Kizlar yardımmm lütfen

Yarın bi gün ayrılmayacakları ihtimalini kimse düşünmüyor şaşırtıcı bence uygun değil

Endişelerinde haklısın. Ben de olsam babasına nişanlısıyla aynı evde kalabilmek için yalan söyleyen geline hoş bakmazdım. Ne kadar masum olursa niyeti gelin ata binmiş ya nasip demiş, iyiliği için alet olmayın. Kutlamalarını yapıp size gelsin, bi tek ona destek olabilirsiniz.

A Ayparcamm59 ,

Kardeşinizdir eğlensin gençliğini yaşasın istersiniz elbette ama yalana ortak olmayın bence, dünyanın binbir türlü hali var, herşeyi bir kenara bırakın velev ki yedikleri pastadan zehirlendiler, evde bir kaza yaşandı, ne olacak?

Olmaz olmaz demeyin, seneler önce uzaktan bir akrabamın kızı arkadaşlarıyla yaptıkları bir parti de zehirlenerek öldü aile kahroldu, gençlik güzel birşey, kanı kaynar ama gizli kapaklı olmaz böyle şeyler, madem nişanlısının ailesi o kadar iyi niyetli ve kalmasında ısrarcı o zaman izin alma işini sizin üstünüze yıkmayacak kimse, kal diyenler arayıp babadan izin isteyecek, izin istemiyorlarsa yarın bu kız onların evine gelin gidince sen babana bile yalan söyleyip bizde kalmak için can atıyordun deyiverirler maalesef :KK43:

Cook haklısınız zaten bende kardeşimle konuşup ikna ettim.

Back
X