Kızlar yardım...

Ailem beni almaya gelecek 1-2 gün içinde terör bölgesindeyim öyle hadi ben tek başıma gidiyorum diyemiyorum maddi olarak kendilerini ayarlayıp gelecekler
Bu yazdığına bir inanmayan ben değilimdir kesinlikle. Kime anlattın, ailenden kimle konuştun, almaya gelen kim biraz detay versen? Ayrıca kocan olacak o pisliğe niye söyledin? Seni eve kilitlesin, gitmene engel olsun diye mi?

Kızlar eşim sosyal medya kullanmama, arkadaşlarımla konuşmama izin vermiyor daha önemlisi ailemle konuşmamı kısıtlamaya çalışıyor haftada 1 kez konuş hergün konuşma diyor mesajlaşma ailemle ortak WhatsApp grubundan çıktı hiçbişeyi anlatma vs diyor ailemle konuştuğum zaman surat yapıyor kavga çıkarıyor yada ailemle konuşurken bağırıp duymalarını sağlıyor . 8 ay sonra abimin düğünü var oğlum 6 aylık olacak ben seni yollamam yada çocuğu bırak git diyor bir sürü sıkıntı yaşadık bunların hepsini ailemle konuşmama vs bağlıyor. Bende günde 2,3 kez konuşuyorum ailemle çünkü gurbetteyim arkadaşım yok ve çok sıkılıyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var lütfen yardım edin.
:KK57: Ne yardımı kardeşim? İyi misin sen? Bu ne biçim bi hayat? Kendine bunu mu layık görüyosun:oha:

şiddet gördüm çok defa ama şuan görmüyorum en son 10 gün önce kolumu sıktı tokat attı hastanede yattım erken doğum riskim vardı ailemle konuşmamı istemedi o gün merak edip aradıkları zaman bağırdı ertesi gün de kavga çıkardı vurmaya kalktı bende bu halimle bana mı vuracaksın dedim üstüne gitmişim vur demişim tokat attı kolumu sıktı iğne takılan yer olduğu için çok şişti ve bileğim morardı. Ama görmeyeceğim anlamına gelmiyor o gün söz verdi ama annem çalıştığı karakolu aradı biraz huzursuz oldu diye ben döverim buna da kimse karışamaz dedi.

Ya ailenle kurdugun sevgi bagini kiskaniyo ya da ailen senin her zaman arkanda oldugunu bilip bu destegi yikmaya calisiyo

Oldu. Ailenle konusmana karışsın kısıtlasın ya baska?
Sanane diyip gecmen gerekiyordu. Esin olabilir ama yerini haddini bilsin.

Arkadaslar ben yanlis mi biliyorum? Konu sahibinin esi askeri personel. Darp raporu alsa ilk olarak esinin tabancasi elinden alinmiyor mu? Hem de siciline islemiyor mu? Bu adamcik isini kaybetme korkusu yasasa uc bucuk atar bosanma asamasinda ilismez konu sahibine.

Ben döverim buna da kimse karışamaz demiş.
Cidden kafayi yicem. Karakolu aradi diye huzursuz olan adam darp raporu alsan bi taraflari ayri oynar.

Kızlar eşim sosyal medya kullanmama, arkadaşlarımla konuşmama izin vermiyor daha önemlisi ailemle konuşmamı kısıtlamaya çalışıyor haftada 1 kez konuş hergün konuşma diyor mesajlaşma ailemle ortak WhatsApp grubundan çıktı hiçbişeyi anlatma vs diyor ailemle konuştuğum zaman surat yapıyor kavga çıkarıyor yada ailemle konuşurken bağırıp duymalarını sağlıyor . 8 ay sonra abimin düğünü var oğlum 6 aylık olacak ben seni yollamam yada çocuğu bırak git diyor bir sürü sıkıntı yaşadık bunların hepsini ailemle konuşmama vs bağlıyor. Bende günde 2,3 kez konuşuyorum ailemle çünkü gurbetteyim arkadaşım yok ve çok sıkılıyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var lütfen yardım edin.
Sosyal hesapları anlarım da ailenle konuşmana hangi hakla karışıyor onu anlayamadım .

Arkadaslar ben yanlis mi biliyorum? Konu sahibinin esi askeri personel. Darp raporu alsa ilk olarak esinin tabancasi elinden alinmiyor mu? Hem de siciline islemiyor mu? Bu adamcik isini kaybetme korkusu yasasa uc bucuk atar bosanma asamasinda ilismez konu sahibine.

