Kızlar yardımcı olurmusunuz ??? Damada saat için marka tavsiyesi bekliyorum !!!

serce_serce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2012
185
0
46
Ankara
Kızlar merhaba damada saat için hangi markaları önerirsiniz fiyatı önemli değil şık ve güzel olsun...Kaliteli olsun yardımcı olabılcek var mı ? Bir de resim ekleyebilirsin daha çok memnun olurum :)

Canım ilk senemizde ben ona swatch marka saat almıştım. Kendininde jeep marka saati vardı. Bu iki markadanda çok memnun daha tık demedi saatleri. Nişan içinde sözlüm tommy hilfiger marka kahverengi bir saat beğendi canım resminide ekliyorum. umarım yardımcı olabilmişimdir.

$IMG_0214.webp

Canım ilk senemizde ben ona swatch marka saat almıştım. Kendininde jeep marka saati vardı. Bu iki markadanda çok memnun daha tık demedi saatleri. Nişan içinde sözlüm tommy hilfiger marka kahverengi bir saat beğendi canım resminide ekliyorum. umarım yardımcı olabilmişimdir.

Eki Görüntüle 334756

cok tesekkür ederım canım yardımcı olduğun için sanırım bu en son beğendiği sat oluyor çok şık gerçekten ben özellikle derisinin kahverengi olmasını cok beğendimçok şık güle güle kullansın sevdiğin...

cok tesekkür ederım canım yardımcı olduğun için sanırım bu en son beğendiği sat oluyor çok şık gerçekten ben özellikle derisinin kahverengi olmasını cok beğendimçok şık güle güle kullansın sevdiğin...

rica ederim canım işe yaradıysa ne mutlu bana :) evet en son beğendiği saat kendisi beğendi ben karışmadım :) yoktu kahverengi saati hiç ondan kahve tercih etti canm çok tşk ederim bende :16:

Seiko marka hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar kalitelimidir ? Nasıldır ?

Canım Seiko, Tıssot ve benzeri saatlerin kalitesi tartışılmaz. Fiyat aralıkları ise çok geniştir. Camları kesinlikle çizilmez ve otomatik modelleri hakikaten ömürlüktür. Ancak, Piyasada çok fazla sahteleri var. İlk bakışta bire bir aynısı gibi görünür. Fiyatı orjinallerine göre çok uygundur. Görüntü tamamen aynıdır, ama içinde kullanılan makine ve cam sahtedir.
Yine de, orjinal olacak diye en pahalı satan yerden almamak lazım. Saat'in kar marjı çok yüksektir. Aynı saati 1800TL'ye de alabilirsin, 1200 TL'ye de. Fiyat araştırması ve pazarlık yapılmalı mutlaka.

Back
X