Kızlar yardım

Ben
İnşAllah cnm. Hemen olur sanmıştım ama olmadı. Ne yapalım nasip
benimde 10 ay oldu cnm bende kalrm sanştm hamle ama kalamdm işte zaman artk eskisi gbi takmyrm yoksada adet okuym diyrm biran önce gecen ay gbi yaşmk istmyrm ya siz blysnz cnm ya iki hafta snra oldm

@busraangell canim meraba aklimdan geciyodun hatta mesaj yazacaktim ne yapti bu kiz diye ama konu açmissin son durumun ne inşallah hamilesindir kuzum yaa
Kuzm bende grmedm bir süre işte kafamı dnledm işe başladm unttm cocgu cnm ama İşte öle bie akıntı gelncr nldu dye merk ettm blmyrm ki cnm için ölemi diyr senden durmlar ne var mı brşyler cnm:))

Kuzm bende grmedm bir süre işte kafamı dnledm işe başladm unttm cocgu cnm ama İşte öle bie akıntı gelncr nldu dye merk ettm blmyrm ki cnm için ölemi diyr senden durmlar ne var mı brşyler cnm:))
Bat ne zaman canim? Ah kuzum ben yine adet oldum bugün 6. Günüm bitmek üzere pazartesi doktora gittim proklatin yüksekti düşmuş 0 lanmiş diger hormonlarda iyi klomen verdi dün ona başladım yumurta takibi yapacak haftaya tekrar doktora gidecem

Kuzm bir hayr varde keşke gecn sy gtsydn bu ay belki hamlydn cnm inş dger ay nasip olur sana cnm klomen kullnnlrn cogu kalyr hsmle brde cnm ikz oluyrmş hadi hayrlısı bsklm cnm:)) dger ay artk iyi haber verrr bana ya:)) kuzm ben prk sanmyrm hamle oldgmu işte adet olym dyrm gecen ay gbi ynr geçmez uzun cmm ya

Kuzum doktorum 2 ay sonra gel dostinex ilac bitince dedi ondan bu ay gittim aslinda yumurtlama sorunum yok sadece doktor garanti olsun istedi yumurta sayisi cok olunca hamilelik sansi artiyo diye inşallah olur :) sende umudunu kaybetme belkide hamişsindir olursanda üzülme sende doktora git

Aman olmazsm üzülmem ki cnm ztn bu ay düşünmemştm sadce o kahverngi akntyı neden gldi onu merk etrm cnm anlcn inş hamişsndr cnm ya olut bir ayda sabret snra kavşcksn bence sende kuzm:)))

Baya umutluyum kuzum yaa inşallah hayallerim yikilmaz senin bat ne zaman
Yıklmck cnm hayallern inş srnde hamiş kalcaksn rabbimin izniylr ben inanyrm:)
Cumartesi bat cnö bakalm beklyrm:)

Az kalmış kuzum Allah tan ümit kesilmez kırmızılar gelmeden umut var inşallah olacak
İnş kuzm nrmlde ümitli degldm bu ay ama az kan snra kahverngi akntı geldi devamı gelmeynce içime şüphe oldu anlcn cnm:))

Anlıyorum kuzum belkide bebişin yerleşmiştir inan çok isterim sevinirim hamiş olursan
Bende sana cok sevnrm blysn degl mi ikmz olalm gerisi boş ya ben olursm sen oldgnda vana sorcksn nelr yapmalym yq sen olrsn ben sana sorcm nasl davrncm dyeee ayy grlsn o gunlerr :))

Bende sana cok sevnrm blysn degl mi ikmz olalm gerisi boş ya ben olursm sen oldgnda vana sorcksn nelr yapmalym yq sen olrsn ben sana sorcm nasl davrncm dyeee ayy grlsn o gunlerr :))
Kuzum senin bat daha yakin bence ilk sen olacaksin güzel günler yakin :):)

Kuzum takma bu kadar biliyorum elinde değil ama gebelik testi yapacakmisin
Yrn ypcm kesn ckmz blyrm kz bgn işte degldm ondn bgn aklmdydı hep işte oldgmda aklma gelmyr cnm aence ckar mı ben blyrm negatf ckck hem içimde rahatlar gebelk şüphesne kaplmm dyrm adeti beklerm

Yrn ypcm kesn ckmz blyrm kz bgn işte degldm ondn bgn aklmdydı hep işte oldgmda aklma gelmyr cnm aence ckar mı ben blyrm negatf ckck hem içimde rahatlar gebelk şüphesne kaplmm dyrm adeti beklerm
Yap bakalim bi kuzum belki çıkar. Bende adet olmadan öncetest yaptim 4 günüm vardi ikinci çizgi silik çıktı nasil ümitlendim bu ay oldu dedim 2 gün kalada yaptigimda silik çıktı ben hamileyim diyodum kendi kendime bat günü çarşıya gittim bide test alirim kesin koyu çıkar diye düşünüyodum hiç yanima ped filanda almadim o kadar eminim ki çarşıya gidince bi sancı girdi bana birden kanamam geldi leke halindede değil hemen kırmızı nasıl eve döndügümü bilemedim

Kmyasal yaşamssn kuzm kmyasal silik ckyr snra koyulşmyr snra adet olysn brdaha yaşmsn inş ya pek umdm yok ckcgna blmyrm gecen ayda aynsnı oldu oldm testtese ckmamştı ben sanmyrm hamle oldgmu

Kmyasal yaşamssn kuzm kmyasal silik ckyr snra koyulşmyr snra adet olysn brdaha yaşmsn inş ya pek umdm yok ckcgna blmyrm gecen ayda aynsnı oldu oldm testtese ckmamştı ben sanmyrm hamle oldgmu
Öyle mi dersin kuzum bilmiyorum ki kimyasal mi. İnsallah bu ay hamiş haberini alacaksin inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…