Kızlar yardım

Öyle mi dersin kuzum bilmiyorum ki kimyasal mi. İnsallah bu ay hamiş haberini alacaksin inanıyorum
Kimyasal öle oluyr cnm ama kmysl yaşynlr dger ay klyr hamle sende klrsn inş cnm:) inş cnm gelin güvyde olmk istemyrm cnm anlcn bklm yrn yapm ama kesn negtf simdidn dym sana kzm bnm içinde ümit ypk cnm

Kimyasal öle oluyr cnm ama kmysl yaşynlr dger ay klyr hamle sende klrsn inş cnm:) inş cnm gelin güvyde olmk istemyrm cnm anlcn bklm yrn yapm ama kesn negtf simdidn dym sana kzm bnm içinde ümit ypk cnm
Yarin ola hayrola negatif çıksa bile üzülme tamam mı testi yapar yapmaz haber ver testin resimini at bana

Yarin ola hayrola negatif çıksa bile üzülme tamam mı testi yapar yapmaz haber ver testin resimini at bana
Yok kız negatf ckcgnı bildgm için üzlmyrm sırf hrpmz tam emn olalm olmadgı kesnleşsin dye cnm ben yapcm negatf halni atarm bir saate cnm

Merhaba arkadaşlar bugun ilgnç birsy oldu kilodumda bir baktm az kan olmş snrada kahvrngi akntı geldi ve kırmzlar gelmedi adete bir hafta var sizce adet olcm dye oldu acaba böle yasayan var mı?
merhaba: benimde idrar yolu yanmam oldu adete 11 gün kala tek birkez çok acık pembe kan geldi.bitti sonra.bilmiyorum bat 26 benim inşallah yerleşme kanamasıdır ikimizinde

Cnm test yaptm ckmadıı
merhaba: benimde idrar yolu yanmam oldu adete 11 gün kala tek birkez çok acık pembe kan geldi.bitti sonra.bilmiyorum bat 26 benim inşallah yerleşme kanamasıdır ikimizinde
Cnm bnm testte ckmdı ibş senn ckr

Hayr kuzm gtmcm artk akşna braktm cnm o yuzdn gtmcm cnm öle yanii
Bence git kuzum bak biz senle ayniyiz bu ayin sonunda 10 aylik evli olacam erken önlem o kadar önemli ki ben iki ay önce gittim doktora proklatinin yüksek oldugunu ogrendim ve proklatin yumurtlamayi baskiliyo bi tane ilacla 0 landi yani en azindan git hormon testi yaptir sonra yine akışına bırak

İyi akşamlar bişey sormak istiyorum ? Ben progestan 200 mg kullanıyorum adetim gittikten 16gün sonra 10 gün kullanıyorum 10 günden sonra adet oluyorum bugün adete daha 3 gün var leke gibi bişey gelmiş renksiz böyle değişik çok merak ettim ne olabilir ??

Cnm bz korncz esmle cnm bir süre artk inan cock knşmk ismyrm cnkü olmuyr nasip deglmiş rabbim olmayanlara versn amin

Allah gönlüne göre versin arkadaşım şimdi böyle okunya bende sana birşey danışayım benimde sürekli göğüs uçlarım ağrıyor sızlıyor inanılmaz adetimede var daha anlamadım gitti böyle bişey yaşanabilirmi

Tatlim niye korunuyosun korunma yine çocuk düşünme ama bi hormon testi yaptir kizacam sana
Canm clşyrm ya ara vermek istyrm öle hapla kornmıcam dger trlu geri cekme yöntmyle olede hamile kalma ihtmlm var cnm ama ben cok yıprandm ondn artk akşına braktm canm olmuyorsa vardır rabbimin bildiği

Canm clşyrm ya ara vermek istyrm öle hapla kornmıcam dger trlu geri cekme yöntmyle olede hamile kalma ihtmlm var cnm ama ben cok yıprandm ondn artk akşına braktm canm olmuyorsa vardır rabbimin bildiği
Umutsuzluga kapilma canim bende her adet oldugum da öyle umutsuz oluyorum ki ağlıyorum kendime gelemiyorum sonra diyorum ki kendine gel elbette olacak daha yaşımda genç diyorum sende cok gencsin muhakkak olacak kuzum seni en iyi anlayan benim yaşamayan bilemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…