mantar değil ya bu kız elbet bi akrabası vardır
ama bence kız onların yanında durmak istemiyordur
Özgürlük güzel şey
elde etmek istediği insanlarada kendini acındırıyordur
başka ne olabilir ki?
Kiz sevgilinize ilani ask etmemis dahi olsa en son yardim edilecek kisi bence.lisedeyken samimiyetleri olabilir ama bu kizin hicmi kiz arkadasi akrabasi yok.dunyaya sap gibi gelmedi ya elbet bi yakini vardir.erkek arkadasiniz en son yardim edecek kisi.dusunulecek hicbi tarafi yok.kizin ilgisi alakasi olmasa bile ben asla kabul etmem.varsayalimki gercekten hic arkadasi akrabasi yok bunu ustlenen buyuk tecrubeli biri lazim,ha o da mi yok en son care kendin ilgilenir manevi destek olursun ama erkek arkadasina dusmez bu is
tek basına destek olmasın sende git ben olsam öle yapardım mm manevi ya da maddi farketmez ne sekilde görüsürse sende orada ol derim tatlım
arkadaslar herkesee merhaba
acilen size birşey danısmam gerek lutfen yardımcı olun bende ne yapacagımı bılemedım olayı kısaaca anlatıyım .:44:
benım sevgılım lısedeyken okuldan bı kız vardı.Abi kardes gıbı okuldayken gorusuyorlardı işte. kızın babası vefat etmıs akrabaları yalnız bırakmıs ortada kalmıs yanı magdur bırısıydıbende tabı hıc tepkı vermedım ona yardımcı olmasına .
Ama aradan seneler gectı ve bu kız benım sevgılıme ılanı ask ettı senı hıc abı olarak gormedım senı sevıyorum fılan demiş.tabı sevgılım bunları duyunca kızmıs ve görüşmeleri kesti onunla.
Bugunde bunların okulunun orda cok sevdıklerı bı amcaları vardı ( esnaftan ) sevgılımı aramıs o kızdan bahsetmıs gene cok kotu durumda annesı kocaya kactı fılan dıye anlatmıs sevgılımden yardım etmesını ıstemıs. maddı ve manevı yonden sana ıhtıyacı var onu bul bı konus yardımcı ol fılan demiş.SEvgılım olmaz demıs ama o amca dıye bahsettıgı kısının emegı cok ustunde dınletememıs lafını.
Sonra bana anlattı olanları ne yapalım askım dıye ama ben ne dıecem bılemedım
şimdi dusununce eskı gunlerı kesınlıkle olmaz görüşemezsın dıyorum ama vıcdanım hıc rahat degıl acıyorum kıza bı yandan cunku durumu gercekten kötüymüş aceba vıcdansızlık mı yapıyorum dıye aklıma gelıyo
Evet sız olsanız ne derdınız sevgılım kararı bana bıraktı.
Valla beni hiiiiiiiç ilgilendirmez derdim çekilirdim ben.
Bir sizin sevgiliniz mi kaldı sahip çıkacak yahu ?
Kimki sizin sevgiliniz ?
Allah allah , bu kız her sıkıntısında gelsin o zaman tövbe yarabbim...
Ben bu kıza güvenemezdim. Hiçbir şey yapmasın sevgiliniz.
Yok daha neler....
muhatap olmanıza hiç gerek yok istediği maddi yardımsa o esnafaracılığıyla ulaştırın yok manevi yardımsa uzak olun derim
Gerçekten zor durumda olduğuna inanıyorsanız sevgilinizle beraber yardımcı olmalısınız.
Ama "beraber"...
Sizi de onun yanında görmeli ki yanlış anlamasın...
iyilikten maraz doğarmış, ben bunu bilir, bunu söylerim.
yok mu bu kızcağızın bir akrabası bir büyüğü?
olmadı sosyal hizmetler var, kadın sığınma evleri var, belediyeler var..
bence bu işte bir bit yeniği var .. neden sevgiliniz çokmu zengin, süpermen mi? nedir yani ...
doğru yerleri haberdar ederek iyilikten doğacak marazı önleyebilirsiniz...
zira sevgilinizin doğru yer olduğunu düşünmüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?