• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yardım . Yağlı kucuk kek kalıbında kek yapıyorum . Bir türlü tutturamadin

Cansu098

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2015
624
226
18
35
Kızlar basliktada anlaşıldığı gibi kucuk yağlı kek kalıplarında kek yapıyorum . Harcım cıvıl olsa kağıttan sekli bozuluyor . Açılıyor . Kalın olsa harcım kek tas gibi oluyor kaliptanda çıkmıyor bir türlü yardım . Nasıl guzel minik kekler yapabilirim

Cnm icine kati yag sur harci dok harci biraz kati yap ozamn hemn cikiyo

margarin ile yağlayıp azıcık unla cnm. ama margarin katı iken yağla :)

Ben
margarin ile yağlayıp azıcık unla cnm. ama margarin katı iken yağla :)
ben kalıp kullanmıyorum kalıbım yok sadece kağıdın icine dokuyorum kağıtta zaten yağlı :)) harç kalın. Olunca kagit düz oluyor incede olunca çıkmıyor kağıttan :(

Ben

ben kalıp kullanmıyorum kalıbım yok sadece kağıdın icine dokuyorum kağıtta zaten yağlı :)) harç kalın. Olunca kagit düz oluyor incede olunca çıkmıyor kağıttan :KK43:
anldm cnm 3-4 kağıdı birlikte kullan ben öyle yapıyorum ama yine de yayılıyor :) onun için en uygunu çok kullanımlı muffin kalıpları var ya demirden onların içine koymak o kağıtları o zaman on numara oluyor :)

anldm cnm 3-4 kağıdı birlikte kullan ben öyle yapıyorum ama yine de yayılıyor :) onun için en uygunu çok kullanımlı muffin kalıpları var ya demirden onların içine koymak o kağıtları o zaman on numara oluyor :)
Cok sagol isallah alırım

O kağıtların biraz daha kalın ve sertleri oluyor.Onlardan bulursanız çıkarırken sorun yaşamazsınız.Onları yağlamaya bile gerek olmuyor.

Back
X