- 19 Aralık 2023
- 113
- -12
- 18
- 25
- Konu Sahibi birumutturyasamak122
-
Aynen valla sabahı bekleyim Mi beklemeyim Mi düşünüyorum sabırsızlanıyorumTest bana dayanmıyor
Sabahı bekle hatta ben pazartesi yapcamAynen valla sabahı bekleyim Mi beklemeyim Mi düşünüyorum sabırsızlanıyorum
Ben aldığım da 3 4 tane alıyorum
Yarın ikinizdende sonuç bekliyorum kızlar inşallah Allah aradığımızı bulmuş olmanın huzurunu verir bize ve herkese :)Test bana dayanmıyor
İnşAllah cnmYarın ikinizdende sonuç bekliyorum kızlar inşallah Allah aradığımızı bulmuş olmanın huzurunu verir bize ve herkese :)
AminnYarın ikinizdende sonuç bekliyorum kızlar inşallah Allah aradığımızı bulmuş olmanın huzurunu verir bize ve herkese :)
Günaydın Kızlar Az önce Yaptım çok Silik çizgi çıktıYarın ikinizdende sonuç bekliyorum kızlar inşallah Allah aradığımızı bulmuş olmanın huzurunu verir bize ve herkese :)
Yarın ikinizdende sonuç bekliyorum kızlar inşallah Allah aradığımızı bulmuş olmanın huzurunu verir bize ve herkese :)
Yaptın Mı TestiniTest bana dayanmıyor
Günaydın canım evet gördüm çizgiyi hemen mi çıktıGünaydın Kızlar Az önce Yaptım çok Silik çizgi çıktı
İlk 5 6 dakika da çıktı önce tekti sonra silik oluştu ve gittikçe koyuya dönüyorGünaydın canım evet gördüm çizgiyi hemen mi çıktı
Güzelİlk 5 6 dakika da çıktı önce tekti sonra silik oluştu ve gittikçe koyuya dönüyor
İnşAllah sabah ilk testi mi yapıcam diyeGüzelo zaman pazartesi kesin doktora umarım kanda çıkar artık
Yaptın Mı Testini
Valla Bn Göremedim tek çizgi görüyorumSilik bi çizgi var sanki tam anlayamadım
Anladım canım. Sen daha önceki gebeliğinde yerleşme kanaması yaşadın mı herkeste olmuyormuş galibaValla Bn Göremedim tek çizgi görüyorum
Valla Cnm Ben Adet Oldum sanmışım İlk Gebeligimde Hatırlamıyorum ama Uzun mu Sürdü kısa Mi SürdüAnladım canım. Sen daha önceki gebeliğinde yerleşme kanaması yaşadın mı herkeste olmuyormuş galiba
O normal adettir canım yerleşme 1 gün falan lekelenme şeklinde oluyormuş . Bende hiç gelmedi bugünde adet günüm gelmiyor çarşamba gününe randevu aldım bakalım hayırlısıValla Cnm Ben Adet Oldum sanmışım İlk Gebeligimde Hatırlamıyorum ama Uzun mu Sürdü kısa Mi Sürdü
Ama Bunda En Son 2 Aralıkta Adet Gördüm 8 Gün Sürdü
Valla işte Bnm dün beyaz lekelenme oldu yani hissettim bu sabah yaptığım da çok silik bir çizgi oluştu yarın bende gidecem hayırlısı bakalımO normal adettir canım yerleşme 1 gün falan lekelenme şeklinde oluyormuş . Bende hiç gelmedi bugünde adet günüm gelmiyor çarşamba gününe randevu aldım bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?