Kizlar yardim

Valla bundan iyisi Şam'da kayısı demişler.
Maşallah size ikizlerinizle iyi yapıyorsunuz yine.
Gelen misafirlere çat kapı gelmemelerini söyleyin bir dahakine. İnsanlar çok anlayışsız gerçekten.
Aynen canim kapiyi acmiyorum ama cok cahiller ya

Yorumun icin teskur ediyorum xanim evet 2 gunluk yemegi yer yemek ayrimida yapmaz esim temizgide oyle yaparim olmazsa ya misafir gelmezse ev temiz kaliyorda burdakiler geliyor demiyor bu kizin isi vardirgidelim diye saatlerce oturyorlar

Guzel yorumun icin tesekkur ediyorum canim aynilarini uygulicam bakalim insallah su iki yasina gelene kadar saglikla atlatiriz

Yorumun icin teskur ediyorum xanim evet 2 gunluk yemegi yer yemek ayrimida yapmaz esim temizgide oyle yaparim olmazsa ya misafir gelmezse ev temiz kaliyorda burdakiler geliyor demiyor bu kizin isi vardirgidelim diye saatlerce oturyorlar
Eşine söyle canım işte insanlar geliyor zile basıyorlar çocuklarda uyku düzeni kalmadı vs diye . Zili bozsun . Zaten yakınların gelirse aramadan gelmeyin evde olmuyorum vs dersin geldikleri zaman aramalarını Rica edersin böylece gereksiz insanlar elenmiş olur zili duymayinca sende rahat rahat işini yaparsın bahanen olur. Ne anlayışsız insanlar var bizim bu toplumumuzda ya

Canim o kadar olaydan sonra cocuk mu yaptinn? Eşinle aran nasil oldu?

Bol bol minikler ile ilgilen onlar yatınca sende yat geri kalan işlerine gelince kendini yorma kimse sana hamaratlığından ötürü madalya takmaz, canım.

Benm ablam bir bebekle pert evini b.k götürüyo sen iki bebekle idare ediyormuşsun işte önemli olan bebekler evi temizliği dert etme kendine zaten çok yorucu bebişler toparlanana kadar günü kurtarmaya bak gerisini sal gitsin

Seninle tam aynı yaştayız...
Valla ben tek çocuğa annemsiz bakamıyorum....
Sana bravo

Bunları yapabiliyorsan daha ne olsun allah uzun ömür versin bebislerine

Aynen canim esime soyledim napiyim gelmeyim mi deyim diyor inan ki aklimdan ziki bozmakta gecti bir kac defasinda careyi kapiyi acmamakta buldum biliyormusun canim sezeryan oldum bebeklerim kuveDeydi bende eve geldim yemin ediyorm ki arkadsim ilk gun ev tiklim tiklimdi ya cahil insan evde bebek yok kadin hasta ne diye geliyorsunuz anlamiyorlar iste aklimageldikce sinirleniyorum

Bol bol minikler ile ilgilen onlar yatınca sende yat geri kalan işlerine gelince kendini yorma kimse sana hamaratlığından ötürü madalya takmaz, canım.
Oyle ya aynen ben zaten evim cocuklarin hijyen acisindan tremiz olsun aksamda bir tas sicak yemegimiz olsun bunlara yeteyim diyorum yeter bana

ablanizin bebisi cok hareketli mi acaba bende sukrediyorum Allahtan el cabuklugum var gemen bitirmeye calisiyorum elimdeki isi geri kalan zamanla bebeklerle geciriyorum

Seninle tam aynı yaştayız...
Valla ben tek çocuğa annemsiz bakamıyorum....
Sana bravo
Allah bagislasin yavrunuzu annenizde helal olsun benim annem malesef hasta istesede bakamaz(bende bazen kendime sasiyorum Allahim kuvvet verdi diye

ablanizin bebisi cok hareketli mi acaba bende sukrediyorum Allahtan el cabuklugum var gemen bitirmeye calisiyorum elimdeki isi geri kalan zamanla bebeklerle geciriyorum
Evet canm şuan 9 aya yaklaşıyo inanılmaz hareketli ve huysuz gece gündüz uyumuyo geceleri bile her yarım saatten bi kalkıyo düşün artık ablam zombi gibi geziyo uykusuzluktan garibim

Evet canm şuan 9 aya yaklaşıyo inanılmaz hareketli ve huysuz gece gündüz uyumuyo geceleri bile her yarım saatten bi kalkıyo düşün artık ablam zombi gibi geziyo uykusuzluktan garibim
Rabbim yardimcisi olsun ablaniz gecer bugunlerde umarim uykusu 9 aya kadar aslinda duzelmezi lazim ama bebek ten bebegede farkediyor

Rabbim yardimcisi olsun ablaniz gecer bugunlerde umarim uykusu 9 aya kadar aslinda duzelmezi lazim ama bebek ten bebegede farkediyor
Amin canm.bi yorumda onca olaydan sonra çocukmu yaptın yazısını okuyunca eski konularına göz attım çok çekmişsin umarım bebişlerin sana uğurlu gelir artık mutlu olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…