Kızlar yardım...

Tamamen kafayı sizle bozmuş .
Çok ağır pskopat kendiside , anneside hemi de o zihniyette ki bi kadın'ın oğlu da ancak o kadar olur.
Kaçıp kurtulman lazım.
Çözümü lafla beyanla olacak gibi değil...

şiddet gördüm çok defa ama şuan görmüyorum en son 10 gün önce kolumu sıktı tokat attı hastanede yattım erken doğum riskim vardı ailemle konuşmamı istemedi o gün merak edip aradıkları zaman bağırdı ertesi gün de kavga çıkardı vurmaya kalktı bende bu halimle bana mı vuracaksın dedim üstüne gitmişim vur demişim tokat attı kolumu sıktı iğne takılan yer olduğu için çok şişti ve bileğim morardı. Ama görmeyeceğim anlamına gelmiyor o gün söz verdi ama annem çalıştığı karakolu aradı biraz huzursuz oldu diye ben döverim buna da kimse karışamaz dedi.
annen çalıştığı karakolu mu aradı?
eşin polis sanırım.
annenin tüm bu olanlardan haberi var mı?
şu an dediğin dün veya bugün heralde.
on gün önce çok geçmişte kalan bir süre değil ki.
basbaya eziyet görmüşsün üstelik hastanelik olmuşssun.
umarım kendini kurtarabilecek iradeyi gösterebilirsin.
bu cümlemi iyi irdele.

Az önce mesaj attım böyle gitmeyecek yoruldum ve ayrılmak istiyorum dedim ya benim dediğim olacak ya olacak dedi senin karnını ben doyuruyorum ben ne dersem o olur dedi öyle incindim ki niye kendime bunu yapıyorum. terör bölgesinde yaşıyorum kimsem yok yapayalnızım arkadaşlarım yok çünkü eşim izin vermiyor internet yok çünkü eşim izin vermiyor ailem sizin bildiğinizin binde birini bilmiyor neden eşim izin vermediği gibi üzülmesinler beni evcil hayvan gibi gören adamın yanında olmak için. Karnımı doyurmak yeterli çünkü bir onurum gururum karakterim yok çünkü insan yerine koymaya gerek yok . neden bunu yapıyoruz kendimize oğlum böyle bir evde büyümeyi hakkediyor mu. Babasız büyümesinden iyidir diyorlar ya büyükler. ilk defa bu kadar etkili oldunuz arkadaşlar ve ilk defa bu kadar kararlıyım tekrar insan olduğumu hissedebilmek için bu evliliği bitireceğim.
Gerçekten ayrılmaya karar verdiysen eşine söylemeden evi terk et. Eşin tekin biri değil çünkü, sağı solu belli olmaz seni zorla tehditle alıkoyar, bulunduğun yerde kimsen de yokmuş. Bin otobüse git ama haber verme. Sen ayrılmak istiyorum deyince peki canım deyip seni otobüse binip gönderecek mi sanıyorsun?

Kızlar ailemle asla eşim evim hakkında konuşmuyorum zaten gurbetteyim ve ailemin bilhassa Annemin çok zor bir hayatı var kanser tedavisi gördü tansiyon hastası ve yoklukla mücadele ediyor hani kendi sorunlarımı anlatıp onu üzemem hatta çoğu kez neden bize hiçbişeyi yansıtmıyorsun vs diye serzenişte bulundukları olur. Eşim sadece kendisi olsun hayatımda ona muhtaç olayım sadece onu seveyim kimse beni sevmesin aramasın sormasın istiyor.
Hmmm. Kıskançlık mış sebebi.

Bu ne sevgi ah! Bu ne ızdıraaaap!

Benim eşimde , çok sevdiğim için 6 yaşındaki yeğenimden kıskanırdı bemi. Küçücük çocuğun sürekli bir hatasını arardı bana kötülemek için. İçimden gülerdim ona.

Tabi sizinki abinizin düğünününe göndermeyecek kadar ciddi safhada. Bunun tek çözümü ondan izin almayacaksın. Sen kararlı olursan, geri adım atacaktır.

Kızlar günaydın özür dilerim ağır geçen bir hamileliğim var çok sancılarım oluyor yazamadım dün de söylediğim gibi Annemin sadece 10 gün önce olan dayak olayından haberi var onu da örtbas ettim kendimce Annem rahatsız herşeyi anlatamıyorum sadece arayıp en kısa sürede yanıma gelir misiniz dedim zaten erken doğum riskim var çok ağırlaştım birinize ihtiyacım var dedim maddi olarak zor durumdalar ayarlayalım geleceğim kızım dedi Annemler gelecek bir kaç gün içinde doktorum seyahate izin vermiyor erken doğum riskim olduğu için yolculuk yasak ne olacak nasıl olacak bilmiyorum ama çok kararlıyım teşekkür ederim hepinize gerçekten

Eşin kendi ailesini aramaz mı ? Onun ailesi nerde ?
Ben annemle her gün konuşurum eşim de bunu bilir ama eşim evde yokken konuşurum eşimden bir şey sakladığım için değil eşimle vakit geçirmek için.Onun dışında watsaptan da sürekli kardeşlerimle falan konuşurum.
Evlenmek aileden kopmak değil ki eşiniz niye böyle yapıyor ?

