kızlar yardımınıza ihtiyacım var.kilo (göbek)

Ac kalarak veriliyo o
Yemiceksin bildigin ac gezcen

ayva gobegı gıbı okadar kucuk degıl:) belkıde hayatımda ılk defa kılo aldım dıye bu kadar rahatsızım 1.67 boy kılom normal de 54 gecmezdı ama 58 goruyorum artık

Ayda 4 kilo verilmeyecek bir kilo değil. İlaca milaca gerek yok; sadece rafine şeker ve ekmek yemeyip günde yarım saat yürüyerek rahatlıkla verirsin o kiloyu. Ama bunun tamamını göbekten vereyim diyorsan sırf o bölgeye yönelik egzersiz yapmal8sın. Video var pekçok bununla ilgili.

goji bery duymusmuydun?? bn onu deniyecegm

Zayıflıcam diye düğün öncesi saglığını bozma. Ekmeği şekeri kes yavaş yavaş verirsin. Farzedelim veremedin zaten gelinliğin kendinden korseli olursa hiç bir çıkıntı olmaz. Aytıca son hafta dahi gelinlikte daraltma yapabiliyorlar.

Diyetisyene gidip diyet yazdırın.Leslie Sansone diye bir bayanın evde yürüme diye bir programı var.Cok faydalı

Yoğurt olayını ben de duymuştum şu sıralar ben de başlicam sanırım :) konuna dalmak gibi olucak çok pardon, ama benim de basen sorunum var yani bacaklarım vücuduma göre biraz kalın ve hayatım diyet yapmak için fazla düzensiz

Yazıldı mı bilmiyorum. Yoğurt kürü yap. Benim gelinliğim 1 ayda 2 kez daraldı. O koşturmacadan zaten kilo veriliyor.

tesekkurler bunu paylastigin icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…