- 5 Ocak 2016
- 45
- 16
- 3
- 34
- Konu Sahibi damla_uras
merhaba;
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba;merhaba;
dogru dıyosun ama benı gorsen dersınkı ne kadar zayıfsın taki göbegımı görene dek :) ve nısanlım bu durumdan sıkayetcı degıl onun yuzunden bu kadar kılo aldım belkıde surekle yemek yedırmelerınden ama ben gorsel olarak sınır olmaya basladım ve 100 kıloda alsam sadece gobekten alıyorum bunuda anlamıs degılım.dugun sonrası balayı bıkını falan bunları dusundukce stres oluyorum.kilo vermek veya almak isteyen insan kalori sayimi yapacak
öyle mucizevi otlarla bitkilerle haplarla pek birsey olmaz ..olursada gecici olur sagliksiz olur
1 ayda cabukcak kılo verdırırmı topum var plates lastıgı falan sporlada cok cabuk kılo veren ınsan degılım denedım cokk surem cok kısıtlı.hapa gerek yok ebru şalli pilates dvdler var ona bakarak yap bak faydasını göreceksin iyi olur.
göbegin gitmesini 3 nedeni SPOR SPOR SPOR
1.67 boyum kılom 58 ama kılomdan genel olarak sıkayetcı degılım ılk defa busene boyle oldum 54 ten fazla olmazdı nasıl yaptım kendıme boyle bısey bılmıyorum sadece sıkayetım gobek.daha nisanda yani
ne hapları boşver
spor yap ekmek yeme şeker kullanma bol sebze meyveni tüket verirsin zaten
boy kilon kaç ki
dukan nedır acaba? nasıl temın ederımkızatıflamanın ilacı olmaz önce bunu öğren
eğer spora gitme vaktin yoksa kesinlikle dukan derim tek geçerim... ama hızlı kilo ver,yorum diye hergünü saf protein gibi yapma zararı var dengeli beslenmeye dikkat et dukan da sadece saf protein yok sebzeler vs.de var... dukan dengeli bir şekilde kilo verdiriyor ve acıkmıyorsun çünkü az ya kuralı yok
dvd lernden bakarak yapıyosun dımı tamm denıcem bunu tesekkur ederım.Ben çok zayıfım ama göbeğim çıkıyor sürekli. Bekarken plates yapıyordum kesinlikle faydası oluyor.
benim 169 a 54 kiloyum1.67 boyum kılom 58 ama kılomdan genel olarak sıkayetcı degılım ılk defa busene boyle oldum 54 ten fazla olmazdı nasıl yaptım kendıme boyle bısey bılmıyorum sadece sıkayetım gobek.
bence fazlada stres yapıyorum heralde yemın ederım stresten kılo alan benımdır.tesekkkur ederım.benim 169 a 54 kiloyum
ama bende de göbek var
kilo alınıyor yaş ilerledikcede metabolizma yavaşladığı için
sen 25 yaşındaymışın
ekmeği falan kesersen rahat verirsin
mekık cekmenın zamanı geldı yanısporsuz karın gitmez. 4 kilo versende bıngıl bıngıl olur.