prettywitch Hakk,Vedûd,Tevvâb,Selām, Kayıtlı Üye Katılım 13 Ekim 2009 Mesajlar 1.371 Emoji Skoru 12 Puanlar 158 20 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi prettywitch #1 mrb kızlar saçımı boyatmaya karar verdim siteye foto ekleyemeyeceğim için profilime ekleyeceğim bakabilirsiniz. yarın boyatmayı düşünüyorum. sizce renk nasıl fikrinizi almak istiyorum
mrb kızlar saçımı boyatmaya karar verdim siteye foto ekleyemeyeceğim için profilime ekleyeceğim bakabilirsiniz. yarın boyatmayı düşünüyorum. sizce renk nasıl fikrinizi almak istiyorum
prettywitch Hakk,Vedûd,Tevvâb,Selām, Kayıtlı Üye Katılım 13 Ekim 2009 Mesajlar 1.371 Emoji Skoru 12 Puanlar 158 20 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi prettywitch #2 ekledim görüşlerinizi bekliyorum kızlar bu arada rengin ismi bakır karemel miş fotosunu cektim kuaförün görmesi için gösterip öyle boyatıcam
ekledim görüşlerinizi bekliyorum kızlar bu arada rengin ismi bakır karemel miş fotosunu cektim kuaförün görmesi için gösterip öyle boyatıcam
prettywitch Hakk,Vedûd,Tevvâb,Selām, Kayıtlı Üye Katılım 13 Ekim 2009 Mesajlar 1.371 Emoji Skoru 12 Puanlar 158 20 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi prettywitch #3 bu arada beyaz tenliyim ve ela gözlüyüm saç ile göz uyumu önemli diye duymuştum sizce olur mu
ht2nor Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 13 Nisan 2008 Mesajlar 378 Emoji Skoru 4 Puanlar 96 Yer Diğer 20 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi prettywitch #4 olmaz mı muhteşem olur bence.. Kuaför istediğin rengi tutturursa tamamdır zemuszemus... Boyattıktan sonra foto ekle ok?
olmaz mı muhteşem olur bence.. Kuaför istediğin rengi tutturursa tamamdır zemuszemus... Boyattıktan sonra foto ekle ok?
prettywitch Hakk,Vedûd,Tevvâb,Selām, Kayıtlı Üye Katılım 13 Ekim 2009 Mesajlar 1.371 Emoji Skoru 12 Puanlar 158 20 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi prettywitch #5 kızlar foto ekliyorum saçımı boyattım