- 10 Ocak 2024
- 62
- 11
- 8
- 30
- Konu Sahibi birumutturyasamak122
-
Benim beyaz akıntım var hayırlısı canım haber verValla işte Bnm dün beyaz lekelenme oldu yani hissettim bu sabah yaptığım da çok silik bir çizgi oluştu yarın bende gidecem hayırlısı bakalım
Tmm Cnm yarın akşama haber ederimBenim beyaz akıntım var hayırlısı canım haber ver
Cnm bnmde bu sabah Bi lekelenmem var amaBenim beyaz akıntım var hayırlısı canım haber ver
Cnm ultrasonda çıkmadıBenim beyaz akıntım var hayırlısı canım haber ver
Benim beyaz akıntım var hayırlısı canım
Cnm bu arada az önce hastaneden geldikten test yaptım silik çıktı ama adet mi lekenme bilmiyorum Birşey geldi
Bu 4 lü fotoğraftakiler Bi hafta önce ki yani adetten önce ki yaptıklarım
Öbür tekte 2 gün önce yaptığım
Valla ya bu Adetimin Üstüne GörecemKandada çıkmamış yani bilmiyorum canım bu zamana kadar çıkması gerekirdi sanki
Ben 22 gün gecikmeden sonra öğrendim hamileliğimiKızlar merhaba ben adet gecikmesinin 9. Günümdeyim 2 gün önce kan vermiştim 0.2 çıkmıştı öncesinde evde test yaprım pozitif ti, ama hala adet olmadım herhangi bi sıkıntı yok 4 aydır düzenli oluyordum sizce kan testini tekrarlamalımıyım? Evde gebelik testimde var bir tane kanda çıkmadıpı için kullanmadın onu ama çok garip hiç regl belirtin de yok sadece göğüs hassasiyetim var
meraba bnm testımıde yorumlarmsnzHemen çıktıysa var gibi duruyor gebelik evet. Hayalet falan da değil gayet belli :)
Merhabaa sizde küçük testte gördüm de büyükte göremedimmeraba bnm testımıde yorumlarmsnz
kucuk testte ne gordunuzMerhabaa sizde küçük testte gördüm de büyükte göremedim
Çizgi? :))kucuk testte ne gordunuz
pozıtıfmıÇizgi? :))
pozıtıfmı bıde ılk attgım testenmı bahsedıyorsunuzÇizgi? :))
Sabah sabah körleşmişim pardon şimdi daha net baktım, evet pozitif olabilecek bi çizgi görüyorum ama çok silik tabii net değil, gecikti mi adetinizpozıtıfmı bıde ılk attgım testenmı bahsedıyorsunuz
hastaSabah sabah körleşmişim pardon şimdi daha net baktım, evet pozitif olabilecek bi çizgi görüyorum ama çok silik tabii net değil, gecikti mi adetiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?