- 18 Ağustos 2015
- 339
- 335
- 103
- Konu Sahibi ReginaPhalange38
-
Bence resimleri silmelisin. Onu hatırlayacak hiçbirşey olmasa daha iyi, ve evet dediğiniz gibi birşeylerle meşgul olunca insan daha kolay atlatabiliyor.
Boşluğa düşmeyin, kendinizi hep bir şeylerle meşgul edin..
Allah başka dert vermesin,büyüyüp başkasına aşık olunca geçer...Haberleri izliyormusun hah bak gör dert dedigin oyle şeylere denir işte....
Aklıma gelmiyor diyorsun ama hala aklında fotonları bile silmemisin.aslında bu tempo iyi olmuş bence ilk zamanlar daha ağır oluyor çünkü sonra alışma suresi oluyor boşluğa düşmemek için başka uğraşlar bul
Dediğim gibi boşluk ilk günler gibi olmuyor oda zamanla geçiyor
Hangi acı ilk gün ki gibi oluyor ki zaman hepsini siliyor.
Bir gününü bunun için harca bence resimlerinize bak dibine kadar yaşa acını ağla bağır artık herneyse.
Çünkü insan içine attıkça birikiyor nerede ne zaman patlayacağı belli olmuyor, bir an önce yüzleş.
Daha cok yeni ayriliginiz, elbette uzulecek, aglayacaksiniz.
Kolay kolay gecmez ama zamanla gecer hissettikleriniz.
Madem bu yogun tempoda akliniza gelmiyor, o halde hep mesgul edersiniz kendinizi.
Sonra bir bakmissiniz hayat size bambaska bir insan ya da bambaska bir mutluluk sunmus, vazgecmeyin..
Ama bir gün gelir resimlere bakarsan, bütün duygularını altüst edebilirsin.Silmem gerektiginin farkindayim ama simdiye kadar silemedim kiyamadim, ama bakamiyorum da.. Tesekkur ederim tavsiyen icin.
Izliyorum tabi haberleri.
Silecem kendimi buna hazir hissettigim en yakin vakitte.. Tesekkur ederim. Insallah daha da iyi olurum.
Icime cok atiyorum ben ne yazikki.. Cok haklisin. Yüzlesmem gerekiyor biliyorum ama kaciyorum bundan.. Sanki yüzlesirsem acilarim tazelenecek ve daha cok batacakmisim gibi hissediyorum kendimi. Sonrasi da kocaman bir bosluk sanki.. Ama tavsiyen icin tesekkur ederim. Soyledigini yapmak zorundayim.
Ama bir gün gelir resimlere bakarsan, bütün duygularını altüst edebilirsin.
Birşeyleri aşman, üstesinden gelmen için bazı şeyleri yok etmen şart diye düşünüyorum..
Konuya döndüm sizi hatırladım.
Yazdıklarınızdan sonra keşke sevdiği adamla mutlu olsa diye geçirmiştim içimden.
Hala aynı şeyi hissediyorum.
Keşke böyle olmasaymış
Sizi üzmek içinde söylemiyorum ama ne biliyim ben sizin adınıza üzülmüştüm gerçekten.
Ayyyyy neden kendinize acı çektirmeyi bu kadar seviyorsunuz? 7 yıl kolay değil ama bir şeyler bitmese seve seve ayrılmazsınız. Demekki bitmesi gerekmiş çünkü 7 yılı kimse çöpe atmaz böyle kolay. Resimlerinizi silemiyorsanız düşünmeyin bir resminiz olduğunu onunla. Devam edin ilgilenmeye başka şeylerle sonra telefonu arkadaşınıza vs verin silsin size geri versin. Sevse dönerdi.
Geçiyor. Hem de öyle bir geçiyor ki.. Sadece alisiyorsunuz ışte.. Acidan kacmayin. Acinizla yuzlesin. Bu sizi daha guclendirir ve olgunlastirir. Zamanla hersey geçiyor..
benimde 5 yıllık bir ilişkim bitti. kendi isteğimle değil ailem ve o şahısın sorumsuzluğu korkaklığı yüzünden.
bende senin gibi çok ağladım kendimi perişan ettim. 1 yılımı mahvettim. sonra arkadaşlarımdan destek alarak onunla ilgili hatırası olan her şeyi attım evden, hediyeleri, yüzüğü, resimleri. İnan o zamandan sonra gerçekten rahatladım. Bence sana da iyi gelecek. Senin ayrılığın daha çok yeni, belki atmaya kıyamıyor olabilirsin. Bu durumda da bir arkadaşına ver her şeyi. o saklasın ama yeter ki ondan hiç bir şey kalmasın evde.
Ona dair herşeyi hayatında yok etmelisin.
Uğraşlarla ugraşmakta iyidir. Vakit gecer. Koşturmacadan hiçbişiy düşünmezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?