Kızlar Yardımınıza ihtiyacım var

Koca kaçımıyor evet istesem şimdiye evlenirdim. . Bu tercih meselesi yine saolun.. hiç bir hata karşılıksız değildir .. iyi geceler. .

Sozlun çok hakli bence. Ailenle gitmen neysede yabancı bir kişinin sizin yanınızda ne isi var ki. Empati kur eğer sözlün yabancı bir kızla denize gitse ve sen saatlerce haber alamasan ondan. Babana soyledigi laflarda sinir den dir.

Uzman çavuş olmuş diye cümle alemin sarrafı olduğunu sanıyor sanırım erkek arkadaşın. Yanında baban varken ona ne oluyor madem o kalıpta bi erkekse babanın evindesin sen hala ona laf düşmez.

3 aylık ilişkide işi resmiyete dökmenizden olmuş bunlar bence. Arayıp sormayın, dönerse senindir.

Ne bicim evlatlarsiniz... babama biri laf soyleyecek... birak 3 aylik iliski 3 yillik kocamin bile burnundan getiririm ki boyle bisey diyemez... bu yasiniza kadar size bisey olmadi 3 aylik adam sizi koruma altina aldi oylemiii... yazik

Bak canım 3 aylık sevgiliye baba satılmaz, benim babamla aramda pek iyi değildir ama asla kimseye laf söyletmem onun hakkında, :19: Baban seni biyere yolladığı çocuğa güveniyormuşki yollamış, emin ol baban erkekleri ondan iyi tanıyordur, kaldıki senin bu sevgilide ciddi sorunlar var belliki, kendini vaz geçilmez sanıyor gibi.. Sakın ne baban için ne annen hakkında menfii konuşturma, evlenirsen o kişiyle ciddi sorunlar yaşarsın..

Öncelikle merhaba değerli üyeler;

3 aylık bir ilişkim var. Kismetse bayramdan sonra söz kescez aileler tanisti. Ankaralı ve benim bulunduğum memlekette uzman cavuş. Aramızda 4 yaş var, benden büyük kısacası. .

Şuan izin nedeniyle ailesinin yanında, 15 gün sonra kismetse gelecek.

Sikintim şu bugün babam erkek kardeşim ve ben denize gittik. O ara kardeşim benimkininev arkarkadaşınıda araması istedi babamdan ve babam aradi . Bu ev arkadaşı dediğim şahıs benden 5 yas küçük toy bir delikanlı kardeşim gibi, o da bizimle geldi plansız oldu bende telefonda benimkini söyleyince kıyameti kopardi .. plaja gittiğimizde telefonun cekmed8 ve ben o üzülmesin diye denize dahi girmedim. Aslında toplam 2 saat falan kaldık. Şiddetli bir yağmur başladı.

Daha sonra Babam evden getirdiği şu şişelerini doldurmak için dağ yolunda bir saat oyaladı bizi. Tabi telimde cekmiyor. Benimki whatsaptan yazmış bir sürü msj atmış fakat bunlar bana gelmedi . Biraz üsüttüğümden dolayi babamla ikimiz hastaneye geçtik serum taktılar.

Sonrasında eve geldik ve erkek arkadaşım aradı nasıl sınırlı bağırıp çağırıyor .. baban nasıl bir adam ki yabancı bir erkekle seni denize getiriyor.

Bana sıra gelince namus bekçiliği yapıyor . Bu nasıl bir ikilemdir dedi bir sürü saydı. Ve ben denizdeyken annemi aramış aynı şeyleri anneme de ifade etmiş ve annem ona hak vermiş. Eve gelince beni bir güzel azarlar.

Bana güvenmediğini ve kafasında soru işaretleri olduğunu dile getirdi.

Çok canını yaktığı hiç bu kadar canı yanmadığını ve bütün gün evden çıkmadığını ifade etti.

Bense Özür Diledim ama umursamadı iyi akşamlar diyip telefonu kapadı.

Bende whatsaptan güzel mesajlar yazdım gönlünü almaya çalıştım ama cevap yok.

Nuh diyor peygamber demiyor. Empati kuruyorum ama hatam tam olarak ne bulamıyorum . Lütfen bana o değerli düşüncelerinizi söyleyin .

