- 29 Nisan 2025
- 83
- 12
- 3
- 22
- Konu Sahibi Hayalimin yolunda
-
Test yap bidaha bence umutlandirmak istemem ama yerleşme kanaması gibi bişe olmuş bende adete 5 gün kala pembe akıntı ile umutlanmıştım öylede olduKimse yok muuu
Yarın sabah ilk idrarla yapıcam inşallah öyledir 2 yıldır istiyoruz inşallah pozitifi görmek nasip olurTest yap bidaha bence umutlandirmak istemem ama yerleşme kanaması gibi bişe olmuş bende adete 5 gün kala pembe akıntı ile umutlanmıştım öylede oldu
Test yap bence bende adete 9 gün kala aynı şeyi yaşadım yerleşme kanamasıymışÖncelikle merhaba kızlar bu ay önce femara kullandım sonra yumurtam istediğimiz boyuta gelince çatlatma iğnesi vuruldum ve sonrasında duphaston kullandım regl günümden bi gün sonra siyaha yakın renkte kanamam oldu dün de atnı şekilde bugün de açık kahveye döndü hatta azalıyo bitiyomuş gibi normalde kıpkırmızı olur sadece bitimine doğru kahve akıntı olur hiç böyle bişey yaşamadım yumurtlamadan iğneden sonra 10 gün filan kasık sızısı yaşamıştım bikaç gün önce de ağrım vardı biraz önce de iğne batması gibi sızılar yaşadım ve kısa sürdü geçti belimde biraz ağrı var ama belki yorgunluktandır doktorumla görüştüm test yaptın mı dedi regl günümden bi gün önce yapmıştım negatifti sonra da kanama olunca regl oldum dedim ve tekrarlamadım sizce gebelik olabilir mi benzer şeyler yaşayan var mı yardımcı olur musunuz
Allah gönlüne göre versin inşallah burayada at testini adetin ne zmaan böyle oldu pekiYarın sabah ilk idrarla yapıcam inşallah öyledir 2 yıldır istiyoruz inşallah pozitifi görmek nasip olur
Evet yarın sabah yapıcam umarım benimde öyledir sevindim sizin adınızaTest yap bence bende adete 9 gün kala aynı şeyi yaşadım yerleşme kanamasıymış
Amin inşallahAllah gönlüne göre versin inşallah burayada at testini adetin ne zmaan böyle oldu peki
Adetinizin geçmesini bekleyin benceEvet yarın sabah yapıcam umarım benimde öyledir sevindim sizin adınıza
Amin inşallah bizede söyleAmin inşallah
Normalde pazartesi regl olmam gerekiyodu salı bu durum oldu şuanda da kesilmiş gibi devam etmedi bakalım inşallah yarına hayırlı sonuçları görürüm
Beklenen adet tarihim pazartesiydi geçti zatenAdetinizin geçmesini bekleyin bence
İnşallah istediğiniz sonucu alacaksınızBeklenen adet tarihim pazartesiydi geçti zaten
İnşallah daha önce hiç böyle bişey yaşamamıştım ama hep üzüldüğüm için dedim hayırlısı anca sökülecektir takma kafana akışına bırak dedim 3. gün böyle olunca ve nerdeyse devamı gelmeyince doktoruma yazdım testi tekrarlayın dedi yarın sabah inşallah beklediğim haberi alacağım teşekkür ederim çok aminnnnnİnşallah istediğiniz sonucu alacaksınız
İnşallah daha önce hiç böyle bişey yaşamamıştım ama hep üzüldüğüm için dedim hayırlısı anca sökülecektir takma kafana akışına bırak dedim 3. gün böyle olunca ve nerdeyse devamı gelmeyince doktoruma yazdım testi tekrarlayın dedi yarın sabah inşallah beklediğim haberi alacağım teşekkür ederim çok aminnnnn
Markalari neler testlerinKizlar Bakn hele birinde çıktı pozitif biri negatif sonuç nedir
Biri oncamed galiba diğeri eczane çıkan normal çıkmayan eczane testiMarkalari neler testlerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?