem kızda seni erkek arkdasının yanında gördüğü ve sana bağlı olduğunu bildiği müddetçe en azından ilerde benzerlerini yaşamazsınız. Ama şimdi bak esnafa kadar düşmüş bu durum, belki başka yerlerden de kulağınıza gelicek sürekli huzursuz olucaksınız böylesi daha kötü.

Son düzenleme:

aynen sımdı durumlar degıstı herkes buyudu belkı kız daha cıddı dusunur yalnıs anlar seneler sonra benı buldu dıye umıtlenır fılan dıye korkuyorum

aynen cnm ben cok takıntılıyım uzulurum herkese tanıyım tanımayım zor durumda olunca hep kosasım gelır
bılemıyorum ben gene muhattap olmak ıstemıorum o kızla cunku cnm yanar zamanında sevgılıme asık olan brısı hemde kalkıp bunu acıklamıs bırısı ( ben varken ) nasıl raahat olacm nasıl gorusecm bılmıyorm

cnm cok tesekkurler bende oyle dusundum ama gene de kafam karısık vıcdanı yonden herkese danısıyım dedım

kafanı karıştırck birşey yok bence bu konuyu gidip o yardım et diyen adama anlatın zamanında böle yaptı şimdi yardım istiyosunuz ters tepmesin diye şimdi kimseye güven olmuo çünkü ve ben sevgilimi kimseyle paylaşmam öyle bi durum yaşamışsa benleyken gelip aşk ilan etmişse ben adını sevgilimin ağzına aldırmam yani

ne alaksı var ki yani maddi ve manevi yönden sana ihtiyacı var ne demek ya ?bence senle alaksı yok zaten erkek arkadaşının görüşmemesi lazım yani .senin erkek arkadaşın dert babası falan mı ki anlamadım ilgilenmek zorunda değil yani.kız zaten aşık olmuş bağlanmış dediğine göre .senin rahatsız olduğun durum erkek arkadaşının ona karşı birşey hissedip hissetmemesi bence .canım sen ne yapabilirsin ki bu noktada .kaç yaşında erkek arkadaşın bilmiyorum ama nerde ne yapacağını biliyordur heralde .

bılemıyorum cnm sen de haklısın cunku neler oluyo neler ınsanlar cok bozuldu zaten guven olmuyo ben iii dusunsem karsımdakını bılemıyorumm

cnm bılıyo tabı cok olgun bı ınsandır zaten hayır yardım edemem hele hıc gorusemem gızlıden yurt burs fılan ayarlamaya calsırım ama asla gorusmem demıs
kesınlıkle suphem yok sevgılımın hıslerınden

Canım bak, o kızın yerinde olmadığımız için bilemiyoruz, düşünsene anne baba akraba para hiç bir şey, yıllar önce olmuş, e yaşıda küçük. Böyle bir durumda olan insan duygularını sığdıramaz, mantıklı düşünemez. Yaptığı yanlış, ama bu psikolojide ki insan bunu düşünemez ki, bırak yok sevgilisinden ayrılır benle beraber olur diye düşünsün.

bılemıyorum cnm sen de haklısın cunku neler oluyo neler ınsanlar cok bozuldu zaten guven olmuyo ben iii dusunsem karsımdakını bılemıyorumm

yani şuan senin karşındakide senleyken sevgiline aşk ilan eden biri hayır sen bunu duyduğunda üzülmedinmi hiç illaki üzüldün.o kız seni düşündümü o zaman hayır.senin kızı düşünmeni şuan gerçekten benim aklım almıo ya.o kızın her derdinde sevgilinmi koşcak buna yardıma cnm ya.sen iyi niyetlisin ama bana göre karşındaki kız iyi niyetli değil

ya tabi o psikolojiyi bilemem belkide dediginiz gibidir ama bu kızla ilgili sorun cıkma olasılıgı var ilişkilerinde.. sevgilisi kıza destek vermek icin gorustugunde konuyu acan arkadas surekli suphe kusku icinde olacak..belkide kızın duyguları bitmistir onuda bilemeyiz hic degilse yardım edilceksede birlikte gitsinler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…