kızlar yardım siz olsanız ne derdiniz?

ay tesekkurler
keske bende vıcdan azabı cekmeden boyle net bı tavır takınabılsemmmm

tek basına destek olmasın sende git ben olsam öle yapardım mm manevi ya da maddi farketmez ne sekilde görüsürse sende orada ol derim tatlım

Valla beni hiiiiiiiç ilgilendirmez derdim çekilirdim ben.
Bir sizin sevgiliniz mi kaldı sahip çıkacak yahu ?
Kimki sizin sevgiliniz ?
Allah allah , bu kız her sıkıntısında gelsin o zaman tövbe yarabbim...
Ben bu kıza güvenemezdim. Hiçbir şey yapmasın sevgiliniz.
Yok daha neler....​

muhatap olmanıza hiç gerek yok istediği maddi yardımsa o esnafaracılığıyla ulaştırın yok manevi yardımsa uzak olun derim

Gerçekten zor durumda olduğuna inanıyorsanız sevgilinizle beraber yardımcı olmalısınız.
Ama "beraber"...
Sizi de onun yanında görmeli ki yanlış anlamasın...

iyilikten maraz doğarmış, ben bunu bilir, bunu söylerim.

yok mu bu kızcağızın bir akrabası bir büyüğü?
olmadı sosyal hizmetler var, kadın sığınma evleri var, belediyeler var..

doğru yerleri haberdar ederek iyilikten doğacak marazı önleyebilirsiniz...
zira sevgilinizin doğru yer olduğunu düşünmüyorum...

BU kız sonuçta ilanı aşk etmiş mi ? sevgilinize etmiş ne olursa olsun sevgılının yanında ol ne derdi varsa ikiniz birlikte halledin kimseye güven olmuyor bu devirde iyilikten bazen maraz doguyor

Kızın hain planları olabilir :S

eve düşen yıldırım diye dizi var şu aralar, hikayen onu anımsattı biraz bana orada da kızın babası annesi vefat etmiş kız yapayalnız kalmış,amcasının ailesi sahip çıkıyo acıyolar kimsesi yok diye, amca oğulları memleketinden alıp getiriyorlar, amcasının yanına taşınıyor sonra da bütün erkekleri birbirine düşürüyor. o kıza da acıyıp yardım etmek istediler, evi ne hale getirdi, daha ilk günden büyük kuzenin evliliğini yıkma çalışmalarına başladı bazen hakkaten çok iyilik ters tepiyor

topu size atmış uyanık..

aynen su ana kaadar düşündüm kesinlikle hayır dıyecem
kötülükse kötülük ama hıc cekemeyecem kımseyı

muhatap olmanıza hiç gerek yok istediği maddi yardımsa o esnafaracılığıyla ulaştırın yok manevi yardımsa uzak olun derim

aynen olursa da gızlı saklı maddı yardım yapılır manevı destegı de gıtsın artık baska arkadaslarından fılan bulsun
herkesın manevı destege ıhtıyacı var hıc ılıskımın huzurunu bozamam bı kız için

Gerçekten zor durumda olduğuna inanıyorsanız sevgilinizle beraber yardımcı olmalısınız.
Ama "beraber"...
Sizi de onun yanında görmeli ki yanlış anlamasın...

ay cnm zamanında benı yanında gordu de ne oldu gene yapacagını yaptı yanı neyse kısmet artık ama cevabım hayır olacak gıbı

iyilikten maraz doğarmış, ben bunu bilir, bunu söylerim.

yok mu bu kızcağızın bir akrabası bir büyüğü?
olmadı sosyal hizmetler var, kadın sığınma evleri var, belediyeler var..

demı yanı hemde bızden daha guzel yardımcı olurlar her konuda bılemıyorm artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…