Kızlar yardımcı olun :(

hiç sanmıorum intihar falan edeceğini :kahve:

benden size bi uyarı : dewam ederseniz bu ilişkiye asıl intiharı siz edersiniz:delphin:

yolunuza bakın bence a.s.

Of of of :s :s
canım sakın böyle bir hata yapma ilişkiniz henüz oturmamış, sağlıklı yürümemiş bir ilişki söz konusu burda. çok pişman olursunuz, bir birinizi yeterince tanımamışsınız, birbirinizden emin değilsiniz, hala sevginizi sorgularken sakın ciddi birşeyler düşünmeyin. önce kendin ne istediğini bir sorgula.. Istemiyorsan derhal ve derhal bu konuyu erkek arkadaşınla konuş ve bitir bir an önce.. Intihar ederim falan derse yine ailesine bildir. O intihar etmesin diye onunla evlenip sen de hayatını karartamazsın öyle değil mi? Bu işler hatır değil, gönül işi..

bana hiç sağlıklı bir ilişki gibi gelmedi..
yol yakınken aileni dinle uzaklaş ondan..
utanıyorum demek ne demek benim elim bile varmıyor yazmaya..karaktersiz şey...
intihar falan edemez blöf yapıyo kolaymı cana kıymak kanma sen bu laflara...
görüşme arama sorma biraz kapat kendini ona karşı uzaklaşsın...
yavrum bununla bir ömürmü geçer allasen şimdiden böylesine çirkin laflar sarfeden beyinsiz yarın öbürgün neler yapmaz..
dinle anneni babanın sözünü sen..
abla tavsiyesi...

ya utnaıyorum senın engellınle ne demek ya kımın basına ne zaman ne gelır bellımı sana hakaret eden engellını yuzune vuran ınsanla halen evlenmeyı dusunmuyosun degılmı ıntıhar ederım derkendeblöf yapıyor yeme duşme kanma kuzen böle bir ınsandan sadece ve sadece uzakkkkk duurrrrr seni daha fazla kıurmasına uzmesıne ızın vermee

canım boşver gitsin,bi öyle bi böyle denirmi ciddi bişey evlilik çocuk oyuncağımı.heleki sana hakaret ettiyse hiç olmaz..

(bide bu konunun burda işi ne)

sinir hastası olması onunla çok zor bir hayata hazırlanman demek diyelim ki bunu kabul ediyorsun ama ben şahsen bana senin kalçaçıkıklığın var seninle dolaşmaktan utanıyorum diyen adama daha dönmem mümkün değil.allah vergisi bir şey bu ayrıca bunu kızdığı zaman söyleyen biri ilerde daha beterlerini de söyler.bence bu iş olmaz.

intiharı düşünücek, senin özüründen dolayı senden utanacak böyle bir kişiyle bence bundan sonra işin olmamalı...ilerde çok daha fazla üzülürsün...

pekı onu nasıl sogutabılırım :( abıısyle konustum bu iş olmaz dedım. bısey demedı.şimdide o bana msnde yazıyo ben yazmıyorum. off inş kendıne bısey yapmaz

Okurken hayret ettim Allahtan diğer arkadaşlar sağlıklı yorumlamışlar.... Yine de tekrar etmeden geçemeyeceğim:
Sinir hastası adam rahatsızlığınızdan utanmış... "Anlık öfkeyle" söylenmiş varsayabilirmişçesine ona meyilli gibi davranmışsınız...
Peki "intihar ederim" blöfüne neden aynı şekilde yaklaşmıyorsunuz?
Pekala farkındasınız ki anlık gelgitin önde gideni "intihar" numarasıdır... :mymeka: Evlenirseniz yarın bir gün "seni öldürürüm" der bu kez de ruhsal yaralarınızla uğraşırsınız... akannehir
Sinirsel sorunlarda "üzüm üzüme baka baka kararır". Yolunuza gidin, akça pakça kalın, kimsenin öleceği falan yok... :delphin:

Back
X