Surekli olmasada arda oluyorcat kapi misafir olmamali her zaman
Oyle degilmi canim idare ediyoruz bakalim acaba daha pratik nasil olabilirimGünü kurtarabiliyormuşsun işte
Çokda şey yapmana gerek yok
İki çocuğu bakabiliyorsan herşeyi halledebilirsin
Tesekkurlwr canim:))Bence miniklerin büyüyene kadar bu yaptıkların yeterli :)
Aynen canim tek bakiyorum kv gorumce var yardim etmeye gelmiyorlar hic bir zaman bende sicadim kolumu tek basima idare ediyorumIkiz bebege uardimsiz bakabiliyyorsaniz hela olsun benim kuzenimin ikizleri var ilk 6 ay annesi ve kiz kardesiyle baktilar suan yine annesinden kiz kardesinden surekli yardim aliyor
tesekkur ediyorum yorumunuz icin catkapi geliyorlar bazen kapiyi acmiyorum:))careyi boyle buldumÖncelikle çat kapı misafir olayına bir çözüm getirebilirsiniz. Yani iki çocuklu hatta iki bebekli diyeyim:) birine çat kapı gidilmemesi gerektiğini öğrenmeliydi çevrenizdekiler.
Zaten yemek işini halledebiliyormuşsunuz. Boşverin gerisini yapabildiğiniz kadar.Çocuklarınızla ilgilenmek kadar önemli olmamalı bence hiçbirşey :)
En güzelitesekkur ediyorum yorumunuz icin catkapi geliyorlar bazen kapiyi acmiyorum:))careyi boyle buldum
Yorumunuz icin teskkur ederim uykukari gayet duzenki sukur oglen ben uyuyorlar 3 saat ama ben istesede oglen uykuya yatamiyorum bazen kapiyi acmiyorumUykulari nasil? Oglen iki saat uyuyorsalar beraber uyuyun.. Misafirin bebek gormeye mi geliyorlar.. Uyudunuda bile kalkmayin vur kafayi yat..
Teskkur ediyorum canim sukur gecti o gunlerDaha ne yapican canim masallah iste. Ayrica senden artik boylesiradan dertleri duymak beni sevindirdi :) oh eski gunlerin gecti canim ne guzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?