- Konu Sahibi dj_oznur_0106
3senede berı cıktıgım var. 2007 yılında teyzemgıl,amcam vardı bızde, erkek arkadasım ve annesı eve davet ettım aılemı tanıstırmak ıcın.cıktıgım cocuk babamla guzlece konustu bısey demedı babam. annesıde hersey aıleme anlattı cocuk rahatsızdı ve benım haberım vardı cocuk sinir hastası var 9 yasında beyınde ameliyat oldu ve bıdaha olmadı 6 ay da 1 kere kontrol var suanda 24 yasında .sakınlestırıcı ilac ıcıyo. teyzem yuzunde anneme sacma tapan konustu kızınla evlenırse cocuk felc olur.döver.ve annemde telefonum elımde aldı ınternete kapattı dısarı cıkmamı yasakladı 6 ay boyca konusmadık. ve aılem benı serbest bırakdı. 2008 yılında nısan ayında tekrar bırlestık. ama kufur ettı,ama engellıyım kalca cıkık oldugum ıcın yanımda gezmeyı utanıyorum dedı. bende bı laf soyledım ayrıldık. sonrada pişman oldu hıc yuz vermedım durmada benı aradı, msnde emaıl yolladı benı affet dıye . hhata yaptıgım ıcın özür diledı.3 ay boyunca cevap yazmadım konusmadım. sonrada affettım.ciddi cıkdık.ve evlenme teklıf ettı. fakat aılem onunla evlenmemı ıstemıyo. cocukda benımle evlenmezse ıntıhar edecem dıyo.. neyapmam lazım ya
off zor durumdayım ya 

Son düzenleme: