Kızlar yardımmmmm!!!

prensestubis

Gülücüğüm kocişim
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
211
0
96
43
İstanbul
Kızlar dün transferim oldu. iyi kalitede tek embriyom koyuldu. Tek olsun benim olsun. Ama kocaman bir sorunum var. Kabız oldum:69: Ve çok kötüyüm. Kayısı yedim üstüne bol su içtim genede çözüm olmadı. Bilenler yaşayanlar bilgi verebilirmisiniz. Ay yardım edin patlıcak gibi hissediyorum kendimi. aranızda benim gibi olan varmı acaba???
Bu arada bebişimi transfer ederlerken izledim teyzeleri. Su damlası gibiydi. İnşallah bu sefer tutunur sıkı sıkı anneciğine. isteyen herkese bebişlerini göndersin Allahım.

transferin hayırlı olsun canım, inşallah bebeğin sıkı sıkı tutunur sana.

duphalac diye bir şurup var ben transferden sonra her akşam çeyrek ölçek içmiştim. hamileler de kullanabiliyor, dr uma sordum abartmadan kullanabileceğimi söyledi. istersen ondan çeyrek ölçek içebilirsin sen de.

bir de süt, incir ve kayısı yiyip içersen faydasını göreceğine inanıyorum. tekrar hayırlı olsun.

canım hlah bu sefer tutmustur.hem kabızlıkta bır hamılelık gostergesı olabılır:49:

sabah ve aksam ac karnına salatalık ye canım. o cok ıyı gelıyor kabızlıga.ama ac karnına ıse yarıyor.

Kızlar dün transferim oldu. iyi kalitede tek embriyom koyuldu. Tek olsun benim olsun. Ama kocaman bir sorunum var. Kabız oldum:69: Ve çok kötüyüm. Kayısı yedim üstüne bol su içtim genede çözüm olmadı. Bilenler yaşayanlar bilgi verebilirmisiniz. Ay yardım edin patlıcak gibi hissediyorum kendimi. aranızda benim gibi olan varmı acaba???
Bu arada bebişimi transfer ederlerken izledim teyzeleri. Su damlası gibiydi. İnşallah bu sefer tutunur sıkı sıkı anneciğine. isteyen herkese bebişlerini göndersin Allahım.

Transferin hayirli ugurlu olsun.
Kabuz olmamak için sabah ilik su iç gün boyuncada tüket.
Aç karnina kayisi ye, portakal suyu iç, veya elma suyu iç.
Bol sivi tüket, ve agir yemeklerden uzak dur.
Benim bildigim ve uyguladigim bunlar.

canım kayısı yemeye devam et yarına felan düzelir ama çok zorlanıyorsan özlem hanımda bana bir şurup sölemişti ama ben kabız olmadım sürekli su kabak çekirdeği ve kayısı tüketüyodum kabız olmıyım diye ama bence bi ara sor hemşirene o şurubu zaten devlet karşılamıyo özel alıyosun ismini sölesin al çok kötü isen
birde canım daha çok zeytin yağlı yemekleri tüket zeytinyağın hazmı kolaydır

Son düzenleme:
transferin hayirli olsun insallah sonu iyi olur
bende kayisi iyi geliyor diye biliyorum bol bol ye
1 kere yiyip iyi gelmedi diye birakma devm et
benimde insallah haftaya belli olacak nezaman transfer olacagi hayirlisi olsun insallah

Mercimek çorbası iyi gelir kabızlığa diye biliyorum. Tüp bebekte mercimeğin bi yan etkisi yoksa bence bi deneyin. İnşallah bebeğin sana tutunur. Şİmdiden tebrik ediyorum. Darısı başımıza

doktorunu ara bence, ilaç versin. Kayısı filan da mantıklı ama transferin yeni, dolayısı ile hemen etki edecek bişeye ihtiyacın var bence. bol şanslar

bana transferden sonra doktor duphalac diye bir şurup vardı Onu önermişti Beş milyon bişi koyu şekerli bir su gibi şurup bitkiselmiş doktoruna sorup kullanabilirsin iyi geliyor

Canım transferin hayırlı uğurlu olsun rabbim bebişini kucağına almayı nasip etsin.Bende senin gibi kabız olmuştum doktorum bana duphalac diye şurup önerdi onu düzenli kullanıyorum sabah akşam çeyrek ölçek bi problemim kalmadı.Birde günde 2 tane kayısı yiyip üstüne ılık su içersen tamam.Duphalac çok pahalı bir ilaç değil canım 8 küsur civarında haberin olsun.

Sabah akşam dupalac içiyorum bende. Daha yeni yeni fayda etmeye başladı. Çok kötüydüm kızlar. Karnım olmuştu kocaman. Şimdi daha iyiyim. Önerileriniz için teşekkür ederim.
ama birşey söyliyeyimmi benim hiçbir belirtim yok geçen seferkinde kasıklarım ağrıyordu,gögüslerim şişmişti,sürekli uyumak istiyordum ama şimdi hiçbir belirti yok. Kötü birşeymi bu??

Sabah akşam dupalac içiyorum bende. Daha yeni yeni fayda etmeye başladı. Çok kötüydüm kızlar. Karnım olmuştu kocaman. Şimdi daha iyiyim. Önerileriniz için teşekkür ederim.
ama birşey söyliyeyimmi benim hiçbir belirtim yok geçen seferkinde kasıklarım ağrıyordu,gögüslerim şişmişti,sürekli uyumak istiyordum ama şimdi hiçbir belirti yok. Kötü birşeymi bu??

hahahahaha yok kız kötü değil tubacım :))))))))) gene başladı sitres dimi :))))) canım içini rahat tut ilaçlar hep farklı yan etki yapıyo öbürde vardı bak negatif oldu bakarsın bunda hiç bi şey olmaz pozitif olur ama 4. günden sonra evin içinde de olsa yavaş yavaş yürü ki rahimde kan dolaşımı olsun yoksa tutmaz hep yatma ilk gün yat kendinide dinleme sürekli bak görceksin busefer güzel haberi alacaksın istanbula eni bi bebiş getireceksin :))))))))))) kutlicaz daha bebeişlerimizi :)))))))))))

bende duphalak kullandım bideeeee
kuru kayısıları yarım kilo kadar tencerenin içine koyduk tencerenin yarısınakadar da su koyduk bi güzel kaynattık sonra soğuduktan sonra blendırdan geçirdik bildiğin kayısı suyu oldu hemde doğal he birazda şeker atmıştım içine. sabahları öğlenleri akşamları birer bardak içtim accayip iyi gelmişti.

Back
X