Eşin kendi ailesini aramaz mı ? Onun ailesi nerde ?
Ben annemle her gün konuşurum eşim de bunu bilir ama eşim evde yokken konuşurum eşimden bir şey sakladığım için değil eşimle vakit geçirmek için.Onun dışında watsaptan da sürekli kardeşlerimle falan konuşurum.
Evlenmek aileden kopmak değil ki eşiniz niye böyle yapıyor ?
Eşim arkadaşları ile ailesi ile konuşur ama bana mesafe koy arana der neden dediğimde ben öyle istiyorum ben senin kocanım ne dersem o olur der. WhatsApp grubumuz vardı ailemle çünkü birimiz ankara, Mardin, Antalya arası gurbetteyiz hepimiz ama istemiyor neden nedeni yok. 1 yaşında ki yeğenimi kıskanır Annem i kıskanır kardeşler imi kıskanır yanında konuşsam suç yanında konuşmasam bişry mi saklıyorsun suç. Kız kardeşlerim le özel konuşurum hamilelikte yaşadıklsrım vs konuşma arkadaş edinme internet kullanma ama benim ailemle konuşabilirsin yahu görümce öz kardeşimin yerini tutabilir mi hiçbir mantıklı açıklaması yok sadece karnını doyuran benim benim dediğim olacak. Dışarı çıkarır bila zahmet konuşmayacaksın kafan önünde oturacaksın misafir gelir kırk yılda bir konuşmayacaksın telefonunu ver diyen Asker eşi olursa vermeyeceksin senin kimle arkadaş olacağına ne konuşacağına nerde nasıl doğum yapacağına ben karar veririm.

Eşim arkadaşları ile ailesi ile konuşur ama bana mesafe koy arana der neden dediğimde ben öyle istiyorum ben senin kocanım ne dersem o olur der. WhatsApp grubumuz vardı ailemle çünkü birimiz ankara, Mardin, Antalya arası gurbetteyiz hepimiz ama istemiyor neden nedeni yok. 1 yaşında ki yeğenimi kıskanır Annem i kıskanır kardeşler imi kıskanır yanında konuşsam suç yanında konuşmasam bişry mi saklıyorsun suç. Kız kardeşlerim le özel konuşurum hamilelikte yaşadıklsrım vs konuşma arkadaş edinme internet kullanma ama benim ailemle konuşabilirsin yahu görümce öz kardeşimin yerini tutabilir mi hiçbir mantıklı açıklaması yok sadece karnını doyuran benim benim dediğim olacak. Dışarı çıkarır bila zahmet konuşmayacaksın kafan önünde oturacaksın misafir gelir kırk yılda bir konuşmayacaksın telefonunu ver diyen Asker eşi olursa vermeyeceksin senin kimle arkadaş olacağına ne konuşacağına nerde nasıl doğum yapacağına ben karar veririm.
Onun ailesiyle konuşabilirsin ama kendi ailenle konuşamazsın öyle mi ?Bu nasıl bir düşünce.
Karnını doyurmak çok çirkin bir tabir gerçekten bu onun görevi eve de sana da bakmak zorunda.
Eşinizin psikolojisi bozuk bence.Daha yakın bir zamanda bir arkadaşım aşırı kıskançlık sebebinden boşandı.Bu erekekler kaybettiğini anlayamıyor mu böyle yapınca acaba ?

Onun ailesiyle konuşabilirsin ama kendi ailenle konuşamazsın öyle mi ?Bu nasıl bir düşünce.
Karnını doyurmak çok çirkin bir tabir gerçekten bu onun görevi eve de sana da bakmak zorunda.
Eşinizin psikolojisi bozuk bence.Daha yakın bir zamanda bir arkadaşım aşırı kıskançlık sebebinden boşandı.Bu erekekler kaybettiğini anlayamıyor mu böyle yapınca acaba ?
Vallahi öyle mücadeleler verdim ki ne aptalmışım hiç mi kendime değer vermemişim ister anlasın ister anlamasın da kadın da bitti mi gerçekten bitiyor

Vallahi öyle mücadeleler verdim ki ne aptalmışım hiç mi kendime değer vermemişim ister anlasın ister anlamasın da kadın da bitti mi gerçekten bitiyor
Kesinlikle öyle oluyor.Kadın sonuna kadar mücadele ediyor ama sonrasında bitirdi mi geri dönüşü olmuyor.
Kendine kızma sen de düzelir diye mücadele etmişsin sonuçta bak çocuğun da olacakmış Allah bağışlasın bebeğinle mutlu ol inşallah.

Sen ailenin yanına gitmelisin, onlar senin yanına gelmemeli. Eşim dediğin insan zaten onlara da neler çektirir kim bilir.

Hamilesin belki şuan yalnız hareket edemiyorsun ama en azından ailene söyle de haberi olmasın eşinin. Bir şekilde senin bulunduğun şehire gelsinler buluşun ve direk otobüse binip kaçın gidin.
Kurtarın kendinizi o pislikten.

Allah cezasını versin ya. Nasıl bir "insan" mış..

Eşiniz psikopat ne yapın edin ondan kurtulun. Kurtulun diyorum bakın çünkü normal yollarla sizi bırakmayacaktır. Darp ettiginde rapor alın ve kaçın oradan.
Katlanmayin bu adam manyak.

Back
X