Aynen canim cok ama cok cektim en dibi gordum ayaga kalktim sukur 2 yil oldu sukurler olsun geride kaldi simdi cocuklarimla geciyor hayatimizAmin canm.bi yorumda onca olaydan sonra çocukmu yaptın yazısını okuyunca eski konularına göz attım çok çekmişsin umarım bebişlerin sana uğurlu gelir artık mutlu olursun
Benim de en sinir olduğum şey çatkapı çocuklu eve gidilmesi.. bu milletin işi gücü yok.. düşüncesizlik diz boyuÖncelikle çat kapı misafir olayına bir çözüm getirebilirsiniz. Yani iki çocuklu hatta iki bebekli diyeyim:) birine çat kapı gidilmemesi gerektiğini öğrenmeliydi çevrenizdekiler.
Zaten yemek işini halledebiliyormuşsunuz. Boşverin gerisini yapabildiğiniz kadar.Çocuklarınızla ilgilenmek kadar önemli olmamalı bence hiçbirşey :)
Canin inanki gazdir daha cok kucuk bizd cok cektikgazdan kolik oldufunu sanmiyorum icinde gaz vardr cunku daha bir aylik gaz ilacu kulaniyormusunAllah yardımcın olsun,Ben bir tane 1 aylık kolik bebeğimle kafayı yemek üzereyim
Allah saglikla kucagina versin bebeisini canim dogurduktan sonra duzenine alisirsin merak etmeBence ikiz çocukla iyi idare ediyorsunuz daha ne olsun ben hamile olduğum halde aynı düzendeyim işler yetişmiyor bitmiyor demek ki ben tembelim biraz
Çatkapı gelen misafir de çatkapı geliyorsa kapıda kalmayı hak ediyordur bir olur iki olur ama hep mi olur ne bu düşüncesizlik açmamakla en iyisini yapıyorsunuz.
Aslinda bende oyke dusunuyorum belki hafta da bir dediginiz gibi ayarlabilirim2 haftada bir temizlige yardimci almayi deneyin en azından temizlik derdiniz azalır kalan herseye maşallah bi şekilde yetisiyorsunuz zaten..
Allah bagislasin bebeisniz 3 aylik olmus bebeginiz geceleri uykusu nasil canimBen tek 3 aylık bebekle yetisemiyorum herseye sen daha ne yapacaksın gerçi benimki kucaktan inmiyo bişey yaptırmiyo ki uyku da kalmadı doğru dürüst allah yardım etsin
boşveriiiiinOyle degilmi canim idare ediyoruz bakalim acaba daha pratik nasil olabilirim
Oyle degilmi canim idare ediyoruz bakalim acaba daha pratik nasil olabilirim
Sağol canım geceleri güzel genellikle 12 de derin uykuya yatar ondan önce yatiramiyorum 1 den 12 ye anca çekebildim bi beste uyanır emer geri yatar 8 e 9 a kadarAllah bagislasin bebeisniz 3 aylik olmus bebeginiz geceleri uykusu nasil canim
Ama bazen daha uzun bazen daha az uyuduğu oluyo genel durumu böyle ama 12 den önce derin uykuya yatiramiyorum uyusa bile 1 de uyanıp geri yatiyor seninkiler nasilSağol canım geceleri güzel genellikle 12 de derin uykuya yatar ondan önce yatiramiyorum 1 den 12 ye anca çekebildim bi beste uyanır emer geri yatar 8 e 9 a kadar
Zaten isi yogun esimin canim aksma gelince cok yorgun oluyor ama yardimet dedigimde her konuda yardim eederboşveriiiiin
iki bebekle bunları yapabiliyorsanız helal olsun diyorum
eşiniz yardımcı oluyor mu h.sonları falan
Benimkilerde 1de derin uykuya yatiyor sabah 5 kadar seninkide buyudukce daha cok duzene girer canimSağol canım geceleri güzel genellikle 12 de derin uykuya yatar ondan önce yatiramiyorum 1 den 12 ye anca çekebildim bi beste uyanır emer geri yatar 8 e 9 a kadar
İnşallah canım ümidim o yönde böyle böyle buyucek sıpalar inşallah iyi olsunlardaBenimkilerde 1de derin uykuya yatiyor sabah 5 kadar seninkide buyudukce daha cok duzene girer canim
Canim burdakiler cok cahiller kapida bitiveriyorlar artik kapiyi acmiyorum acsam bile surat yapiyorim anlasinlar diyeValla bizim burda kimse cat kapi gitmez komsular bile arar gelmeden once.Bi de sen bebeklis bi kadinsin hemde iki bebekBi de o bebisler yurumeye baslasin o eve zor misafir kabul eder insan.Esinde idare etcek her seyi yapiyormussun zaten ki maasallah sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?