Sizce ne yapıp gönlünü almalıyım ?

babanın yanındasın.. baban kimin senin yanında olup olamayacağını 3 aylık sevgilin kadar bilemiyor muymuş?

babanı ne sanıyor sevgilin.. o bilmiyor mu kızının iyiliğini..

bi de 3 aylık sevgiliniz annenizi arayıp sizi babanızı şikayet ediyor.. evlerden ırak..

o üzülmesin diye denize girmemeniz nasıl bir lütuf onu da anlamadım..

siz kendinizi bilmiyor musunuz? o ne düşünürse o mu yaşanıyor???

nasıl gönlünü alayım demişsiniz??? tam olarak ne için gönlünü alacaksınız??? ne yaptınız??? ben anlamadım.

telefona cevap veremeyip merakta bırakmışsınız elde olmayan sebeplerden bunun için gönül alınmalı mı? walla anlamadım sizi..

Çok haklısınız ama babamda ondan altta kalır değil çok çektirdi ona çok. . Bir türlü bir askere vermek istemiyor beni ..

3 aydır sevgilisiniz bayramdan sonra söz var. ne çektirdi babanız ona? merak ettim.. kimi askere kimi ona kimi buna vermek istemez babadır bi düşüncesi vardır.. sonuçta tamam demiş.. daha ne yapsın.. babanız için söylediklerini duysa kesin vermez o ayrı.. haklı da olur..

Bi bakıma haklı olabilir bnde kıskanırdım. 5 yaş küçük kardeşim gbi flnda anlamazdım walla. Ona bakarsan sende sözlünden 4 yas küçüksün. sözlünün tek hatası babana dil uzatmak olmuş. Namus bekcısı vs falan.. Savundugu konuda haklı ama senın babanı irdeleme yargılama hakkına sahip değil.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Iliskinin gidişatı vs için yorum yapmayacağım sinir fevrilik vs duzelmeyecek bir sey degil ama siz siz olun Paşanın oğlu sa olsa ailenize laf soyletmeyin nasıl başlarsa oyle gidiyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hepinize teşekkür ederim .. yıkıcı yorum yapanlara da burda birsey paylaşmaya cekiniriz oldum.. ben babam için dünyayı yakarım kaldıki bunu sorgulamak haddini ze değil .. ve babamdan Özür dilemekten bu iş zaten olmayacak.. hiç gözü kara aşık olmadım ve ailem için çok adam sildim solerim de.. el oğlu bulunur ama ana baba bulunmaz.. soru sorun yargılamadan önce hala üzüyorum sıkıntıdan anlamayan yaşasın aynısını o zmn empati yaparız .. Eğer amacınız posta koymaksa onu bende yapabilirim. . Amaç Yapıcılık yıkıcı olmak değil. . Haa ben sinirliyim agresifim beceremem diyosaniz rica ederim hiç bir kelam etmeyin.. Üstelik bütün yorumları okumadan asla asla yazmayin .. şimdi o rahat yataklarınizda mışıl mışıl uyuyun.. benden mutsuz olanlara selam olsun..

Zezem yapici olması gereken kişi sen değil sevgilin .. Suan sen yapici olursan fayda değil zarar görürsün anlamadigin nokta bu.... yapici ol iki gune barisin ya sonra ??? Sevgilin buraya konu acsaydi kiz arkadasimi kiskanip şöyle dedim anasina babasina diye alacagi cevaplar bunlardan farksiz olmazdi doğru bir çünkü...

Annenin damat kizima iyi davransin diye kocasini birakip elin oğlunun lafina bakmasi çok yakisiksiz... Ayni şekilde sevgilim haksız sayilmaz demen de doğru değil.. Baban damata cektiriyor diye babana saygisizlik etme hakkini elde etmiş olmuyor..

Tüm bunlar duzelmezse iki gun sonra mutlu olabilirsin kimse mutsuz ol diye ugrasmiyor ama evlenince yasayacaklarini tahmin etmek zor degil ...

İnsallah her şey gönlüne gore olur..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yuhhh babana resmen şey muamelesi yapmis!! Cok sinirlendim su an. Baban varken yaninda kime ne!!!

Bir de simdiden ailene dil uzatiyorsa ileride cok sorun olur...

Bence pesinde kosma. Hatali olan o.
Iyi dusun...

Hatasını anladı ... Özür diledi ve kabullendi yanlisini. . Yorumlarınız için sağolun .. kocaman bir çiçekle sabaha uyandım. . ;)

Hatasını anladı ... Özür diledi ve kabullendi yanlisini. . Yorumlarınız için sağolun .. kocaman bir çiçekle sabaha uyandım. . ;)

Bazen (cok asikken) cevremizdekilerin dediklerini goremiyoruz.
Umarim mutlu olursunuz.

Kesinlikle ama çok aşık deilim .. ve o cidden çok aşık bunu biliyorum. .

Back
X