• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim şimdiden?

blue girls

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2021
124
36
48
32
4 buçuk aylık oğlum var burun hırıltılisi bir türlü geçmiyor doktora götürdük serum fizyolojik verdi damlatiyorum ama sulu sümük yok çekilmiyorda burnu sürekli hiril hiril tıkalı gibi sutumden bile damlattim iyilerinden burun fisfisi aldık oda iyi gelmiyor ne yapacağımi şaşırdım acaba başka bi nedende olabilir mi başka hastalik filan neden olabilir

4 buçuk aylık oğlum var burun hırıltılisi bir türlü geçmiyor doktora götürdük serum fizyolojik verdi damlatiyorum ama sulu sümük yok çekilmiyorda burnu sürekli hiril hiril tıkalı gibi sutumden bile damlattim iyilerinden burun fisfisi aldık oda iyi gelmiyor ne yapacağımi şaşırdım acaba başka bi nedende olabilir mi başka hastalik filan neden olabilir
Bu ara bütün çocuklar da var bu sorun grip yada nezle dışında bir sorun var gibi geliyorsa kulak burun boğaz dr da gidin alerjik rinit olabilir ama küçük ilaç yazmaz büyük ihtimalle

Geçen ay 3 hafta kadar hastaydı bebeğim, dediğiniz gibi aynı hırıltı. Şırınga ile yapmaya başladım Osman gönülal videosundaki gibi. Geçirmiyor, zamanla geçecek ama buna devam edin gün içinde.

benim arkadaşımın bebeği de doğuştan öyle. nefes alışı hırıltılı ama doktorlar bir sorun görmedi. arkadaşım da ekstra çaba harcamaz burnunu açmak için, kendi haline bıraktı. 11 aylık oldu bebişi ama hala öyle.

eğer doktor size de normal dediyse bu kadar endişelenmeyin, zamanla geçer herhalde. sürekli takıntılı şekilde burnuyla uğraşmak bebişi rahatsız edebilir. nefes almakta güçlük çekmiyorsa siz de kendi haline bırakın bence.

Back
X