kızlar yardımınıza ihtiyacım var

Merhaba benimde pko sorunum var yasmin yazdı doktor fakat daha reşit olmadığım ve ilerde bi sıkıntı yaratabilme olasılığı olduğunu söyleyip ailem kullanmamı istemedi bana bu konuda biraz bilgi verebilir misiniz

doğum kontrol hapının reşitlikle bir alakası yok. ailen doktordan iyi bilemez. akıllarına takılan bir şey varsa başka bir doktora götürsünler muhakkak.

Cok tesekkurler cogu kisiye kan tahlili yapmiyorlar sanirim.

doğum kontrol hapının reşitlikle bir alakası yok. ailen doktordan iyi bilemez. akıllarına takılan bir şey varsa başka bir doktora götürsünler muhakkak.
Teşekkür ederim reşitlikten kastım ailem izin vermediği için ben kullanamadım onu anlatmaya çalıştım orada tabiiki ilacın öyle bi kuralı olmadığını biliyorum..

Teşekkür ederim reşitlikten kastım ailem izin vermediği için ben kullanamadım onu anlatmaya çalıştım orada tabiiki ilacın öyle bi kuralı olmadığını biliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…