Cnm aman daha az kaldı ya vardr ya yoktr ben kötü brşy var mı dye korkmaya başladm cnm ondn yaniGelebiliyormuş ama :)
Oyy cnm senn erken başlmş sabh kötü ya brnm arkdsnda 7 .haftada başldı kız sabhlrı hep lavobadydı ya cinsyt nr avaba senn cnm :) ne zmn ogrencksn cinsytiİnşAllah tatlım sende gör tadını5ci haftadan başladı canım sabahları oluyor en çok
Deme ya çok kötüde geçmiyo ama halsizlik fln oluyor işdahsızllk bidOyy cnm senn erken başlmş sabh kötü ya brnm arkdsnda 7 .haftada başldı kız sabhlrı hep lavobadydı ya cinsyt nr avaba senn cnm :) ne zmn ogrencksn cinsyti
Ayy ben olsnda onları cekym razym ya:)) düşün artk ezanda okunuyor rabbim gö lümüzden geceni nasip eder inş:)) çin takvmi dgru ckyrmuş cnm ablaldm onu kullnyrlardı genllke dogrymş cnm kız cocgn da uyku daha cok oluyrmuş :)) ayy düşünsene pembiş gydrcn tatlu tatlu ayy nr gzl ya :)) bende bekkyrm sölrsn cnmDeme ya çok kötüde geçmiyo ama halsizlik fln oluyor işdahsızllk bidbilmiyorumki tatlım ya çinde kız rusta erkek çıkıyor))iki haftaya fln gidicem İnşAllah canım bakalım neymiş
Canım ya dua et bolca Allah mutlaka duyar sesimizi sen yeterki umudunu kaybetme♡ay evet ya çin dogru çıkıyor derler ne olursa olsun saglıklı olsun ya önemlisi oAyy ben olsnda onları cekym razym ya:)) düşün artk ezanda okunuyor rabbim gö lümüzden geceni nasip eder inş:)) çin takvmi dgru ckyrmuş cnm ablaldm onu kullnyrlardı genllke dogrymş cnm kız cocgn da uyku daha cok oluyrmuş :)) ayy düşünsene pembiş gydrcn tatlu tatlu ayy nr gzl ya :)) bende bekkyrm sölrsn cnm
Cnm ben hep hayrlıeını istedm hayrlı zamanda olur inş cnm :) aynen sağlklı olsnda bebişin cnm karnn şiştmi cnm yaa böle hamilelr o kadr farklı gelyr ki gözmde anltmm düşün hamile birsinn göbgme doknmyrm sanki brşy olckmş gbi hamilelr benim gözmde ayrı bir degerli cnm ya:))Canım ya dua et bolca Allah mutlaka duyar sesimizi sen yeterki umudunu kaybetme♡ay evet ya çin dogru çıkıyor derler ne olursa olsun saglıklı olsun ya önemlisi osenide haberdar ederim İnşAllah
Canım yaa İnşAllah kendin hamile olunca görürsün hareketlerni hiss edersin öyle güzel bi duyguki anlatamam)bende öyleydim canım farklı geliyorduCnm ben hep hayrlıeını istedm hayrlı zamanda olur inş cnm :) aynen sağlklı olsnda bebişin cnm karnn şiştmi cnm yaa böle hamilelr o kadr farklı gelyr ki gözmde anltmm düşün hamile birsinn göbgme doknmyrm sanki brşy olckmş gbi hamilelr benim gözmde ayrı bir degerli cnm ya:))
İnşAllah yoktur cnmCnm aman daha az kaldı ya vardr ya yoktr ben kötü brşy var mı dye korkmaya başladm cnm ondn yani(inş yoktr kötü brsym
bazen yumurtlarin catladigi zaman kırmızı kan gorulebilinir.Canm yumrtlamada böle kan geldgni görmedm ki ben snra kahverngye döndü anlcn adetime 6 gün kaldı cnm
İnş canm ya :) bugün midem bulandı eşimlr gezmeye gdcktk cnm bir mide agrsmıdr nedr tuttu kötü ıldm işte kraker feln yedm iyi geldi anlmdm yabencee bol bolll dinlenmeni tavsiye ediyorm ayaklar yukarda dinlen agır iş yapmaa inilh hamişsinidr cnm
Evet cnm zatn yumrtlama zmnmda az akntyla az kan grlmşti anlmştm ama adetmr 6 gün kaldı şimdi cnm ondn defm bakalm brklyrm bndr :)bazen yumurtlarin catladigi zaman kırmızı kan gorulebilinir.
İnş cnm sende durmlar ne cnm var ı brsylerİnşAllah yoktur cnm
Yok cnm biz bekliyoruz hala . 14 ay oldu. Gelseler artık saglıkla su bebişler yaa :)İnş cnm sende durmlar ne cnm var ı brsyler
Gelicek cnm inş bekle nr zaman bat cnm tarh yoksa oldmu bu ayYok cnm biz bekliyoruz hala . 14 ay oldu. Gelseler artık saglıkla su bebişler yaa :)
1 haziran cnm :) senınGelicek cnm inş bekle nr zaman bat cnm tarh yoksa oldmu bu ay
20 mayss cnm bnmde az kldı sen bu ay okdn yani sana tavsym brya grme ckar aklndn cocgu bşka seylerleugras cnm bna demişlrdi grme dye bnde bu ay öle yptm grmdm ckrdm aklmdn bklm:)1 haziran cnm :) senın
Cnm benım ugrasım var zaten abıye işliyorum ben :) aklıma getirmedigim ayda tutmadı getirdigim ayda tutmadı :)20 mayss cnm bnmde az kldı sen bu ay okdn yani sana tavsym brya grme ckar aklndn cocgu bşka seylerleugras cnm bna demişlrdi grme dye bnde bu ay öle yptm grmdm ckrdm aklmdn bklm:)
O zaman cnm hayrlı zmana daha varmş cnm bakalm az kalmş sennde cnm inş olur cnm yaCnm benım ugrasım var zaten abıye işliyorum ben :) aklıma getirmedigim ayda tutmadı getirdigim ayda tutmadı :)
İnşAllah cnm. Hemen olur sanmıştımO zaman cnm hayrlı zmana daha varmş cnm bakalm az kalmş sennde cnm inş olur cnm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?