Amin canim cumlemiznÇok tatlı ikiz bebekler allah bağışlasın
Aynen canim kapiyi acmiyorum ama cok cahiller yaValla bundan iyisi Şam'da kayısı demişler.
Maşallah size ikizlerinizle iyi yapıyorsunuz yine.
Gelen misafirlere çat kapı gelmemelerini söyleyin bir dahakine. İnsanlar çok anlayışsız gerçekten.
Yorumun icin teskur ediyorum xanim evet 2 gunluk yemegi yer yemek ayrimida yapmaz esim temizgide oyle yaparim olmazsa ya misafir gelmezse ev temiz kaliyorda burdakiler geliyor demiyor bu kizin isi vardirgidelim diye saatlerce oturyorlarCanım esin iki günlük yemek yiyor mu mesela ? Yapsan bi kere de iki gün yeseniz? Temizlik her gün yapmana gerek yok, bir gün yap bir gün yapma , dengelersen bunu en azından 1 gün dinlenmeye fırsatın olur.
Yemek ve kahvaltı da daha pratik şeyler deneyebilirsin ikizlerin ayaklanana kadar bu arada maşallah
Guzel yorumun icin tesekkur ediyorum canim aynilarini uygulicam bakalim insallah su iki yasina gelene kadar saglikla atlatirizCanim oncelikle tebrikler ikiz bebis kolay degildir.benim kuzenler hep ikiz dogurdu ordan biloyorum.yemekleri 2gunluk yap.kuru fasulye 1 paket hasla at dondurucuya.cikarip cabuk yemek yaparsin.hazir kasao kofte al.onlari cBucak pişirirsin.camasir mak ye atma ve asma isi esinde olsun mumkun oldugunca.temizlik yapma.haftada 1 sil süpür.esinden yardim iste hafta sonu.cocuklar uyuyunca yat uyu sende.senin bu donem saglikli olup cocuklarla ilgilenmen yeterli.bazi gunler kahvaltiyla gecistir aksam yemegini.sakin ol.buyuk basari bu halin.misafiri gecistir.destek degil kostek olur sana.
Eşine söyle canım işte insanlar geliyor zile basıyorlar çocuklarda uyku düzeni kalmadı vs diye . Zili bozsunYorumun icin teskur ediyorum xanim evet 2 gunluk yemegi yer yemek ayrimida yapmaz esim temizgide oyle yaparim olmazsa ya misafir gelmezse ev temiz kaliyorda burdakiler geliyor demiyor bu kizin isi vardirgidelim diye saatlerce oturyorlar
Bunları yapabiliyorsan daha ne olsun allah uzun ömür versin bebislerineHerkese iyi aksamlar.kizlar benim ikiz bebeklerim var malum cok zor daha bu tempoya alisamdim 4 aylik olucaklar bana duzen konusunda yardimci olurmusun
Basta soyle anlatayim sabah kalkiyoruz haliyle 10 gibi gunumuz basliyor kahvalti yapayim bebekleri besleyim derken saat 1 oluyor.sonra temizlige basliyorum arada cat kapi tabi misafirde geliyor temizlik yarim kaliyor boyle derken yine bebekleri besliyorum saat 3 4 oluyor .Aksam yemegi basliyor bu sefer yemek derken 7 oluyir esim geliyor yemek topla bebegi doyur yat baya yoruluyorum.simdi kizkardesim yanimda 1 ay sonra gidicek.bakici tutacak durum yok kvdem yakinimda saolsun bir faydasida yok nasil yapmaliyim arkadaslar erken kalkipmi gune baslamaliyim bu seferde yorgun bitkin oluyorum fikirlerinize ihtiyacim var yardimci olanlara tesekkur ediyorum simdiden
Aynen canim esime soyledim napiyim gelmeyim mi deyim diyor inan ki aklimdan ziki bozmakta gecti bir kac defasinda careyi kapiyi acmamakta buldum biliyormusun canim sezeryan oldum bebeklerim kuveDeydi bende eve geldim yemin ediyorm ki arkadsim ilk gun ev tiklim tiklimdi ya cahil insan evde bebek yok kadin hasta ne diye geliyorsunuz anlamiyorlar iste aklimageldikce sinirleniyorumEşine söyle canım işte insanlar geliyor zile basıyorlar çocuklarda uyku düzeni kalmadı vs diye . Zili bozsun. Zaten yakınların gelirse aramadan gelmeyin evde olmuyorum vs dersin geldikleri zaman aramalarını Rica edersin böylece gereksiz insanlar elenmiş olur zili duymayinca sende rahat rahat işini yaparsın bahanen olur. Ne anlayışsız insanlar var bizim bu toplumumuzda ya
Canim o olaylardan 2 sene gecti hemen hemen gelisen olaylari surekli yazdim eski konularima bakarsaniz yaziyorCanim o kadar olaydan sonra cocuk mu yaptinn? Eşinle aran nasil oldu?
Oyle ya aynen ben zaten evim cocuklarin hijyen acisindan tremiz olsun aksamda bir tas sicak yemegimiz olsun bunlara yeteyim diyorum yeter banaBol bol minikler ile ilgilen onlar yatınca sende yat geri kalan işlerine gelince kendini yorma kimse sana hamaratlığından ötürü madalya takmaz, canım.
Benm ablam bir bebekle pert evini b.k götürüyo sen iki bebekle idare ediyormuşsun işteönemli olan bebekler evi temizliği dert etme kendine zaten çok yorucu bebişler toparlanana kadar günü kurtarmaya bak gerisini sal gitsin
Allah bagislasin yavrunuzu annenizde helal olsun benim annem malesef hasta istesede bakamazSeninle tam aynı yaştayız...
Valla ben tek çocuğa annemsiz bakamıyorum....
Sana bravo
Amin canim cumlemizinBunları yapabiliyorsan daha ne olsun allah uzun ömür versin bebislerine
Evet canm şuan 9 aya yaklaşıyo inanılmaz hareketli ve huysuz gece gündüz uyumuyo geceleri bile her yarım saatten bi kalkıyo düşün artık ablam zombi gibi geziyo uykusuzluktan garibimablanizin bebisi cok hareketli mi acaba bende sukrediyorum Allahtan el cabuklugum var gemen bitirmeye calisiyorum elimdeki isi geri kalan zamanla bebeklerle geciriyorum
Rabbim yardimcisi olsun ablaniz gecer bugunlerde umarim uykusu 9 aya kadar aslinda duzelmezi lazim ama bebek ten bebegede farkediyorEvet canm şuan 9 aya yaklaşıyo inanılmaz hareketli ve huysuz gece gündüz uyumuyo geceleri bile her yarım saatten bi kalkıyo düşün artık ablam zombi gibi geziyo uykusuzluktan garibim
Amin canm.bi yorumda onca olaydan sonra çocukmu yaptın yazısını okuyunca eski konularına göz attım çok çekmişsin umarım bebişlerin sana uğurlu gelir artık mutlu olursunRabbim yardimcisi olsun ablaniz gecer bugunlerde umarim uykusu 9 aya kadar aslinda duzelmezi lazim ama bebek ten bebegede farkediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?