• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar yardımınıza ihtiyacım var.kilo (göbek)

merhaba;
kızlar yakın zaman da dugunum var 24 nisanda ve benim acil kilo vermem lazım.
sadece göbek fazlalıgım var gelınlık dıkımıne baslamak ıstıyorum ama tam kılo verdıgımde baslamak ıstıyorum yanı 1 ay ıcerısınde 4 kılo vermem falan lazım ınternette arastırdım degısık sular küpler olsun denedım spora gıtme vaktım yok cok yogun calısıyorum ama ınternette gorudum kadarıyla fıtpack toz var sızce nasıl bılen kullanan varmı ve bıde lıda hapını duydum ama hap olunca korkuttu benı fıkırlerınızı beklıyorum.

kilo vermek veya almak isteyen insan kalori sayimi yapacak
öyle mucizevi otlarla bitkilerle haplarla pek birsey olmaz ..olursada gecici olur sagliksiz olur

hapa gerek yok ebru şalli pilates dvdler var ona bakarak yap bak faydasını göreceksin iyi olur.
göbegin gitmesini 3 nedeni SPOR SPOR SPOR

kilo vermek veya almak isteyen insan kalori sayimi yapacak
öyle mucizevi otlarla bitkilerle haplarla pek birsey olmaz ..olursada gecici olur sagliksiz olur
dogru dıyosun ama benı gorsen dersınkı ne kadar zayıfsın taki göbegımı görene dek :) ve nısanlım bu durumdan sıkayetcı degıl onun yuzunden bu kadar kılo aldım belkıde surekle yemek yedırmelerınden ama ben gorsel olarak sınır olmaya basladım ve 100 kıloda alsam sadece gobekten alıyorum bunuda anlamıs degılım.dugun sonrası balayı bıkını falan bunları dusundukce stres oluyorum.

daha nisanda yani
ne hapları boşver
spor yap ekmek yeme şeker kullanma bol sebze meyveni tüket verirsin zaten
boy kilon kaç ki
squat yap

zatıflamanın ilacı olmaz önce bunu öğren:KK62:

eğer spora gitme vaktin yoksa kesinlikle dukan derim tek geçerim... ama hızlı kilo ver,yorum diye hergünü saf protein gibi yapma zararı var dengeli beslenmeye dikkat et dukan da sadece saf protein yok sebzeler vs.de var... dukan dengeli bir şekilde kilo verdiriyor ve acıkmıyorsun çünkü az ya kuralı yok

hapa gerek yok ebru şalli pilates dvdler var ona bakarak yap bak faydasını göreceksin iyi olur.
göbegin gitmesini 3 nedeni SPOR SPOR SPOR
1 ayda cabukcak kılo verdırırmı topum var plates lastıgı falan sporlada cok cabuk kılo veren ınsan degılım denedım cokk surem cok kısıtlı.

daha nisanda yani
ne hapları boşver
spor yap ekmek yeme şeker kullanma bol sebze meyveni tüket verirsin zaten
boy kilon kaç ki
1.67 boyum kılom 58 ama kılomdan genel olarak sıkayetcı degılım ılk defa busene boyle oldum 54 ten fazla olmazdı nasıl yaptım kendıme boyle bısey bılmıyorum sadece sıkayetım gobek.

zatıflamanın ilacı olmaz önce bunu öğren:KK62:

eğer spora gitme vaktin yoksa kesinlikle dukan derim tek geçerim... ama hızlı kilo ver,yorum diye hergünü saf protein gibi yapma zararı var dengeli beslenmeye dikkat et dukan da sadece saf protein yok sebzeler vs.de var... dukan dengeli bir şekilde kilo verdiriyor ve acıkmıyorsun çünkü az ya kuralı yok
dukan nedır acaba? nasıl temın ederımkı

Ben çok zayıfım ama göbeğim çıkıyor sürekli. Bekarken plates yapıyordum kesinlikle faydası oluyor.

kusura bakma ben dukan diyetine önermiyorum. bi arkadaşim dukan diyeti yaptı ölümden döndü. bu tür diyetlere güvenmiyorum spor daha sağlıklı sadece karbonhidrattan uzak durcaksin karbonhidrat dediğim un şeker tuz yok.

1.67 boyum kılom 58 ama kılomdan genel olarak sıkayetcı degılım ılk defa busene boyle oldum 54 ten fazla olmazdı nasıl yaptım kendıme boyle bısey bılmıyorum sadece sıkayetım gobek.
benim 169 a 54 kiloyum
ama bende de göbek var
kilo alınıyor yaş ilerledikcede metabolizma yavaşladığı için
sen 25 yaşındaymışın
ekmeği falan kesersen rahat verirsin

benim 169 a 54 kiloyum
ama bende de göbek var
kilo alınıyor yaş ilerledikcede metabolizma yavaşladığı için
sen 25 yaşındaymışın
ekmeği falan kesersen rahat verirsin
bence fazlada stres yapıyorum heralde yemın ederım stresten kılo alan benımdır.tesekkkur ederım.

Back
X