Ben döverim buna da kimse karışamaz demiş.
Cidden kafayi yicem. Karakolu aradi diye huzursuz olan adam darp raporu alsan bi taraflari ayri oynar.
Tabanca öyle herşeye alınmıyor anca tabancayla korkutması falan Laz'ım yani şikayet ettikten sınra savcı çağırdığında ifadesinde beni tabancayla korkuttu korkuyorum demesi lazım

Öyle haklısın ki bizler bu kadar pasif durduktan sonra kadın cinayetleri bitmiyor. Neden cesaret edemez bir insan değil mi hani mutluyum desem değilim varlık içinde mi yaşıyorum muhtac değilim ama varlık içinde de değilim hiçbir eşle tutulur sebep yokken ben neden cesaret edemiyorum . hepiniz yazdığınız her harfte o kadar haklısınız ki.
Emin ol birgün bir uyanacak ve bir bakacaksın ki artık nefret ediyorsun işte o zaman cesaretleneceksin. Umarım o gün çok geç kalmamış olursun canım ..:(

Tabanca öyle herşeye alınmıyor anca tabancayla korkutması falan Laz'ım yani şikayet ettikten sınra savcı çağırdığında ifadesinde beni tabancayla korkuttu korkuyorum demesi lazım

O zaman yine konu sahibinin isine gelir cunku esi olacak yaratik onu silahla da tehdit etti diye hatirliyorum eskikonu larindan.

O zaman yine konu sahibinin isine gelir cunku esi olacak yaratik onu silahla da tehdit etti diye hatirliyorum eskikonu larindan.

Basima silah dayadi, banyoya kactim demisti konu sahibi.

O zaman gidip şikayet edecek savcı çağırdığında da sürekli silahla tehdit etti diyecek ondan sonra savcı zaten genelde 1 ay silaha el koyuyor silaha el koyulduğu süre göreve de gidemiyor bunun yanı sıra da en az 1-3 ay arası uzaklaştırma veriyor ;)

Aynen oyle.
O zaman gidip şikayet edecek savcı çağırdığında da sürekli silahla tehdit etti diyecek ondan sonra savcı zaten genelde 1 ay silaha el koyuyor silaha el koyulduğu süre göreve de gidemiyor bunun yanı sıra da en az 1-3 ay arası uzaklaştırma veriyor :KK66:

Anladim. Keske konu sahibi bunu kullansa.

Bu adam bunu defalarca yapmışsa madem amaç konu sahibini pusturmak. Bir yapıyor iki yapıyor bakıyor şikayet etmiyor sürekli böyle korkutuyor aklı sıra.bence konu sahibi şikayet etsin de bi anlasın dünyanın kaç bucak olduğunu o silahın görev dışında kolayca bir başkasına çekilmeyeceğini hele hele karısına hiç çekilmeyeceğini anlasın.bu tipler birde şikayetten sonra silah elinden alınınca bunalımlara girer görev arkadaşlarına rezil olacağından ;)

lütfen şuan gerçekten iyi değilim dalga geçmedim sadece üzerime gelinmesi doğru değildi şuan da olduğu gibi herkes söylediği her cümlede çok haklı. Ben çok güçlü bir genç kızdım ama evlendikten sonra o güçlü kız gitti öyle şeyler yaşadım ki 1,5 sene içinde pasifleştim kendime güvenim gitti. Birde bizler erkektir yapar mantığı ile büyüdük ve eşimle her sorun yaşadığımda ailesini aradım yardım edin kendi ailem bilmiyor dediğim de kv tövbe haşa koca insanın küçük Allah ıdır o ne derse o sus kızım dedi bu aile bana hiç iyi gelmedi kendimden oldum. Kendime saygım onurum gururum öyle incindi ki. Buraya her girdiğimde kötü bişey yaşamış oluyorum üstüme gelinmesi daha çok yıpratıyor bahsettiğim buydu.

Koca insanın küçük Allah'ıdır mı dedi kayınvalideniz... Yok artık! Şartlarınızı bilmiyorum ama bence direkt koşarak uzaklaşın bu zihniyetteki bir aileden. Size yazık.

Ailemle eşimin en ufak sıkıntısı yok sadece geçen gün Annem çalıştığı karakolu arayıp beni dövdüğünü hastaneye gittiğimi ve benim için korktuğunu söyledi ki artık son çare Annemi aradım ben hastaneye gidiyorum beni dövdü dedim ailem eşimi çok sever normalde işi zor kelle koltukta der hep alttan alırlar ama 7.ayımız bitti ve şiddet gördüğümü duyunca kadıncağız baya korktu sonra ben her zaman ki gibi kendimi suçladım ben böyle yaptım vurmadı sadece kolumu sıktı dedim konu kapandı ama ailemle konuşmamı istememe sebebi sadece beni sev kimsen olmasın beni bil beni herkese seç vs vs..
7 aylık mı evlisin ?

Back
X