Kızlar yardım . Yağlı kucuk kek kalıbında kek yapıyorum . Bir türlü tutturamadin

Cansu098

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2015
624
226
18
35
Kızlar basliktada anlaşıldığı gibi kucuk yağlı kek kalıplarında kek yapıyorum . Harcım cıvıl olsa kağıttan sekli bozuluyor . Açılıyor . Kalın olsa harcım kek tas gibi oluyor kaliptanda çıkmıyor bir türlü yardım . Nasıl guzel minik kekler yapabilirim

Cnm icine kati yag sur harci dok harci biraz kati yap ozamn hemn cikiyo

Ben
margarin ile yağlayıp azıcık unla cnm. ama margarin katı iken yağla :)
ben kalıp kullanmıyorum kalıbım yok sadece kağıdın icine dokuyorum kağıtta zaten yağlı :)) harç kalın. Olunca kagit düz oluyor incede olunca çıkmıyor kağıttan :(

Ben

ben kalıp kullanmıyorum kalıbım yok sadece kağıdın icine dokuyorum kağıtta zaten yağlı :)) harç kalın. Olunca kagit düz oluyor incede olunca çıkmıyor kağıttan :KK43:
anldm cnm 3-4 kağıdı birlikte kullan ben öyle yapıyorum ama yine de yayılıyor :) onun için en uygunu çok kullanımlı muffin kalıpları var ya demirden onların içine koymak o kağıtları o zaman on numara oluyor :)

anldm cnm 3-4 kağıdı birlikte kullan ben öyle yapıyorum ama yine de yayılıyor :) onun için en uygunu çok kullanımlı muffin kalıpları var ya demirden onların içine koymak o kağıtları o zaman on numara oluyor :)
Cok sagol isallah alırım

O kağıtların biraz daha kalın ve sertleri oluyor.Onlardan bulursanız çıkarırken sorun yaşamazsınız.Onları yağlamaya bile gerek olmuyor.

Back
X