Kızlar yardımlarınıza ihtiyacım var ne yapmalıyım

Bizde niye hap almadın diyoruz madem adamın içine şeyaptığını anladın

evlenirsiniz olur biter o zaman ,nasıl yardımcı olabileceğimizi bizden neyi öğrenmek istediğinizi anlayamadım ben.:KK20:
Hamile kalır miyim diye soruyorum ilk kez ilişki yaşadım ve hiç ağrım falan olmadı kan bile gelmedi ella kullanamam bunun için doktora gittim bana çok riskli dedi kalabilirsinde bekle dedi kalmaktan korkuyorum okul içinde evlenmelimiyim karar da vermedim :((((

Sozlumle ilişkiye girdik.sadece seviyoduk ve ilk defa oldu bu .içime boşaldı iki kez ve bana boşalmadım dedi ve beni tersledi ama bosaldigini biliyorum. Bana bişe olmaz dedi ilk defadan çocuk mu olur dedi.hamile kalmak istemiyorum ve adet günume iki hafta kala birlikte olduk yani 12.03.2016 ve adet günüm 28.03.2016 olucam :KK43:( OKUL varken çocuk istemiyorum ve okulun bitmesini bekliyoruz .hamile kalırsam aldırmak istemiyorum napmaliyim sizce
Adetine 2 hafta kala ilişkiye girdiyseniz ve içine boşaldıysa hamile kalma olasılığın çok yüksek,tam da yumurtlama dönemine denk gelir,bunu bilmiyor olamazsın değil mi,bal gibide biliyorsun.Hamile kalırsan ve aldırmak istemiyorsan ne yapacaksın,doğuracaksın, varmı aklına gelen başka seçenek?

bunun için doktora gidip ne dedin çok merak ettim ve doktor neden riskli dedi ?

Hamile kalır miyim diye soruyorum ilk kez ilişki yaşadım ve hiç ağrım falan olmadı kan bile gelmedi ella kullanamam bunun için doktora gittim bana çok riskli dedi kalabilirsinde bekle dedi kalmaktan korkuyorum okul içinde evlenmelimiyim karar da vermedim :KK43:(((

tek bir ilişkiden hamile kalan çok kişi var,verdiğiniz tarihlerde de hamile kalma ihtimali yüksek görünüyor.beklemekten başka yapacak bir şey yok.yaklaşık 10 -15 gün sonra belli olur hamile olup olmadığınız.

Hamile kalır miyim diye soruyorum ilk kez ilişki yaşadım ve hiç ağrım falan olmadı kan bile gelmedi ella kullanamam bunun için doktora gittim bana çok riskli dedi kalabilirsinde bekle dedi kalmaktan korkuyorum okul içinde evlenmelimiyim karar da vermedim :KK43:(((
Yani sadece açtığınız konuya cevap verip konu dışına çıkmak istemiyorum ama cidden dalgamı geçiyorsunuz?Nereden bilelim biz hamile kalırmısınız kalmazmısınız,Allah bilir orasını.Alttan alttan vermeye çalıştığınız mesaj acaba bakireliğim bozuldumu mesajı ama birincisi hamile kalmak için bekaretin bozulması şart değildir kaldı ki içinize boşalmış,ikincisi doktora gittiyseniz o söylemedimi bekaret yada bize sorduğunuz bu konuyla ilgili birşeyler.Üçüncüsü madem sonradan altından kalkamayacağınız şeyler yapıyorsunuz lütfen prezervatif kullanın bir daha ki sefere.:KK66:

Son düzenleme:
Sozlumle ilişkiye girdik.sadece seviyoduk ve ilk defa oldu bu .içime boşaldı iki kez ve bana boşalmadım dedi ve beni tersledi ama bosaldigini biliyorum. Bana bişe olmaz dedi ilk defadan çocuk mu olur dedi.hamile kalmak istemiyorum ve adet günume iki hafta kala birlikte olduk yani 12.03.2016 ve adet günüm 28.03.2016 olucam :KK43:( OKUL varken çocuk istemiyorum ve okulun bitmesini bekliyoruz .hamile kalırsam aldırmak istemiyorum napmaliyim sizce
ertesı gun hapı al hemen..

İnşallah birşey olmamıştır canım, olduysada artık sözlün ile beraber makul bir çözüm bulursunuz maalesef bu hayatta herşey istediğimiz gibi olmuyor canım. Allah yar ve yardımcınız olsun

kız 3 yıllık kocam ben bile anlamıyorum bazen dolup boşaldığını sen nerden anladın hemen...

İnşallah birşey olmamıştır canım, olduysada artık sözlün ile beraber makul bir çözüm bulursunuz maalesef bu hayatta herşey istediğimiz gibi olmuyor canım. Allah yar ve yardımcınız olsun
Öyle dusunuyoruz teşekkürler yinede canım umarım olmamıştır bekliyorum bende

kız 3 yıllık kocam ben bile anlamıyorum bazen dolup boşaldığını sen nerden anladın hemen...
Öyle hissediyorum. Ilkinde anlamadım ama ikincisindede aynı şey olunca dedim kesin içime geldi neyse allah yardimcim olsun

Back
X