Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar yardım . Yağlı kucuk kek kalıbında kek yapıyorum . Bir türlü tutturamadin
Kızlar basliktada anlaşıldığı gibi kucuk yağlı kek kalıplarında kek yapıyorum . Harcım cıvıl olsa kağıttan sekli bozuluyor . Açılıyor . Kalın olsa harcım kek tas gibi oluyor kaliptanda çıkmıyor bir türlü yardım . Nasıl guzel minik kekler yapabilirim
ben kalıp kullanmıyorum kalıbım yok sadece kağıdın icine dokuyorum kağıtta zaten yağlı :)) harç kalın. Olunca kagit düz oluyor incede olunca çıkmıyor kağıttan
ben kalıp kullanmıyorum kalıbım yok sadece kağıdın icine dokuyorum kağıtta zaten yağlı :)) harç kalın. Olunca kagit düz oluyor incede olunca çıkmıyor kağıttan
anldm cnm 3-4 kağıdı birlikte kullan ben öyle yapıyorum ama yine de yayılıyor :) onun için en uygunu çok kullanımlı muffin kalıpları var ya demirden onların içine koymak o kağıtları o zaman on numara oluyor :)
anldm cnm 3-4 kağıdı birlikte kullan ben öyle yapıyorum ama yine de yayılıyor :) onun için en uygunu çok kullanımlı muffin kalıpları var ya demirden onların içine koymak o kağıtları o zaman on numara oluyor :)