Kızlar yardım (:

Ah insallah canim o kadar istiyorum ki komşu oortamını burda hiç komşu yok :(

yani merkezden kastınız ne bilmiyorum ama şentepe de çok merkez sayılmaz aslında; en azından sincan kendi başına bi dünya aradığınız herşeyi bulabilirsiniz alışveriş, giyim konularında hesaplıda ayrıca sincan, eşiniz nöbetteyken yalnız kalmak konusuna gelince eğer yalnız kalmaktan çekinmiyorsanız sıkıntı olmaz hatta kafanı bile dinlersin dedim ya sincan başlı başına bir dünya hem hala eski mahalle havaları, komşulukları var, kimbilir belki de harika komşular edineceksin, gözünü korkutma, hakkında hayırlısı olsun

Sende mi beraber oturuyosn canım :)
Evet ya ben istemedim :)
Sorma sorma yerinde olsam herseyimi alir rahat rahat ayiririm evimi su an halime cok uzuluyorum kaynanam herseyime karisiyor bi cok konu acmisimdir bu konuyla ilgili dedigim gibi senin yerinde olmak icin neler vermezdim yanlis anlama ayrilmak konusunda diyorum ..

Kaç yıldır oturuyosn canım ya benim annem karismaz hakkını yemem kendi annemden yakındır çok severm onu çocuğun felan var mı
Sorma sorma yerinde olsam herseyimi alir rahat rahat ayiririm evimi su an halime cok uzuluyorum kaynanam herseyime karisiyor bi cok konu acmisimdir bu konuyla ilgili dedigim gibi senin yerinde olmak icin neler vermezdim yanlis anlama ayrilmak konusunda diyorum ..

Ilerde cocuk dusunuyomsunz?
Eger kira derseniz olablir kcuk ev ama satin alicaksaniz zarar edersiniz ilerde. Tasinmak zorunda kalirsiniz.

Yok canim kira ama alsak da 2 + 1 olur bi cocuk odası bi benim bi Salon yetmez mj ki şu an yok çocuğum :)
Ilerde cocuk dusunuyomsunz?
Eger kira derseniz olablir kcuk ev ama satin alicaksaniz zarar edersiniz ilerde. Tasinmak zorunda kalirsiniz.

Yok canim kira ama alsak da 2 + 1 olur bi cocuk odası bi benim bi Salon yetmez mj ki şu an yok çocuğum :)

Egerki salon VE misafir odasi diye 2 odayida isgal etmezseniz bence olur. Turkiyede cok kisi yapiyor bunu, en gereksiz seyler arasinda. Bence guzel 2+1.

canm şimdi durumdan durama değişir bu. kiraya çıkacaksan eger az eşya küçük ev derim. Eger ev alacaksanız gelecegi de düşünmek lazım. çocuk olacak mutlaka. o yüzden ömürlük ev alacaksan 3+1 tavsiye ederim. kiraya çıkacaksan çocuk da yoksa amerikan mutfak 2+1 hatta iki kişiye 1+1 bile yeter.

Kaç yıldır oturuyosn canım ya benim annem karismaz hakkını yemem kendi annemden yakındır çok severm onu çocuğun felan var mı
Oyle her zaman degil ara ara esimi kiskanir benden bazen laf sokacak olur lafini yer oturur pek be derse takmamaya calisiyorum artik.cahil sonucta yapacak bisey yok .yok daha cocugumuz ama dusunuyoruz ..

Şu an öyleydi ama salon kullanilmiyo öyle de o yüzdensalonda oturmayi ddüşünüyorum canım :)
Egerki salon VE misafir odasi diye 2 odayida isgal etmezseniz bence olur. Turkiyede cok kisi yapiyor bunu, en gereksiz seyler arasinda. Bence guzel 2+1.

Kiraya cikicam canım ev alırım ama kredi çekmek istemiyorum o yüzden kiraya :)
canm şimdi durumdan durama değişir bu. kiraya çıkacaksan eger az eşya küçük ev derim. Eger ev alacaksanız gelecegi de düşünmek lazım. çocuk olacak mutlaka. o yüzden ömürlük ev alacaksan 3+1 tavsiye ederim. kiraya çıkacaksan çocuk da yoksa amerikan mutfak 2+1 hatta iki kişiye 1+1 bile yeter.

Ben hiç korunmadim ama su an olmuyo 1 sene 3 ay oldu şimdi de kararsizim eşimistiyo hayirlisini diliyorum canım Allah sabır versin ayrılma gibi durumun yok mu
Oyle her zaman degil ara ara esimi kiskanir benden bazen laf sokacak olur lafini yer oturur pek be derse takmamaya calisiyorum artik.cahil sonucta yapacak bisey yok .yok daha cocugumuz ama dusunuyoruz ..

Ben hiç korunmadim ama su an olmuyo 1 sene 3 ay oldu şimdi de kararsizim eşimistiyo hayirlisini diliyorum canım Allah sabır versin ayrılma gibi durumun yok mu
1 sene 3 ay oldu evleneli bizimde bende hic korunmadim esim korunuyordu 6 aydir istiyoruz bizde yok hala yeni ay yeni umut bizim icin ;)

Kiraya cikicam canım ev alırım ama kredi çekmek istemiyorum o yüzden kiraya :)
kuzum kiraysa eger çocuk da yoksa kesinlikle küçük ev ideal hem eşya çok gerekmez. Bi oturma odası bi yatak odası yeter. sadece çok kişilik yatılı misafir kabul edemezsin o kadar.

Yok tatlım benim öyle kimsem gelmez zaten teni evli oldum için o yüzden sıkıntı olmaz diye düşündüm ♡

Back
X