Kızlar yardımınız gerek, size çok güveniyorum.

Not bi garipmis bana boyle bi not gelse sanirim sinirlenirdim. Ama sizin hosunuza gittyse ne ala tabiki. Nihayetinde maddi boyutu yuksek bi hediye degil hemen karsilik vermenizi gerektircek bi durum goremedim.

masallah 6 yillik iliskiyi evlilikle taclandirmissiniz, Rabbim ömür boyu mutlu mesut etsin, darisi tüm sevenlerin basina olsun =)

Merhabalar herkese,
Benimki aslında ne kadar dert sayılır bilemiyorum ama konular buraya açıldığında daha fazla ilgi görüyor gibi, editörler gerekli görürse ilgili yere taşırlar diye düşünüyorum.

Benim yaklaşık 1,5 aydır flört ettiğim biri var, kendisi çok ilgili çok sıcak bir beyefendi.
İnce düşünceli olduğunu da düşünüyorum. Tabii daha önce böyle bir erkekle pek karşılaşmadığım için azıcık nevrim döndü diyebilirim.

Şimdi konu şu; bu nazik beyefendi bana ev ayakkabısı göndermiş kargo ile, ve içinden çıkan notta da "ayaklarını ısıtmamı ister misin" yazıyor.
Ben de karşılığında bir hediye göndermeli miyim? Ki göndermem gerektiğini düşünüyorum fakat ne zaman göndersem daha doğru olur?
Bir de egosunu şişirmemek için nasıl davranmalıyım? Böyle güzel davranmaya devam etmesini nasıl sağlarım?

Yaşlarımızı yazayım da siz sormadan, ben 26 yaşındayım beyefendi 28 yaşında.
Şimdi bu harekete yapılacak tatlışlık belli. Güzel bi netflix akşamı organize edilir, atıştırmalıklardan güzel bi masa hazırlanır, kupalar doldurur, sevgili spor şık bi kıyafet ve onun hediyesi terliklerle karşılanır. Sevimli - romantik bi akşam geçirilir. :KK36:

Hi salaş - seksi bi karşılama da yapılabilir tabi aynı terliklerle, o aksamın gidişatını nasıl belirlendiginize bağlı. :KK8:

Şimdi bu harekete yapılacak tatlışlık belli. Güzel bi netflix akşamı organize edilir, atıştırmalıklardan güzel bi masa hazırlanır, kupalar doldurur, sevgili spor şık bi kıyafet ve onun hediyesi terliklerle karşılanır. Sevimli - romantik bi akşam geçirilir. :KK36:

Hi salaş - seksi bi karşılama da yapılabilir tabi aynı terliklerle, o aksamın gidişatını nasıl belirlendiginize bağlı. :KK8:
Peki ben bu akşam kocama böyle bi tatlışlık yapayım o zaman :-)
Çünkü şu an evliyiz :KK37:

Peki ben bu akşam kocama böyle bi tatlışlık yapayım o zaman :-)
Çünkü şu an evliyiz :KK37:
Aman Tanrım, 2014 konusuymuş ya :KK70: o dönem ne yapmıştınız sahi, dur ben bi konuyu okuyayım merak ettim.

Bugüne gelince, sevgili - koca fark etmez aşk karşılıklı tatlışlıklarla güzeel yapın gitsin :KK37:

Back
X