Degldm cnm ya oldm snraKuzu sen hamile değil miydin yanlış mı hatırlıyorum
Cnm peki başka bir belrtn brşyler varmydi hamle oldgnı nasl amldnBelki yerleşme kanamasıdır canım daha adete varmış belkide döllenmeden dolayı olmuştur en iyisi beklemek bende adete 1gün kala kahverengi leke gelmişti
Benim uykum aşırı vardı normalde çok uyuyan biri değilimdir ama adete 10gün fln kala uyuyordum sonra 5 6 gün kala adet sancılarım vardı ara ara gelip gidiyordu goguslerim agrımadı normalde dokununca agrırdı adete yakın bide iştahsızlık vardıCnm peki başka bir belrtn brşyler varmydi hamle oldgnı nasl amldn
Maşallah cnm sana :) darsı benm başma olr bir gün inş bende zamana brktm benimde gögslrm agrmyr cnm arada cnm brsylr çekiyor cnm ama hamileliğe yormk istmyrm cnm sonu sonra hüsran oluyr hep ben gecrn ay iki hafta sonra oldum adet yıklmştm bu ay işe başldm yognlktn ben düşnmedm cnm anlcan :) senn kaç hftlk oldu cnmBenim uykum aşırı vardı normalde çok uyuyan biri değilimdir ama adete 10gün fln kala uyuyordum sonra 5 6 gün kala adet sancılarım vardı ara ara gelip gidiyordu goguslerim agrımadı normalde dokununca agrırdı adete yakın bide iştahsızlık vardıböyle tatlım İnşAllah sende hamilesindir ha bide karnımda kaşıntı oldu sag tarafda karnımda batma gibi oluyordu
İnşAllah tatlım hamilesindir sende ama kendini sakın stresse sokma boş bırak düşünmemeye çalışMaşallah cnm sana :) darsı benm başma olr bir gün inş bende zamana brktm benimde gögslrm agrmyr cnm arada cnm brsylr çekiyor cnm ama hamileliğe yormk istmyrm cnm sonu sonra hüsran oluyr hep ben gecrn ay iki hafta sonra oldum adet yıklmştm bu ay işe başldm yognlktn ben düşnmedm cnm anlcan :) senn kaç hftlk oldu cnm
İnşş canm ya ne güzl ya maşallah rabbim sana kolay dogm nasip eder inş:))) mide bulntlrn ne zmn başldı cnmİnşAllah tatlım hamilesindir sende ama kendini sakın stresse sokma boş bırak düşünmemeye çalışben kafam karışık be tatlım sata göre 10haftalık son gittiyimde 4haftalıktı şimdi o hesapla 9hafta oluyorum karışık anlayacagın))ama bebek büyüdükce satla aynı oluyormuş kontrole gidicem iki hafta sonra İnşAllah herşey yolundadır bakalım kaç haftalık
Kuzm bilmyrm korkyrm nrgatf görmktn sen blysn nasl yprndgmıYerleşme kanamasıdır diyorum bak sana rabbim meleğini yolladı inşallaah....
Canm yumrtlamada böle kan geldgni görmedm ki ben snra kahverngye döndü anlcn adetime 6 gün kaldı cnmYa yerleşme kanaması ya da yumurtlama belirtisi . Bugunu degerlendirin
Benim halimde ortadaKuzm bilmyrm korkyrm nrgatf görmktn sen blysn nasl yprndgmı
Aynen öle yapcm adet olmazsm ertesi gün gtvm kan vercm yoksada beklcm ümitlnmcm cnm:))Benim halimde ortadakurtuluş yok adeti bekle geçtiği an test yap inşallaah var
Dualarım seninle hadi hayırlısı güzel haber alcaz inşallahAynen öle yapcm adet olmazsm ertesi gün gtvm kan vercm yoksada beklcm ümitlnmcm cnm:))
İnş cnm beklyrz :)Dualarım seninle hadi hayırlısı güzel haber alcaz inşallah
Gelebiliyormuş ama :)Canm yumrtlamada böle kan geldgni görmedm ki ben snra kahverngye döndü anlcn adetime 6 gün kaldı cnm
İnşAllah tatlım sende gör tadınıİnşş canm ya ne güzl ya maşallah rabbim sana kolay dogm nasip eder inş:))) mide bulntlrn ne zmn başldı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?