kizlar yardimm lutfen ingaaa

Dumaaam ayrıca da her konu ıcın bır bolum mevcut zaten bdv ye sınek dıskılamasını gordunuz mu dıye konu acılması sacma degıl mı mıllet bu bolumu derdını yazıyo,bunu merak edıyosa madem soru sorulan baska bolume yada nete yazıp arastırsın bız evet gorduk desek ne olacak kı

Bende şahit olmuştum bir keresinde.. Sakin olun, herşey yolunda

Arkadaşlar biraz önceki mesajlarına baktım da takıntı sorunu varmış çok fazla sanırım ondan dolayı açtı konuyu.

Kucuk cocuklarim var evet misafirlikde fark ettim ama aynisini kendi evimdede gordun
hepiniz ne kadar da on yargilisiniz ben zararlimi bunlar ne yapmam lazim nasil dikkat etmem.lazim belki daha once goren olmuadur biliyordur diye yazdim konularima bakarsaniz biraz takintili bir yapim var zaten boceklerden cok korkarim..

dalga gecmek icin konu acacak degilim size gote dert olmayabilir bana herkesin sorunz kendine buyukdur yorumlari firsat bulamadigimdan erken okuyamadim okudukdan sonrada uzuldum dalga gecmisinuz resmen

Bence o sinegin hemen esinden bosanmasi gerekiyor hemen! Ne o öyle, disi sinek uzanmis parkelere dogum yapiyor, ama erkek sinek ortalarda yok?
Canim sizede ūzüldüm, kolay degil, ingaa ingaa aglayacak kadar var. Buda gecer insallah rabbim hepimizin hakkinda hayirlisini nasip etsin......

Evet haklısın ama konu sahibi cevap yazmış canım. Küçük çocuklarının olduğunu ve kendi evinde de gördüğünü, biraz takıntılı olduğunu ve endişelendiğini yazmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…