Gebeliğe Hazırlık Kızlar yardım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Morlale8

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2020
4.434
5.249
158
28
Adetime 1 hafta var ama çokta yorgunum boğ diye midem kalkiveriyor başımi yastıktan kaldıramıyorum hep uykum geliyor bu kadar erken hamilelik belirtisi olurmu lütfen cevap verin psikolojik olabilir mi bide girip oldum ondan olabilir mi girip olunca hiç midem bulanmazdi normalde ama bilmiyorum baya kafam karıştı

Bu kadar erken genelde kasıklarda ağrı olur. Diğerleri daha sonra.

Adetime 1 hafta var ama çokta yorgunum boğ diye midem kalkiveriyor başımi yastıktan kaldıramıyorum hep uykum geliyor bu kadar erken hamilelik belirtisi olurmu lütfen cevap verin psikolojik olabilir mi bide girip oldum ondan olabilir mi girip olunca hiç midem bulanmazdi normalde ama bilmiyorum baya kafam karıştı
Psikolojik olarak da olabilir çok erken tabii bilemedim

Bndede aynı belirtiler vardı adetim e 10 gün fln kala hiç kalkmak istemiyordum yataktan. Bide hersey kokuyordu çokta iştahlıydım😊hakkınızda hayırlısı inşallah

Bndede aynı belirtiler vardı adetim e 10 gün fln kala hiç kalkmak istemiyordum yataktan. Bide hersey kokuyordu çokta iştahlıydım😊hakkınızda hayırlısı inşallah
İnşallah canım bakalım hayırlısı olsun.insalah öyledir ya çok umutlandım şimdiden sende mide bulantısı olmusmuydu adetten önce acaba

Mide bulantilari gebeliğin 6. Haftalarında başlar..uyku ve yorgunluk muhtemelen gripten olabilir

Back
X